Schoon Eten moet na de zwangerschap – tips op het geen doen zonder mama

Er is een nieuwe gast post op ETEN TREIN LIEFDE en deze Keer de liefde Lissy van Deliousbeauty. Ook zij is net als ik, een zelfbenoemd Schoon Eaterin en gevonden heeft in een bepaalde situatie in het leven die veel van vrouwen, op een gezonde, natuurlijke voeding. Na de zwangerschap Lissy was ontevreden met haar figuur, maar wilde terug op hetzelfde moment, het dieet, de waanzin, de rug en eindelijk iets Goed doen! Precies dit gebeurde op een Schone Eten! In de hedendaagse gast post Lissy pakt uw belangrijkste tips en Trucs uit het oogpunt van een moeder en vertelt ons hoe ze omgaat met haar leven vandaag de dag, zonder het op dieet zijn. Dank u voor uw geweldige bijdrage, Lissy!

IMG_4432

Mijn reis naar Schoon het Eten is lang en niet makkelijk, maar het is precies dit is de manier waarop ik zou graag met jullie delen: ik herinner me dat toen ik zwanger was van mijn dochter. Voor mij, een aantal van de moeders zei, in mijn omgeving, dat ze na de geboorte en via de Borstvoeding zelfs slanker dan vóór de zwangerschap. Het idee alleen komt de Rust terug in de oude, en misschien zelfs nog beter in vorm, was niet erg verleidelijk, want ik was vóór de zwangerschap super blij met mijn figuur. Sinds ik 15 was, heb ik veel afslank pogingen (diëten) achter me. Ik heb geprobeerd veel dingen. Veel van laten liever de vingers moeten worden. Ik heb extreem gedreven in de Sport tot ik niet meer kon lopen op een dag, uit pure spierpijn correct. Ik at niks, misschien een Appel, als ik niet hoeft te houden uit pure Honger. Dank God, ik ben in geen van deze gevaarlijke methoden!

Als mijn kleine engel werd geboren op de laatste, ik keek vooruit naar het zeer veel. Niet alleen omdat ze de mooiste Baby op aarde (denk niet dat een moeder…?), maar, ten slotte, met het geven van Borstvoeding gestart, zodat de kilo ‘ s af te vallen. (Ik realiseerde me hoe wanhopig dat ook klinkt.) Het duurde weken en liefde voor mijn prachtige dochter groeide meer en meer, maar ook mijn gewicht en mijn karakter deed iets. Ook via de Borstvoeding. Sinds ik was een beetje ongeduldig, ik besloot nog maar eens te gaan op een dieet, en al snel begon opnieuw met het tellen van de punten. Ik realiseerde me al snel dat de eeuwige Punten ben ik afgeluisterd. Alles draaide alleen rond punten en hoeveel punten ik had voor de dag. Ik ging naar mijn medemensen zo mooi op de cookie. Het ergste voor mij was het niet dat ik echt beu, dat is dom, want: Honger moeder = hongerige Baby! Dus ik moest een andere methode en kwam door mijn zus naar “Clean Eating” en het veranderde alles: Mijn eetgewoonten. Mijn houding en vorderingen. Mijn hele leven stijl. Mijn Lichaam.

Abnehmerfolg

Als uw overtollige baby pond ten slotte willen aankondigen de strijd, niet verlaten houd (zoals ik) alleen op de borst-voeding en diëten, maar actief te zijn en te Leven een gezonde levensstijl! Ik heb nu de liefde tot de beste van mijn tips en Trucs met u die mij hebben geholpen, mijn 10kg Baby vet effectief en moeiteloos gewicht verliezen en te houden.

1. Eet echt voedsel

Voor mij een hele nieuwe wereld heeft geopend, zo heb ik behandeld met het onderwerp van “Schoon het Eten van” een beetje dichterbij. Ik heb geleerd dat ik niet moet verwijderen, afzien, hamburgers, Pizza en kebab. Zelfs niet voor chocolade. Wie wil dat?

