In het geval van Mia van kuechenchaotin.de ik heb deze rode Biet heb ontdekt Risotto, en de – enigszins gewijzigde – gekookt. Het is waanzinnig smaakte heerlijk! De dag ervoor was er de rode Bieten Risotto, ben ik bereid een rode Bieten Carpaccio, dat is, van natuurlijk, ik heb gekookt, de rode bietjes, die ik nodig had voor de Risotto. Ik gebruik een snelkookpan*, zodat de rode Biet is nog sneller. Om tijd te besparen, maak ik ook vaak om te eten, dus dat is dan op een ander moment sneller. De volgende dag nam ik de restjes van de Risotto dan werkt perfect!
Rode bieten Risotto stemmen: 0 rating: 0: het recept te beoordelen! Print recept rode Bieten Risotto stemmen: 0 rating: 0: het recept te beoordelen! Print recept porties voorbereiding kooktijd van 2 tot 15 minuten 40Minuten porties voorbereiding 2 15 minuten kooktijd 40Minuten
Ingrediënten
- 1 rode Biet
- 1 rode ui
- Olijfolie*
- 150 g volkoren rijst en voorgekookt
- 350 ml groentebouillon
- 2 EETLEPELS geraspte Parmezaanse kaas
- Rozemarijn
- Zout* Peper
Porties: Ingrediënten
- 1 rode Biet
- 1 rode ui
- Olijfolie*
- 150 g volkoren rijst en voorgekookt
- 350 ml groentebouillon
- 2 EETLEPELS geraspte Parmezaanse kaas
- Rozemarijn
- Zout* Peper
Porties:
Instructies
Goede Eetlust! 🙂