Recept: Gevulde champignons met spinazie

Zo ontdekte ik de afgelopen week grote champignons in de supermarkt, het was meteen duidelijk: het moet. Ik wilde de gevulde champignons, maar had geen idee hoe dit precies zal werken – dat is zeer atypisch voor mij. Omdat ik normaal gesproken winkelen met een boodschappenlijstje en ben al aan het nadenken over wat ik ga koken in de komende week. Maar je moet spontaan zijn, is het niet? 😉 Naast de champignons, verse spinazie en kwam in de winkelwagen, dus er was een heerlijke, eenvoudige en snel gerecht: gevulde champignons met spinazie.

Gefüllte_Champignons_mit_Spinat

%image_alt% Gevulde champignons met spinazie, stemmen: 0 rating: 0: het recept te beoordelen! Print recept Gevulde champignons met spinazie, stemmen: 0 rating: 0: het recept te beoordelen! Print recept porties voorbereiding kooktijd 2 15 minuten 15 minuten porties voorbereiding 2 15 minuten kooktijd 15 minuten

  • Menu Hoofdgerecht
  • Vegetarische keuken

Ingrediënten

  • 10 grote champignons
  • 150 g bladspinazie
  • 2 rode uien
  • 1 EETLEPEL Crème fraîche
  • Olijfolie*
  • Zout en peper en nootmuskaat

Porties: Ingrediënten

  • 10 grote champignons
  • 150 g bladspinazie
  • 2 rode uien
  • 1 EETLEPEL Crème fraîche
  • Olijfolie*
  • Zout en peper en nootmuskaat

Porties:

  • Menu Hoofdgerecht
  • Vegetarische keuken

Instructies

  • De reinig de champignons en verwijder de stelen. Was de spinazie en de stengels afgesneden. De onion skin en snijd deze in fijne blokjes.
  • De olijfolie in een pan, voeg de uien en spinazie. Ca. kook 3 minuten, breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
  • Vervolgens de vulling in de champignons.
  • Alles in een ovenschaal voor ongeveer 15 Min. bakken op 180°C.
  • Goede Eetlust! 🙂

    Geef een reactie