Recept: rode Bieten Carpaccio met gemarineerde geitenkaas

In het geval van Mia van kuechenchaotin.de ik ontdekte deze heerlijke rode Biet recept en nog een ander, die laat ik je morgen. Beide recepten heb ik – enigszins gewijzigde – gekookt en omdat ze zo heerlijk, ik wil niet voor u verbergen. Dat ik alles was in dunne plakken gesneden, bel ook als Carpaccio, heb je waarschijnlijk al gemerkt heeft. Uiteraard niet bedoeld volledig serieus, tot slot, ik weet dat Carpaccio is rauw rund-en kalfsvlees 😉

De rode Bieten Carpaccio met gebakken geitenkaas was niet voorbereid, want van de lange kooktijd voor de rode Biet is, helaas, vrij snel (overall, het duurde ongeveer een uur), maar omdat ik de Rest van de rode Biet de volgende dag voor een andere maaltijd, was het maar half zo slecht. Ik was in staat om te koken dan is dat het sneller. Bovendien, mijn vader is op bezoek bij ons en zo zaten we die dag terwijl ik gekookt, gezellig samen in de keuken. Er zijn ergere dingen! 🙂

Rote_Bete_Carpaccio_mit_gratiniertem_Ziegenkäse1

%image_alt% Rode bieten Carpaccio met gemarineerde geitenkaas stemmen: 0 rating: 0: het recept te beoordelen! Print recept rode Bieten Carpaccio met gebakken geitenkaas stemmen: 0 rating: 0: het recept te beoordelen! Print recept porties voorbereiding kooktijd 2 10 minuten 50Minuten porties voorbereiding 2 10 minuten kooktijd 50Minuten ingrediënten

  • 150 g veldsla
  • 1 kleine rode Biet
  • 100 g geitenkaas roll
  • 2 THEELEPELS honing
  • Rozemarijn
  • Zout*
  • Peper
  • 2 EETLEPELS olijfolie*

Porties: Ingrediënten

  • 150 g veldsla
  • 1 kleine rode Biet
  • 100 g geitenkaas roll
  • 2 THEELEPELS honing
  • Rozemarijn
  • Zout*
  • Peper
  • 2 EETLEPELS olijfolie*

Porties: Instructies

  • De Rode Biet. koken voor 45 minuten.
  • Vervolgens de huid en snijd ze in dunne plakjes.
  • De sla wassen, lezen, en op de platen.
  • De geitenkaas in plakjes, honing motregen en ongeveer 5 minuten op 200°C bakken.
  • De bieten op de sla schikken de geitenkaas op. Kruid met peper en zout en rozemarijn en een beetje olijfolie op.
  •  

    Rote_Bete_Carpaccio_mit_gratiniertem_Ziegenkäse2

    Goede Eetlust! 🙂

    Geef een reactie