3. Advent loterij: life food-energy bars van de Beste

En weer een week van de advent tot een einde komt. Zo langzaam, dat de geest van Kerstmis komt voor mij op het laatste. Hoera! 🙂 Gisteren zaten we voor het voorbeeld, na een meer of minder geslaagde Kerst Shopping Marathon in ons favoriete café tegenover ons appartement, kreeg ons opgewarmd met een warme Oranje en kaars-licht, de Ziel van de muziek van Kerstmis wordt genoten. Prachtig! 🙂

Maar wil je echt weten hoe te genieten van een perfecte Komst! Als een hands-on vraag naar de laatste Komst wedstrijd, wilde ik van u weten, wat is uw perfecte zondag eruit ziet. En heb ik zo veel mooie reacties van u….met zo veel geweldige ideeën. 🙂 Van het lange Slapen, een uitgebreid Ontbijt op bed, de winter wandelingen, over de open haard in een berghut, of Koekjes bakken om een diner bij kaarslicht, Ambachten voor de Liefde en badschuim in het bad. Gewoon WOW! 🙂

Nu ben ik gaan door naar de Kerst elfen voor u, of de winnaar van de 2. Advent tekenen……Om dit te doen, vraag ik, natuurlijk, Willekeurig.org…..De prachtige Starter Set van imogti voor uw persoonlijke ceremonie van deze Tijd, Nicole! Van harte gefeliciteerd en nog vele, vele gezellige afternoon Tea met je winst! 🙂

Adventsgewinnspiel

Adventsgewinnspiel imogtiNet als de vorige Keer, de andere niet bedroefd te zijn, want de volgende wedstrijd is al in het begin gaten voor u. En deze Keer van de winst is een perfecte match voor mijn huidige Snack is Bijzonder, omdat de prijs van het leven, voedsel voor u.

lifefood Bars

Wat kunt u van het leven eten als tussendoortje krijgen?

Ik stapte in de voorkant nu al een paar weken met het leven van voedsel in contact komen, omdat ik wilde testen zodra de koning van alle (raw-)vegan Snacks: het leven bars en nu het nieuwe leven bars plus. Ik wilde weten waarom deze energy bars zijn overal en of u kan rechtvaardigen zijn nogal hoge prijs.

En dus kreeg ik een mooie test-pakket met alle 10 beschikbare lifebar rassen. Ik was in een Snack hemel! 🙂 De volgende paar weken, ik probeerde mijn weg door alle 10 varianten en ik kan je vertellen: Deze veganistische Energy Bars van het leven eten zijn echt geweldig! Ik heb al wat getest van het fruit bars, Bars en co., maar deze zijn echt de meest heerlijke (als ook de duurste)! Vooral het nieuwe leven bars, plus hebben het gedaan voor mij, want hier is niet alleen in combinatie met heerlijk fruitige of nootachtige ingrediënten, maar de hele energie-bar opgefleurd met een ‘Superfood’ Groene Eiwit met Choco Chia met natuurlijke Chlorofyl of paranoten met Guarana…

En wat het nu is, dan die je hetzelfde mega lekkere snack win het pakket als ik kan. 🙂 Daarom is het, nu de winst van een leven in voedsel-energie bars-pakket met alle 10 lifebar en lifebar plus rassen.

 • lifebar cherry
 • lifebar Feige
 • lifebar chocolade
 • lifebar abrikoos
 • lifebar kokos
 • lifebar Brazilië
 • lifebar plus Choco + Groen Eiwit
 • lifebar plus Chia + Jonge Gerst
 • lifebar plus Brazilië + Guarana
 • lifebar plus Berry + Maca + Baobab

lifebars plus

Wat u moet doen om de concurrentie?

Dit is, nogmaals, heel simpel, en eindigt deze Keer in een hands-on actie. Kan ik mij voorbereiden op mijn nieuwe e-boek met heerlijke recepten voor schone energie bars, en hier verwijs ik u heel makkelijk. Dus ik vertel in het opmerkingenveld hieronder: Wat ingrediënten niet mag ontbreken in een energie-repen? Op welke smaken u in het bijzonder? Wat zou voor u de perfecte energie-bar? Schrijf me dan en neem je deel aan de wedstrijd.

Natuurlijk, ik ben blij dat ik deze Tijd, in het bijzonder de recepten van u, als u al hebt verzameld met self-made energie van je ervaring bars. En als u wilt, bind uw recept ideeën zijn helemaal gek van in mijn eBook. Maar dit is geen vereiste voor deelname aan de competitie.

Let op: De wedstrijd zal lopen deze week tot en met donderdag (19.12.2013), en op vrijdag zal ik de winnaar bekend op mijn Blog. Ook de vierde advent wedstrijd begint op vrijdag al voor u! Ik heb liever de Hele zaak, omdat ik op de 4. Advent weekend met mijn lieve blogger collega en vriend, Mimi door hoge hakken & running schoenen in Düsseldorf! Mijn persoonlijke Hoogtepunt van het seizoen van Kerstmis! 🙂 Het is, in feite al meer dan een jaar dat we hebben gezien…

Voor de wedstrijd zijn de volgende regels van toepassing:

 • Deelname staat open voor alle lezers uit Duitsland, Oostenrijk of Zwitserland.
 • Elke persoon kan slechts één keer invoeren via een reactie.
 • In de levering van eures reactie je naam en geldig e-mailadres dient het adres zodat ik u kan contact opnemen met de winnaar direct.
 • De wedstrijd loopt vanaf nu tot en met 19.12.2013 om 18: 00. Alle ontvangen opmerkingen, deel te nemen aan de loting. De winnaar aangekondigd van een dag later op mijn Blog, of je/hem op te schrijven natuurlijk.
 • Het leven van voedsel, energie bars-pakket schip rechtstreeks uit het leven jou te eten. Dit betekent dat ik zal doorgeven aan de adres gegevens van de gelukkigen, voor het doel van de scheepvaart.
 • Adviseren van de loterij vind ik – zoals altijd – het is natuurlijk geweldig. 🙂

Nu, ik druk op je vingers gekruist voor deze geweldige prijs! Omdat ik in staat was om de test van het leven-food pakket al weet ik nu al dat de winnaar zal LOVE it! 🙂 Een prachtige, contemplatieve 3. Advent!

Geef een reactie