Skinny Bitch: gedachten over de melk van de koe

“Skinny Bitch’ door Rory Freedman en Kim Barnouin ik heb gelezen voor wat voelde als een eeuwigheid, terwijl het bovenste niveau. Vandaag zou mij de titel te vermelden, maar is gekozen voor dit is natuurlijk heel goed. “Skinny Bitch”* was voor mij de trigger is meer over mijn dieet, het denken en het eten van bewust. Als ik het boek had gelezen, gaf ik al een paar jaar als een vegetariër. Het boek gaf me de aanzet, de vegan leven een sleep voor mij om te overwegen. Zoals je kunt zien op mijn recepten zie, ik eet, maar nog steeds niet veganistisch, alleen kaas die ik graag eet en kan me niet voorstellen te doen, zonder het geheel. Door “Skinny Bitch” begon ik, maar vooral mijn melk consumptie. Eerder melk was voor mij nooit een Probleem. Met vlees, het was anders, hoewel ik nooit echt nagedacht over waarom ik stop nu om vlees te eten. Ik ben net gestopt. In de tussentijd, kan ik zeggen dat ik nooit meer gaan eten en meer in mijn leven als vrijwilliger een stuk vlees. Ik vind vlees walgelijk is en dat maakt me ziek als ik in de supermarkt van het vlees tegen te gaan en de geur van dode dieren in de neus. Deze trend ben ik beginnen te ontwikkelen, ook in termen van melk en yoghurt. In de laatste tijd heb ik niet, en nog steeds melk te drinken (bijv. Latte Macchiato, omdat ik graag soja melk als Alternatief, absoluut, pure, maar zeer, zeer lange tijd), maar ik besef meer en meer dat ik denk dat melk is gewoon walgelijk, zoals vlees. Sinds “Skinny Bitch”* bracht mij tijdens mijn schooltijd, de melk aan de orde worden gesteld, het lijkt mij precies op het juiste moment aan bel mij terug in het geheugen.

Skinny_Bitch

De melk van de koe is een goede bron van calcium, bevat veel vitaminen en verondersteld om osteoporose te voorkomen. Melk is HET “Vlaggenschip voeding voor een gezond dieet. “De melk is”, eindelijk, ten minste als je denkt dat de reclame. Naast diverse reclame-campagnes, de politiek-gefinancierde programma ‘ s, zoals de EU-school melk, de melk voor de Kleuterschool en de school-gesubsidieerde kinderen. Of de wereld schoolmelk dag, de wereld voedsel Organisatie FAO, de oproep voor het publiek bewust te maken van het belang van melk voor een gezond dieet. Kinderen, in het bijzonder, kan niet schijnen om voldoende te drinken van de melk. U weet dat deze programma ‘ s? Of. er is zoiets vandaag de dag? Tijdens mijn tijd op de lagere school was er cacao, of melk, en die zou om de ouders voor hun kinderen, in de pauze, dan werden toegewezen aan dan. Mijn ouders hebben besteld een paar Keer, melk en cacao voor mij. Voor zover ik me herinner, ik vond beide en niet drinken.

Zoals hierboven is geschreven, is geworteld in het publieke bewustzijn, dat melk botontkalking voorkomt. Goede botten, maar (alleen) met de consumptie van melk. In Azië, bijvoorbeeld, waar veel minder melk wordt geconsumeerd dan in Duitsland, hebben de mensen veel minder osteoporose dan ons. Voor gezonde botten moeten ook veel beweging en stress, om te bouwen en het licht van de zon. Alleen met de hulp van de zon, het lichaam Vitamine kan produceren D, die, op zijn beurt, is noodzakelijk om calcium in het bot.

