Tips voor een gezonde lunch in de office + recept

RECLAME Vette kantine eten, geen broodjes van de bakker, en de Pizza uit de levering van de dienst zijn niet alleen ongezond, maar kan ook leiden tot een middag dip en verlangens. Een evenwichtige en gezonde maaltijd tijdens de lunch pauze is daarom essentieel om te worden in staat om gedurende de gehele dag, die gericht en productief werken – omdat onze voeding heeft een zeer sterk effect hebben op onze prestaties. De verkeerde keuze bij de lunch kan verpesten van een gehele middag – ik spreek uit ervaring. Voordat ik gevoed na het Schoon-het Eten van concept, gaf ik net op tijd voor de lunch en nogal ongezond. De Mensa en cafetaria eten snel heeft ervoor gezorgd dat ik was net zo krachtig als vroeger en mij steeds slap voelde. Gedurende deze tijd was ik vaak bij de dokter, echt, niemand kon mij helpen.

Een nieuw onderzoek naar de gezondheid van Philips bleek dat 65% van de Duitsers gebruiken het Internet als bron van informatie voor de gezondheid problemen, wat ik als een gezondheids-onderzoeker, blogger en super spannend! De ratio van de Patiënt aan zijn arts is veranderd door het digitale tijdperk fundamenteel – door de Rijkdom van de informatie die we online beschikbaar, we worden zelf-bewust, zelf-verantwoordelijke “de gezondheid van de consument”. Philips ontwikkelde een gezondheids-consumenten-typologie en gedefinieerd op Basis van een trendanalyse van de zes categorieën: de iPatienten, de gezondheid maximizers, de meest Alternatieve patiënten, een Hobby practitioner, Doctorholics en de Gezondheid minimalistisch. Ik ben niet iemand die naar Dr. Google gevraagd, zodra de eerste symptomen van de ziekte optreden en nog niet hebt gedaan, zelfs dan, als ik merkte dat ik vaak moe en lusteloos. Gezondheid is voor mij een continu proces, voor het verkrijgen van een Maximale kwaliteit van leven en energie. Mijn type patiënt is gemaakt van twee verschillende typen: ik ben Ook van de Patiënt en Doctorholic op hetzelfde moment. Aan de ene kant zie ik mijn dokter als een bevoegde leven consultant, en ik ben dankbaar voor een goede therapie suggesties – aan de andere kant ben ik ook van de interactie tussen het lichaam, de geest en de ziel, en het feit dat de school geneesmiddel niet kan worden overtuigd om alle antwoorden hebben. Dus ik besefte toen, integendeel, op een bepaald moment zelfs, dat er een verbinding tussen mijn vermoeidheid, de daling van de efficiëntie en mijn neiging is om slechte voeding. Deze Trend, die meer en meer mensen nemen verantwoordelijkheid voor hun eigen gezondheid, ook maakt het onderzoek: 77% van de respondenten aangegeven dat de verantwoordelijkheid voor de eigen gezondheid is aan een ieder zelf. En bijna de helft van de respondenten (46%) zijn in gezondheid op de eigen, persoonlijke vaardigheden.

Ik, mezelf, hebben het Initiatief genomen, veranderde mijn eetgewoonten en snel naar mijn eigen lichaam en realiseerde zich dat een gezonde keuze bij de lunch zorgt ervoor dat we ook in de middag vol energie en productief. De beste voorwaarde voor een gezonde lunch op kantoor, wanneer u al weet voordat de lunchpauze wat je eet. Ofwel omdat je je hebt voorbereid zijn voedsel, en de van huis meegenomen, of omdat u al hebt gekozen voor een gezond gerecht, zijn er in de kantine of in het Restaurant. Vandaag de dag is het huisgemaakte gerechten, die zijn bereid gemakkelijk en snel met je naar kantoor (of ander werk), en daar gegeten.

Mexikanischer Schichtsalat 1 Ball Mason Jars met BNTO-gebruik*

Lunch ontbijt self bereiden

Die wil om te eten na het Schoon-Eten-concept, is goed bereikbaar zijn eigen lunch van huis naar de werkplek. Koude gerechten worden in de ochtend of aan de vooravond van de voorbereid en vervolgens voor de lunch op kantoor eten. Volkoren brood of broodjes, Wraps, Bagels en Broodjes worden bereid in een flits. Ik kies verspreidt zich als een topping als vegan brood. Komkommer of tomaat, knapperige sla, verse kruiden of spruiten zijn ook verplicht. Ook plantaardige sticks van paprika ‘ s, spruitjes, Koolrabi, Radijs, of wortelen te bereiden en om het kantoor. Een heerlijke Dip zoals Hummus of roomkaas past. Ook fruit, yoghurt of muesli kan goed in een kan nemen.

