Ik ben ervan overtuigd dat ieder van u Direct Aziatische noedels snacks en Ramen-soepen. Ik gegeten heb dit eigenlijk nooit, maar ik heb steeds de nek haren, als in het verleden, mijn klasgenoot-in-opleiding of collega-studenten op de Uni deze noedels gaar zijn.
Enige tijd geleden heb ik bereid gevonden op Instagram dan is een recept voor “Instant noodles”-maar gezond. De “klassieke” Instant noodles worden verondersteld iets anders dan goed voor ons is.
Omdat ik weet dat velen van u zijn op zoek naar gezonde recepten voor het kantoor, en ik ben zo opgewonden, ik zal u kennismaken met het recept in deze post. Het hof vraagt slechts een paar minuten van de bereidingstijd (liefst van de avond ervoor) en op de werkplek is het dan gekookt ongelooflijk snel – in feite, het duurt niet langer te koken dan een Kopje thee. Er is ook een waterkoker voor het preparaat is niet genoeg, een keuken nodig is.
De schotel is vegan en gluten-vrij. De “Gezonde Instant Noodles”, zodat de gezonde Instant noodles, ook helemaal zonder smaakversterkers. De Trend in de Aziatische Restaurants, geen smaakversterkers meer nodig hebben, ik zie, in Hamburg, en door de manier, voor een aantal jaren: meer en meer in de etalage en op meer en meer menu ‘ s van de nota is dat, zonder glutamaat en co. wordt gekookt.
De noedels van de rijst, die ik heb gebruikt voor dit gerecht, hoeven niet te worden gekookt. Is het genoeg als ze worden overgoten met warm water en vervolgens 3-5 minuten. De noedels van de rijst zijn gemaakt van rijstmeel en gluten-vrij. Er zijn, bijvoorbeeld, in de regio Azië-Belasting of in full-grain-variant in de Bio-Winkel of online*. Mijn groenten brühpulver ik heb het recept in “Schoon Eten Basics”*. Ik gebruikte mijn favoriete tofu, en mijn man is helemaal gek van de Basilicum-Tofu van Taifun*.
“Gezonde Instant Noodles” / Gezond Instant noodles stemmen: 1 waardering: 5 u: Neem het recept tarief! Print recept “Gezonde Instant Noodles” / Gezond Instant noodles stemmen: 1 waardering: 5 u: Neem het recept tarief! Print recept porties voorbereiding kooktijd 1 5 min 5 min porties voorbereiding 1 5 minuten, bereidingstijd 5 minuten
Ingrediënten
- 10 g rijstnoedels*
- 1 wortel
- 2 lente-uitjes
- 50 g Tofu
- 1 EETLEPEL Olie
- 1 THEELEPEL poeder Gemüsebrüh
Porties: Ingrediënten
- 10 g rijstnoedels*
- 1 wortel
- 2 lente-uitjes
- 50 g Tofu
- 1 EETLEPEL Olie
- 1 THEELEPEL poeder Gemüsebrüh
Porties:
Instructies
x
Voor de opslag gebruik ik meestal Mason Jars (stenen Pot 500 ml* of stenen Pot 700 ml met BNTO invoegen* – niet hier maar te gebruiken). Het deksel van de Mason Jars is strak door de manier, zodat u kunt schud de glazen na het water werd gegoten in, als het goed is gesloten.
Voor de verzadiging, moet ik zeggen dat voor mij dit gerecht is genoeg voor de lunch, als ik een voedzaam Ontbijt en tussendoor Snacks eten. Anders, de hoeveelheid informatie die kan worden een beetje te weinig (ik heb gegeven voor 1 Portie) – ik zou dan gewoon meer wortel, Tofu en noedels. Natuurlijk, maar kan ook toegevoegd worden nog andere ingrediënten, groene erwten goed passen.
Ik ben erg enthousiast over hoe snel deze gezonde lunch wordt voorbereid en hoe goed het smaakt! Het zal zeker geven vaker, en ik ben benieuwd om te zien hoe het smaakt u! 🙂