We verbruiken Duitsers een gemiddelde van ongeveer 70 liter melk per jaar – zoveel als elke andere Natie! Een reden hiervoor is dat 90 procent van de mensen in Noord-Europa kan verteren van de melk in de volwassenheid suiker. In de Rest van de wereld, 90 procent verliest nadat het Kind geleidelijk aan deze mogelijkheid. Het vermogen om te verteren in de volwassenheid, of melk, suiker, we hebben nu een willekeurige genetische mutatie die ontstond ongeveer 8.000 jaar geleden. Onze voorouders leefden als nomaden in de droge gebieden van Noord-Europa met de strenge winters. In de koude winters, waarbij er te weinig groenten, voor de boeren gebruikt om de melk van hun koeien een essentieel onderdeel van het dieet. Degenen die de genmutatie en de melk werd getolereerd kon tekenen in tijden van voedselschaarste op de melk van hun koeien. Deze mensen waren duidelijk in het voordeel. Ze gevoed werden met dank aan de melk beter en met veel belangrijke voedingsstoffen. In slechts 8.000 jaar, evolutie is biologisch gezien een zeer korte periode van tijd – de “melk drinkers-Gen’ in Europa.

Wereldwijd staat de meerderheid van de mensen kan niet tegen koemelk. U niet kunt verteren het opgenomen melk, suiker, lactose, omdat je gebrek aan een enzym breekt de suiker in melk. Onverteerd het wordt gefermenteerd in de dikke darm door bacteriën, het resultaat wordt in de buik en een opgeblazen gevoel. Ook in Duitsland is de Trend om Lakoseintoleranz lijkt verder te verspreiden en verder. Vitale melk niet kan worden – behalve voor baby ‘ s.

Onbehandeld, rechtstreeks van de uier, de smaak van de melk nog “goede koe”. De smaak van verse koemelk we weten deze dagen (mezelf inbegrepen), omdat de verse melk in de supermarkt is een mengsel van de Producten van veel boerderijen (een liter supermarkt melk ongeveer 450 koeien die betrokken zijn!). Zelfs als de advertentie suggereert dat de koe zal altijd worden gemolken in de weide door de Hand Van puur natuur kan worden in het geval van melk vandaag niet meer praten. Zuivel producten komen voornamelijk uit de massale veeteelt. De producten in de supermarkt werden behandeld door de industrie: u gehomogeniseerd of gepasteuriseerd. De Hitte doodt alle bacteriën evenals vele vitaminen en verlengt de houdbaarheid van de melk. Het gebruik van hormonen en antibiotica op de agenda staat, de consument mitkonsumiert dan. Anders hoge prestaties is het niet de koeien worden voortdurend zwanger, en dus de hoeveelheid melk die nodig is van u. In 1850, koeien gaven ongeveer 1000 liter melk per jaar, vandaag de dag zijn er 6800 liter en meer.

Het aspect dat was voor mij, maar vooral ook als ik “las Skinny Bitch” en ik, zelfs vandaag de dag, het belangrijkste van alles: U moet weten dat de melk van de koe is de borst melk voor de kalveren en zorgt ervoor dat een klein kalf is ca. 700kg zware koe. Achter de melk is een enorme industrie ons wil maken, natuurlijk, weet dat melk gezond is. We kunnen ook drinken de melk van de moeder van een gorilla. De mens is het enige schepsel dat verbruikt (moeder-)melk van een ander levend wezen (d.w.z. de koe). Natuurlijk, de industrie kiest koeien en geen andere dieren, omdat de koeien geven veel melk en gemakkelijk vast te houden.

Ik ga het proberen en mijn melk om het verbruik te verminderen in de komende periode. Hierboven heb ik al geschreven dat ik niet willen leven zonder kaas, en ook, als ik weg eten, ik wil niet nauwgezet aandacht besteden aan, of de melk is gebruikt of niet. 100% vegan ik ben niet van plan me te voeden in de nabije toekomst. Misschien op een dag, wie weet? Maar kleine stappen zijn beter dan niets, is het niet? Hoe ga je om met de Hele zaak? U afzien volledig op melk(producten)? Of heb je nog nooit nagedacht over melk?

Geef een reactie