Recept Van De Collectie Vallen

Zo veel als ik hou van de lente en de zomer, zo veel als ik hou van de gezellige herfst – in het bijzonder culinair. Ik hou van pompoen, rode Biet, vijgen en tijm – en alle andere schatten, in de herfst seizoen. En dus, hier is een recept verzameling van alle de val van de recepten die ik heb gepubliceerd zo veel hier op de Blog.

 Hannah Frey

Recepten met pompoen

Pompoen is super gezond en geldt als één van de Superfoods! Ik heb alleen ontmoette hem een paar jaar geleden, liefde – sindsdien is hij uitgegroeid tot onmisbaar in mijn keuken!

 • De herfst Instant groentebouillon met pompoen
 • Pumpkin Spice Latte (zonder suiker)
 • Lint pasta met pompoen-Parmezaanse kaas-Saus
 • Pompoen Curry met kikkererwten en spinazie
 • Salade met pompoen, peer, blauwe kaas en walnoten
 • Volkoren pannenkoeken met pompoen Carpaccio
 • Pompoen Risotto

Kürbis-Risotto1

Recepten met rode Biet

Ik denk dat rode Biet u houdt (zoals ik), of je haten. Hetzij als voedsel of als een sap – ik hou van de aardse smaak, zeer, zeer gelukkig. Om te kook de rode Biet zelf is een Must door de manier waarop. Dus het smaakt werelden beter dan de Versie van het glas. Rode biet heeft een zeer lange kooktijd, ik gebruik een snelkookpan.

 • Carpaccio van rode Biet met Felsalat, peer en walnoot broos
 • Rode bieten Carpaccio met gemarineerde geitenkaas
 • Rode Bieten Risotto

Rote Bete Risotto

Recepten met vijgen

Op vijgen, ik ben bijzonder tevreden! Aan salades, of als een Snack of Dessert, jam of suiker vrij – ik hou van vijgen!

 • Vijgen Chutney met uien
 • Brood met verse kaas, uien en Vijgen
 • Rucola salade met vijgen

Feigen

Andere Recepten

 • Vijf Keer najaar Overnight Oats
 • Ui taart met tijm

Zwiebelkuchen mit Thymian 1

Veel plezier en koken!

 

Geef een reactie