Echt voedsel is iets dat niet van een label, zoals vers fruit, groenten, vlees, vis, bonen en peulvruchten. Het voedsel zijn de enige ingrediënt, zoals Appels, bananen, noten, of tonijn. Je ziet het en je weet precies wat je koopt en eet.

De voordelen van het echte voedsel zijn:

● U kunt grotere hoeveelheden voedsel. ● U kunt uw lichaam ondersteunen in haar dagelijkse functies. ● Laat u mooie en stralende look. ● Ze geven je langdurig energie. ● en zij zullen u helpen in het einde laat je de extra kilo ‘ s.

2. Verminder uw verbruik van suiker

Het is moeilijk te geloven hoe veel voedsel tegenwoordig suiker bevatten. Zelfs die waar zouden we niet geloven dat het op het eerste gezicht, zoals, bijvoorbeeld, Mayo, worst, brood, salade, sauzen en een aantal Light-producten. Vooral in het geval van de laatste, heel veel suiker wordt gebruikt, het gebrek aan smaak in balans. We denken dat op het Moment dat we iets Goed doen voor ons, want wij maken geen gebruik van vet, maar dat is niet het geval! Suiker maakt je bloedsuikerspiegel snel te stijgen, waar je lichaam dan moet afscheiden van een veel Insuline te worden in staat om je te hoge bloedsuikerspiegel te verlagen. Insuline als “de mest-hormoon”, want het bevordert de opslag van vet in het lichaam. Simpel gezegd: je eet geen vet in te nemen, toch gestaag, omdat de suiker wordt omgezet in lichaamsvet. U bereikt precies wat je niet wilt eigenlijk!

De makkelijkste manier om het verminderen van de consumptie van suiker, lees de ingrediënten op de producten. Hier is de volgorde van de ingrediënten is van groot belang. Is suiker als ingrediënt vermeld, en dit is wellicht één van de eerste post, dan weet je dat dit product bestaat voornamelijk uit suiker en voor uw gewichtsverlies succes is niet bevorderlijk. In de omgekeerde conclusie dit betekent dat, als je een stof aan het einde van een lijst van ingrediënten is in de prijs inbegrepen de minste. Maar wees voorzichtig: suiker is niet altijd als dusdanig beschreven. Er zijn veel Suikers zoals Dextrose, Glucose, Fructose of Maltodextrine. (Helaas, de laatste wordt ook gevonden in melkpoeder voor baby ‘ s.)

Maar vrees niet, want je wordt weggelaten wordt de witte suiker, het betekent niet dat je nooit meer kan eten, zoet of Je koffie of thee moet worden ongezoet drinken. Er zijn een aantal gezonde Alternatieven. Mijn favoriet is kokos suiker. Uw it-1:1, zoals wit of tafelsuiker. Kokos suiker is een mooie karamel smaak en het maakt je bloedsuikerspiegel stijgen. Een goed Alternatief voor u, uw zoete Tand en, uiteindelijk, voor uw lichaam.

3. Drink veel water

Ik gebruikte om te drink heel weinig water. Een halve liter fles water was genoeg voor mij, voor eeuwig. Ik was blij toen wist ik drink mijn maaltijd met een glas water. Maar dit is veel te weinig als je bedenkt hoeveel hebben we de vloeistoffen in ons lichaam – van het bloed en de tranen vloeistof. De slijmvliezen worden gehydrateerd, je huid moet vochtig zijn helemaal door en we zijn meestal water. Dit alles moet onderhouden worden. Sinds een of twee glazen water op een dag zal het niet helpen. Je lichaam kan geen rekening houden met het feit dat hij krijgt te weinig vloeistof, omdat alle lichamelijke functies werken nog steeds. Daarom, hoofdpijn, spijsverterings-stoornissen, droge huid en rimpels is vaak de bevestiging dat we drinken te weinig.

