Schoon Eten in stressvolle tijden

U merkte het al. Op het moment heb ik vele, vele projecten, ik zal je verzorgen: je Baan, je Huis, de voltooiing, de voorbereiding voor het Verplaatsen, meubels shoppen, bloggen, hardlopen, yoga lessen, en nog veel meer. En zo behandel ik alleen de belangrijkste onderwerpen in mijn huidige dagelijkse leven.

Maar voor mij gaat mooi met alles, omdat ik weet hoe goed elk project aan het doen is, en ik aanvaard ze, om alles te doen met de absolute perfectie. Ik deel mijn energie! Echter, één van mijn grote passies doet me denken aan de tijd zeer moeilijk….zo hard als nooit tevoren! Het gaat om de consistente Schoon Eten. Daarom zou ik graag gebruik maken van het Bericht van vandaag over het algemeen, als eenmaal het onderwerp van Schoon Eten in stressvolle tijden banden op mijn Blog een lift! Omdat ik niet alleen ben…

Clean Eating in stressigen Zeiten

Help! Ik heb geen tijd voor Schoon Eten!

Ja, deze gedachten heb ik momenteel. Naast mijn Werk ben ik vaak tot laat in de nacht in onze bijna klaar met het huis of in meubels winkels of hardware winkels of op de atletiekbaan. In onze koelkast een gapende Leegte heerst, MC Donalds glimlacht naar me elke dag, omdat het gemakkelijk is op weg naar huis van de bouw, eten na 20 uur is niet ongebruikelijk om met mij, want ik ben nooit thuis, en koken?…..hm, tot gisteren, we hadden een nieuw huis niet eens een keuken, en eerlijk op 23 ik nodig om te beginnen! Zo in de laatste weken de tijd, vrij snel, gemakkelijk, ongezonde voedingsmiddelen zijn geslopen in mijn dieet: hier is de frieten, het stuk van de taart, ooohhh…chocolade, we hebben ook en de Pizza is besteld super snelle tijden op de bouwplaats! Als voor Schone Eten, kan ik het niet beschrijven mijn huidige dieet, dus, zeker.

Hoe ga ik om te eten als een prima, het Eten Ventilator over een langere periode van tijd schoon te maken?

Ik ben niet blij met hoe het momenteel is, maar ik vertel mezelf, Het is gewoon een Fase die zal passeren! Ik ben niet mezelf onder druk en veroordeelt mij voor elk stukje chocolade of de vette Pizza ‘ s, die gegeten 21 UUR. Een dergelijke vorm van zelf-kritiek brengt namelijk niets. In plaats daarvan ga ik liefdevol met mezelf en focus op het Positieve! Een voorbeeld: Als van gisteren, onze keuken was geïnstalleerd, schilderde ik mij in de meest mooie kleuren, wat ik vergelijkbare spreuken zouden alle Wonder als we ons alleen verplaatst een keer, en heb ik meer tijd. Deze Droom was zo geweldig en heeft me zo veel gegeven “goed eten” dat had ik meteen een goed humeur!

Bovendien, elke dag probeer ik te eten op zijn minst in de eenvoudigste variant van de schoon te maken. Kant-en-cut fruit blokjes, kant-en-klare, gemengde salades, zonder Dressing, verse soep om op te warmen, de Smoothies van Innocent en co., en een moer mix varianten van Alnatura of mijn geliefde kokosnoot water. Dit alles, wat niet veel tijd kost om het te kopen is al klaar, maar uit de meest natuurlijke ingrediënten.

Schoon Eten is mijn lichaam zo goed!!!

Dat is precies wat voel ik nu! Nu dat ik aan het eten ben vooral gezond! Vreemd? Nee, helemaal niet! Voor over 2 jaar, ik zal eten volgens de Clean Eating concept, en mijn verhoogde niveau van energie, mijn goede gezondheid, mijn duidelijker huid, en nog veel meer hebben al een normale staat voor mij! Alleen nu voel ik duidelijk hoe veel erger mijn lichaam met schonere eten en onregelmatige etenstijden. De MC Omslag, en de Lindt chocolade leveren aan me lang niet zoveel energie als groene Smoothies en vers bereid, evenwichtige maaltijden! Ik ben veel sneller moe (in weerwil van veel koffie is niet goed!), minder energie, mijn huid is beledigd, “” en het belooft een Krabben in de keel, ik had 2 jaar geleden.

Al de meer reden om vooruit te kijken naar mijn schoon eten en misschien zelfs na de verhuizing, een sap Detox om mijn lichaam te geven iets Goeds terug naar mijn oude baan!

Schoon Eten in stressvolle tijden is het haalbaar?

Nu is de grote vraag die natuurlijk rijst Is Schoon, het Eten van een zeer tijdrovend en het kan ook uitvoeren, wanneer u over het algemeen bijna geen tijd in het dagelijks leven? Ik zou moedig antwoord “Ja”. De tijd dat ervaar ik nu, is al erg extreem. De minste van jullie zijn al druk bezig 14-15 uur per dag duur, of zelfs op de weg, want het is voor mij op dit moment. Normaal, Schoon het Eten kan prachtig zijn, zelfs met weinig tijd om te implementeren, omdat het leven, in mijn opinie, vooral van kleine, gezonde maaltijden en Snacks. Bovendien, Schoon het Eten, om te koken, zonder uitzondering, elke dag vers! Ook wanneer u op reis bent, zijn er in bijna elk Restaurant op zijn minst 2-3 redelijk schoon gerechten op de kaart, die kan, indien nodig, worden aangepast (bijvoorbeeld, bij MC Donald ‘ s a Wrap zonder vlees! 😉 ).

Momenteel is de meest Belangrijke ding is om te maak me geen extra Stress met mijn dieet is voor mij. Ik eet zo goed als ik kan en ik ben al op zoek naar cleanere tijden, met nieuwe ideeën, nieuwe recepten, nieuwe keuken experimenten, en vooral: een hoop nieuwe energie!

Geef een reactie