Vandaag heb ik bereid een ander recept met pompoen: een val salade met geroosterde pompoen, peer, blauwe kaas en walnoten. De salade is opgesteld in het kader van 30 minuten, wat voor mij altijd belangrijk is, want ik hou van om te koken, maar meestal niet meer tijd, mijn vriend en ik een gezonde maaltijd. Ons de salade smaakte erg goed en het is gekookt in ieder geval, de ene of de andere Tijd. Door de blauwe schimmelkäses de salade is niet veganistisch, maar het smaakt ook geweldig, zonder de kaas klasse!
Recept: Herfst salade met pompoen, peer, blauwe kaas en walnoten stemmen: 0 rating: 0: het recept te beoordelen! Print recept recept: de Herfst salade met pompoen, peer, blauwe kaas en walnoten stemmen: 0 rating: 0: het recept te beoordelen! Print recept porties voorbereiding kooktijd 2 10 minuten 10 minuten porties voorbereiding 2 10 minuten, bereidingstijd 10 minuten
Ingrediënten
- 150 g rucola
- 2 bollen
- 1/2 Hokkaido Pompoen
- 20 g walnoot kernels
- 150 g blauwe kaas
- 4 EETLEPELS olijfolie*
- Zout En Peper
Porties: Ingrediënten
- 150 g rucola
- 2 bollen
- 1/2 Hokkaido Pompoen
- 20 g walnoot kernels
- 150 g blauwe kaas
- 4 EETLEPELS olijfolie*
- Zout En Peper
Porties:
Instructies
Goede Eetlust! 🙂