Keuken in het kantoor is niet nodig

Veel kantoren (vooral bij grote bedrijven) hebben een keuken met een fornuis waar u kunt opwarmen van het eten voor de lunch. Deze omvatten, bijvoorbeeld, soepen zijn geschikt. Persoonlijk vind ik het handiger, gerechten te bereiden, die niet meer verwarmd. Ik moet lunch, ook niet per se iets warm. Dus een keuken is niet absoluut noodzakelijk als u wilt eten als zijn eigen eten in de lunch pauze. Op de vooravond van u kunt bereiden aardappels, rijst, gierst of quinoa salade voor de lunch in het kantoor. Die koks in de avond dan toch, bij u thuis, je kan koken net een beetje meer, en een deel van de volgende dag voor de lunch mee naar kantoor.

Mexicaanse laag salade in een stenen Pot

Mexicaanse laag salade is meestal een nogal ongezonde en zeer vette salade die wordt gemaakt met gehakt, Tortilla Chips en Crème fraîche. Mijn Versie is lichter en gezonder maar even lekker! Mijn man is erg enthousiast en houdt van de salade in de vegetarische erg blij. Ik vind het ook erg lekker in dit gerecht is dat je kunt maken het heel snel en zonder veel moeite aan de andere kant, u kunt bereiden, maar ook tijdrovend, als je wilt. Ik ben bereid de laag van sla, bijvoorbeeld op new year ‘ s eve, en de bruine bonen, de Maïs en de Salsa Saus wordt gekookt. Maar aangezien het alleen heeft genomen van het koken van de Salsa Saus voor 3-4 uur (die is waarschijnlijk in de normale, alledaagse, bij de meesten, een onmogelijkheid), ik gebruikte deze Tijd om de Mexicaanse Salsa van Sanchon (in de Bio-Winkel of online*). Maïs en nieren ik bonen voorgekookt in glas gekocht. De Maïs Chips zijn van Alnatura, en zonder smaakversterkers.

De salade die ik geef u gelaagde de kom* en pak de Dressing op de zijkant. De salade klaar, ik plaats dan in de koelkast heeft gestaan, en neem hem dan de volgende dag naar het kantoor. De salade heeft niet te klagen, maar geeft genoeg energie voor de tweede helft van de werkdag en nog steeds moe. Hier is het recept:

%image_alt% Mexicaanse laag salade in een stenen Pot stemmen: 5 waardering: 4.8 u: Neem het recept tarief! Print recept Mexicaanse laag salade in een stenen Pot stemmen: 5 waardering: 4.8 u: Neem het recept tarief! Print recept porties voorbereiding 2 10 minuten porties voorbereiding 2 10 minuten

  • Menu Hoofdgerecht
  • Vegetarische keuken

Ingrediënten

  • 1/2 ijsbergsla
  • 2 tomaten
  • 2 EETLEPELS Salsa Saus
  • 150 g Maïs
  • 150 g bruine bonen
  • 50 g Maïs Chips, Tortilla Chips
  • 200 g Zure room
  • 2 EETLEPELS olijfolie*
  • 2 EETLEPELS limoensap
  • Zout* Peper

Porties: Ingrediënten

  • 1/2 ijsbergsla
  • 2 tomaten
  • 2 EETLEPELS Salsa Saus
  • 150 g Maïs
  • 150 g bruine bonen
  • 50 g Maïs Chips, Tortilla Chips
  • 200 g Zure room
  • 2 EETLEPELS olijfolie*
  • 2 EETLEPELS limoensap
  • Zout* Peper

Porties:

  • Menu Hoofdgerecht
  • Vegetarische keuken

Instructies

  • De ijsbergsla wassen, spin droog en snijd ze in stukjes. Als de eerste laag in de glazen.
  • Tomaten wassen, drogen, verwijder de steel en snijd ze in blokjes. In een kom de Salsa Saus, mix en als een tweede laag over de ijsbergsla.
  • De Maïs en de kidneybonen uitlekken, en als derde en vierde laag in de potten.
  • De Maïs Chips met uw handen verkruimelen en de bruine bonen.
  • Voor de Dressing de zure room met de olijfolie en het limoensap aan de mix. Breng op smaak met zout en peper.
  • De Dressing voor de salade en meng en genieten – eet smakelijk! Meer tips rond het thema “gezond werken” vindt u in mijn boek ‘Gezond op kantoor”*.

    Dit artikel werd geproduceerd in samenwerking met Philips.

    Geef een reactie