Maakt u het volgende over water:

● Water maakt je moe. ● Water waardoor het voedsel het hunkeren naar. ● Water spoelt gifstoffen uit je lichaam. ● Water je Wakker in de Ochtend. ● Water ondersteunt de spijsvertering (…bye bye zwellen).

De beste manier om de dag te beginnen met 2 grote glazen water drinken. Als je elke dag een gewoonte, het zal vallen op je. Uiteindelijk, je er over nadenkt. Ze staat op, gaat naar de keuken en drink. Je zal zien dat het gewoon beter als je het op een dagelijkse basis en, natuurlijk, in de loop van een dag.

4. Eten en junkfood

Vervolgens – nog steeds in het dieet, spiraal – ik dacht dat, als ik wil veranderen van mijn dieet, ik kan nooit meer eten van de dingen die echt gezond, maar verdomd lekker, smaak, zoals Pizza, Hamburger & co.! Maar dank God dat ik verkeerd was. Maakt niet uit waar ik ging dan een succesvol gewichtsverlies smart, kwam ik een tip : Eet 1x per week Junk Food (als je wilt)! Voor mijn Motivatie, dit is zeer belangrijk! Ik waarschijnlijk ook gedaan hebben, het is gewoon zo, met succes mijn persoonlijke fitness doelen dichterbij te komen. Daarom adviseer ik u zo goed te bereiken, op de lange termijn, een goed-gevoel-gewicht. Eten 90 procent schone en 10 procent Junk Food trakteer uzelf, als u de behoefte voelt.

Hoeveel is 10 procent slip in de Clean Eating?

Als je 5 eten van kleinere maaltijden per dag (wat ik kan aanraden), zijn de 3 maaltijden van de week, de rustige “zonde” kan en moet. U kunt zelfs gaan op 1 maaltijd per week te verminderen om zelfs nog sneller resultaten. Ik deed in het begin.

Maar waarom is het als je verliest gewicht nuttig om te eten van Junk food; dit is totaal in tegenspraak met elkaar? Ik dacht in eerste instantie. Maar als ik iets geleerd heb in de afgelopen 1,5 jaar, is het niet, “om het vertrouwen van de meest populaire afslank aanbevelingen”! Er is een hormoon in ons lichaam, welke betrokken is bij de stofwisseling aanzienlijk, Overgewicht en beschermt onze eetlust remt. Na een week van het strenge dieet, is het effect van het hormoon Leptine wordt verminderd met 50 procent! Om dit te voorkomen, is het bevorderlijk voor, en ook tijdens een vermageringsdieet project van tijd tot tijd netjes punch (en een schuldig Geweten)!

Ik ben van plan specifiek naar mijn slip en het werkt geweldig!!! Dus ik heb controle over mijn beslissingen en ik weet dat ik niet ben een emotioneel gevoel om mijn “zonde” truc. Mijn slip-up, dat is dus bewuste beslissingen van mij, met wie ik een goed leven te leiden en helpen mij om te blijven lange-termijn-op-de-Bal!

IMG_4427

Mijn conclusie voor het Reinigen van het Eten na de zwangerschap:

Mij hebben geholpen deze tips en Trucs eng, de extra 10kg van de Baby vet na de zwangerschap succesvol gewichtsverlies en te houden belangrijker: mijn huidige gewicht. Neemt deze aanbevelingen ter harte, dan moet je net zoals ik hebben geen speciaal dieet. Integendeel, kunt u uzelf trakteren op een rustige tijd, iets van Pizza of chocolade!

Dus: Als de chocolade net als mij en ook gewicht te verliezen wilt, bezoek mij op mijn Blog en download mijn gratis E-Book “chocolade verlangens”. Sommige heerlijke chocolade recepten, die niet alleen goed smaken, maar u in uw projecten ondersteunen.

Groeten, Uw Lissy

Geef een reactie