Help! Ik ben pissed off?

Over-verzuring van het lichaam zuur-base onbalans – velen van ons hebben al gehoord. Maar echte gedachten die ik niet gemaakt, om mij tot een paar weken geleden.

Ongeveer een jaar geleden, het gaf me een Fase waarin ik bijna geleden 2-3 Keer per week hoofdpijn en gewoon niet weten waarom. Ik had ook een koud de hele tijd. Mijn oud-collega heeft me aan het feit dat mijn lichaam basen kan het gevolg zijn van de hoofdpijn op een zuur onbalans in het lichaam. Het is de moeite waard voor mij op het moment, een base poeder en ph-indicator papier aanbevolen strip. Ik kocht de twee items en geprobeerd. Natuurlijk, mijn ph in de urine in de absoluut zure bereik en ik wilde echt iets over het te doen, maar om te drink elke dag een glas met 1 eetlepel basis poeder opgelost in water, was zo smerig dat ik vertrok na een paar dagen. Maar dat nam niet de moeite me op de tijd, om eerlijk te zijn, zo veel.

In de laatste paar weken heb ik ondervonden in termen van gezonde voeding op de term en nu heb ik uitvoerig onderzoek naar gedaan. De Kennis die ik wil delen met u, omdat ik heb gevonden wat beangstigende feiten.

phteststreifen

Veel van de in onze samenleving, die zich “ziekten” zoals het vaak hoofdpijn of hoge bloeddruk hebben hun oorsprong en hun begin in een Verzuring van het lichaam. Dit is niet opgemerkt door de jaren heen, maar de conditie van het lichaam verslechtert meer en meer. Wat zijn de negatieve Verzuring volgen de snelste of meest opmerkelijke kracht is individueel voor elke persoon.

Je moet weten dat ons lichaam heeft verschillende Milieus. Sommige gebieden, zoals de dikke darm of het vaginale milieu zuur (ph onder de 7) en andere gebieden, zoals de dunne darm, of ons bloed moet worden alkalisch (ph boven de 7). Samengevat, ons lichaam is een verfijnd zuur-base-Systeem. In volgorde om dit evenwicht te bewaren, zijn er verschillende body ‘ s eigen controlemechanismen. Deze mechanismen zijn van de ademhaling, de spijsvertering, de bloedsomloop en de aanmaak van hormonen. Het lichaam, echter, leidt vanaf de buitenkant van tijd (meestal een jaar of decennia) te veel zuren, dan is de regel zijn overbelast mechanismen op een bepaald punt. Het resultaat: er was een gevoel van pijn, en het lichaam manifesteert zich dit door de eerste symptomen zoals vermoeidheid, gebrek aan energie, enz. volgens schattingen van 15 miljoen patiënten zijn in behandeling bij een scala van klachten, voor het onderwerp van Pijn, een betekenis zouden kunnen hebben, zijn in Duitsland alleen al, op zijn minst.(Bron)

Dit vond ik erg schokkend, en ik kan weer zorgen te maken over mijn migraine en hoofdpijn gevoeligheid! Hoewel ik niet meer constant hoofdpijn, zoals toen, omdat ik het er beter uitzien op mij, drinken meer, eten beter, en nog veel meer sporten. Maar ze komen maar van tijd tot tijd. In het bijzonder heb ik last frequente migraine-achtige hoofdpijn, als ik dan wat tijd. De pil heeft mogelijk ook een bepaalde hoeveelheid schuld (ik denk, dus, op de tijd dat u voor een bepaalde periode en op een hormoon-gratis anticonceptie schakelen, maar dat is een ander onderwerp), maar omdat het gebeurt dus onregelmatig en soms zo plotseling, ik vermoed iets anders. Daarom las ik met veel interesse, vooral hoofdpijn en migraine kan worden als een Manifestatie van het lichaam van de Zuurgraad!

