Vinyasa Power Yoga opleiding: hoera, ik heb mijn diploma!

Afgelopen weekend was ik in Yoga training on-the-go. De laatste belangrijkste deel van de stand, en zeide aldus: ik heb voltooid voor mijn eerste examen! πŸ™‚

Want ik was al van je gevraagd dan, zou ik willen zeggen voordat we beginnen, een paar woorden over het systeem van de opleiding van de Vinyasa Power Yoga Academie, voordat ik u vertellen over mijn spannende weekend. Omdat mijn Yoga opleiding is misschien wel anders is dan in andere Yoga stijlen – modulair. En dat is precies wat vind ik zo leuk aan! Er is altijd meer bouwstenen die je kunt nemen, om te blijven om in aanmerking te komen, en volgens welke een afsluitend examen in behandeling is: Basic weekend – Basis diploma Master – certificatie module. Pas na 200 uur training ontvangt u het officiΓ«le licentie als yoga docent van de Yoga Alliance (AYA). Maar, zelfs dan, is het niet het einde! Op de 200-uur basis training kan naadloos worden de 300-uur durende training is een voortzetting, om zo een extra kwalificatie voor de zorgverzekeraars. Dus ik ben nog steeds veel aan het begin van een Vinyasa Power Yoga training, maar al in het midden van het. πŸ™‚

Vinyasa Power Yoga Ausbildung

Het tweede weekend van de Basic-diploma: Op zaterdag begonnen met de eerste, is alles heel ontspannen. We voldaan in onze kleine trainingsgroep, en ieder van ons heeft gemeld op basis van zijn ervaring. Vervolgens zijn we met een heerlijke yogales Niveau 1-2 geleid door Anna – onze trainer – in de dag begon. In de ochtend, een grote theorie component was ook weer op het programma. We hebben een correcte Zithouding aan de basis Asana ‘ s in de Staande, en keek in de Details: hoe begeleiden we hen, en welke gevolgen ze hebben op ons lichaam. De middag was gereserveerd voor onze praktische Oefening. Al op de laatste training weekend hebben we geoefend met de zonnegroet A en voor de eerste keer in de groep. We hadden ook te denken aan een Vinyasa Flow. Mijn voorraad is relatief klassieker uit het begin van de zonnegroet, warrior I, warrior 4, warrior 2 en de aan de zijkant verlengd hoek, voor het sluiten van de voltooiing van de zonnegroet. Een mooie combinatie die was niet van mij, ook van mijn yoga heel vreemde! πŸ˜‰ Daarnaast, laten we erachter te komen voor de praktische les 2 staande en 2 zit – / lig-Asana ‘ s en een Handleiding voor de praktijk.

Wij hebben daarom de training op de zaterdag weer heel, heel veel. Het heeft ons onze trainer Anna, vele, vele praktische tips en altijd laat ons gebruik maken van de juiste techniek gedemonstreerd. Ook, we waren in staat om te proberen ons op de Praktijk weer, “stemmen”: ik Spreek tot mijn deelnemers als “u” of “uw”? Hoe kies ik het volume van mijn stem? Kan ik instrueren in de snelle Stroming, in weerwil van zijn eigen inspanning, is nog steeds duidelijk?Dit zijn Allemaal vragen die de geesten van het hoofd, als hij voor de eerste Keer. πŸ™‚

Toen ik op zaterdag avond was ik vrij veel gedaan! De eerste dag ging super snel, maar het was erg vermoeiend! Maar de Rest moest wachten. Ik moest eerst leren voor de 60 minuten theorie-examen is nog steeds een heleboel….de weken voor, ik ben niet gekomen om te net echt. Dus ik heb geleerd de zonnegroet in het Sanskriet, om mij het effect van de Asana ‘ s keek, ging de uren in de bouw van verschillende Power Yoga les, Niveau door middel van, en ik heb natuurlijk al het beoefenen van mijn 30-minuten test volgorde voor de praktijk.

De volgende dag begon met de theorie te testen. 60 Minuten 27 Vragen….Pooh is niet heel makkelijk, maar goed te doen. 70 procent, hadden we te bereiken door te geven. Maar natuurlijk kregen we het resultaat is niet gerapporteerd en was het wachten op de evaluatie. We hadden kaneel Anna, maar als een kleine “vergoeding” Apple-brood gebakken. Erg lekker en erg lief van haar! Het recept heb ik mij natuurlijk. πŸ˜‰

Na de theorie te testen, mochten we gaan door onze testprocedure, en elk van ons op de hoogte van kreeg, dat deel van de reeks was in de eigen relevant is voor het examen. Zo kon ik leer de zonnegroet Een gemiddelde Flow en de breedte van de preventieve en de boot op de grond. Wanneer Los, ik moest helaas wat pech en 6 kandidaten van ons was de laatste. Maar dat was niet zo slecht. Ik voelde in mijn reeks, maar redelijk zeker is, en heb het werken in de test situatie is vergelijkbaar met alle andere goede. Het is voor mij heel grappig, want in praktische tests of andere manier altijd in mijn geheugen is uit…ik kan me niet herinneren daarna, wat er in die tijd!! Maar het moet goed geweest….omdat vrijwel ik geslaagd was voor. πŸ™‚ Maar in theorie???…..nog een vraagteken! Echter, Anna heeft gelegd de Juiste spullen die we op zondag om 23.15 UUR het verlossende e-mail met de resultaten! ALLEN ZIJN GESLAAGD! Jiiiipppiiiieeee! πŸ™‚

Na het weekend heb ik gemerkt correct, zoals het geval is met mij, de spanning viel. Ik echt wilde, kon niet worden geschat aan vooraf, maar zelfs wat te verwachten tijdens de eerste test op mij. Nu ben ik opgelucht en helemaal gemotiveerd om door te blijven gaan! De volgende module voor de Vinyasa Power Yoga Master diploma start in April. Tot dan moet ik in de praktijk nu nog genoeg tijd om na te streven, een volledige Vinyasa Power Yoga les voor te bereiden en te geven mijn eerste voorstelling van een uur. Omdat, ondanks ik ben nog niet volledig getraind, we worden sterk aangeraden om te verzamelen van al praktische ervaring in het lesgeven. Met mijn yoga leraar, ik heb een geweldige kans, omdat haar kleine Studio op dit moment heeft zoveel voer dat zou leveren als het ene of het andere uur. Ik zal bespreken kort met uw vergadering, en meer. En dan hoop ik dat mijn eerste uur van alles goed gaat! πŸ™‚

Ik ben er erg naar uit! Ik had nooit gedacht dat ik zou lesgeven zo leuk…..maar dat is precies wat ik gedroomd had van in het begin van dit jaar. Ik heb een droom gehad om een Yoga opleiding en zag mij in een droom met een stralend, blij gezicht op mijn Mat te zitten. En dat is de manier waarop het moet worden….Ik straal!

Dus: Volg je dromen! πŸ™‚

Geef een reactie