Recept: fettuccine met pompoen Parmezaanse Saus

Vandaag heb ik bereid een ander pompoen recept voor je: tagliatelle met pompoen Parmezaanse Saus. Hoewel de Saus is niet zo dun, als een normale Saus, het smaakt erg lekker en perfect past bij de herfst. Om te kook het gerecht is in minder dan een half uur, wat voor mij altijd heel belangrijk. Is Veganisiert het recept is ook heel eenvoudig: de Parmezaanse kaas kan worden weggelaten.

Bandnudeln mit Kürbis-Parmesan-Sauce

%image_alt% Lint pasta met pompoen-Parmezaanse kaas-Saus stemmen: 1 waardering: 5 u: Neem het recept tarief! Print recept lint pasta met pompoen-Parmezaanse kaas-Saus stemmen: 1 waardering: 5 u: Neem het recept tarief! Print recept porties voorbereiding kooktijd 2 10 minuten 15 minuten porties voorbereiding 2 10 minuten, bereidingstijd 15 minuten

  • Menu Hoofdgerecht
  • Vegetarische keuken

Ingrediënten

  • 250 g spelt noedels
  • 250-300 g van Hokkaido pompoen
  • 50 g Parmezaanse kaas
  • 1 ui
  • 1 EETLEPEL olijfolie*
  • Zout En Peper
  • 4 Stengels Van Tijm

Porties: Ingrediënten

  • 250 g spelt noedels
  • 250-300 g van Hokkaido pompoen
  • 50 g Parmezaanse kaas
  • 1 ui
  • 1 EETLEPEL olijfolie*
  • Zout En Peper
  • 4 Stengels Van Tijm

Porties:

  • Menu Hoofdgerecht
  • Vegetarische keuken

Instructies

  • Pasta koken.
  • Schil de ui en hak ze fijn. Was de pompoen, snijd het in tweeën, verwijder de zaden en het vlees geraspte.
  • De uien kort in een pan, bak in olijfolie, dan de pompoen vlokken en mix met 200 ml water. Over 10 minuten op een laag vuur sudderen.
  • Kruid met peper en zout en de Parmezaanse kaas toe en roer. Met de tijm aan de pasta en garneer.
  • Goede eetlust en een prettig weekend wens ik u! 🙂

    Geef een reactie