Office Yoga: een Beetje Yoga-Sessie om los te komen tussen

Behoort tot haar hou me op de klassieke office-personeel? Dan kent u het Probleem: gemiddeld besteden we 5 dagen per week ongeveer 8 tot 9 uur in een zittende Positie en beweging van ons lichaam, helaas, is niet voldoende.

Ik weet dat dit heel goed. Hoewel ik het installeren van de actieve en Gezonde Woon-blogger zeer veel beweging in mijn dagelijks leven, ik vind het natuurlijk in het kantoor veel moeilijker. Meer dan een korte wandeling in de lunchpauze vaak niet is. Op mijn Blog – en werkdagen, lijkt mij. Iedereen die mij volgt op Instagram of Facebook, weet de pauzes-Yoga-foto op mijn blog maandag. Op deze dag, altijd proberen voor de lunch, een kleine Yoga-Sessie plaats. Yoga Strak, Mat en rol het uit en we gaan aan de slag met een paar zonnegroet, dansers en krijgers. De fans er prachtig op en is dus snel!

Voor de office-ik wens me dat ook! Daarom is het idee van drijvende om mij heen al geruime tijd: Hoe kan ik mijn office Yoga? En welke Yoga-Asana ‘ s zijn geschikt voor korte Yoga-Sessie in het dagelijkse werk, zonder peeling van de normale kleding?

De definitieve impuls heeft gegeven aan mij nu, Yvonne, sprak me aan op de “We love Yoga” van Zalando met goede tips en Trainingen. Als wens om mijn eigen bijdrage, gooide ze “een beetje Yoga in tussen,” in de kamer. Daar was het weer: mijn kantoor-Yoga! Nu heb ik mij enkele gedachten over wat kunt gebruik maken van een typische Bureau jockey om los te komen echt goed en een kleine Video voor jullie gefilmd, had ik een hoop plezier! 🙂 De volgende 8 minuten, dus Los, Focus, Balans, Tik op, en leuke scooter.

Hier vindt u de getoonde Oefeningen voor uw kantoor-Yoga in een oogopslag:

 • Spinale Trailer
 • Terug en preventieve Zitten
 • Sinds de helling in een Zittende positie
 • Torso-Twist in een Zittende positie
 • gecombineerde Stroom: een dans van de wervelkolom
 • Preventieve Staan
 • Warrior II
 • Boom
 • Been rotatie
 • Eye Oefening: De liggende Acht
 • Tikken techniek (EFT)

De Oefeningen die je kan integreren als een hele reeks in uw lunchpauze (voor het eten). De individuele Oefeningen worden herhaald minimaal twee of drie Keer (zelfs vaker), en geniet van de rustgevende werking.

Natuurlijk, de kantoor-Yoga is geen vervanging van een compleet sport-eenheid, zoals een uitgebreide yogales of een casual-ronde. Ik gebruik het eerder als een welkome afwisseling voor mijn lichaam en als een Signaal tot hem: “Hey, ik weet dat je wilt verplaatsen als u. Hierbij bied ik u een beetje afwisseling, en vanavond is er meer. Stop door, mijn Lieve!” De meer intensieve Sport en kunnen we de office-personeel na de viering ‘ s avonds. Maar in de tussentijd deze kleine Yoga heeft een goede Sessie, verdomme!

Veel plezier met het Proberen!

In samenwerking met Zalando

Geef een reactie