Zo veel aan de over-verzuring van de theorie en de negatieve gevolgen ervan op het menselijk lichaam. Echter, ik moet ook zeggen dat het heel duidelijk dat de over-verzuring van de theorie is onomstreden. Er zijn genoeg stemmen te zijn van mening dat de waarschuwing tegen over-Verzuring van het lichaam wordt gespeeld heel hoog. Er is geen wetenschappelijk bewijs voor de correlatie van verhoogde zuurtegraad in het bloed en bepaalde klachten en ziekten. De critici zeggen dat een ph-waarde van minder dan 7 moeten worden in de urine is een slecht teken voor een Hyperacidity.

Echter, ik ben van mening dat je niet moet verlaten het onderwerp en eigenlijk toen in persoon kunnen kijken en zien wat de pijnen van het leven in het dagelijks leven, zonder te weten beton redenen voor dit. Voor mij, het kan niet een reden voor mijn klachten, maar het moet. Niettemin, het kan geen kwaad voor mij, als ik kijk naar voedsel, wat voedingsmiddelen zijn in dit opzicht goed of slecht is voor het lichaam.

Daarom zou ik graag van u wat informatie.

Wat zijn de lichamelijke symptomen kunnen een teken zijn van Hyperacidity?

 • Vermoeidheid
 • Uitputting
 • Rijden zwakte
 • Concentratie stoornissen
 • Slaapstoornissen
 • Hoofdpijn
 • Migraine
 • Zenuwpijn
 • Spierpijn
 • Pijn in de gewrichten
 • verschillende vormen van reuma
 • verschillende vormen van een Allergie
 • niet-specifieke ontsteking
 • frequente verkoudheden
 • Het bindvlies ontsteking
 • sterke cellulitis

Voor mij is het probleem van vermoeidheid en uitputting kreeg een jaar geleden in ieder geval. Ondertussen, ik kan niet zeggen dat het hetzelfde. Ook ik ben niet zo vaak ziek. Maar de hoofdpijn/ migraine zijn niet voor mij.

Wat is het dat maakt ons lichaam, omdat we nu “gek”?

De over-Verzuring van ons lichaam wordt aanzienlijk versneld door de consumptie van zuur-vormende voedingsmiddelen en ongunstige manier van leven. Deze omvatten:

 • Dierlijke eiwitten zoals vlees, worst, vis en eieren
 • Melk en de meeste zuivelproducten
 • Soja producten
 • Deeg-en bakkerijproducten
 • Desserts
 • koolzuurhoudende mineraalwater
 • Cola en andere frisdranken
 • Koffie
 • Alcohol
 • Nicotine
 • Synthetische voedsel toevoegingen zoals conserveringsmiddelen, kleurstoffen, smaakversterker (glutamaat), zoetstoffen, enz.
 • Tandheelkundige giftige stoffen, zoals kwik, Palladium, enz.
 • Giftige stoffen uitgescheiden door bacteriën en schimmels
 • overmatig sporten
 • maar ook Stress, angst, Woede en negatieve gedachten

Als ik kruisverwijzing dat met mijn vorige en huidige dieet, ik kan zeggen dat ik vandaag de dag door Schoon Eten steeds meer afstand van deze zuur-vormende voedingsmiddelen dan voorheen. Echter, ik ben waarschijnlijk nog veel te veel dierlijke eiwitten en zuivelproducten voor mij. Ook het koolzuurhoudende mineraalwater ik heb niet zo veel als een Probleem, hoewel ik drink, persoonlijk, zelfs liever nog water.

Wat base image zijn het einde van, of op zijn minst neutraal voedsel?

Ik wil hier graag aan te tonen u een selectie. Er zijn eigenlijk zoooo… een heleboel lekker eten, voor het beheer van ons zuur-base-evenwicht weer in balans te brengen.

 • Appels
 • Mango ‘ s
 • Ananas
 • Mirabelle
 • Abrikoos
 • Nectarines
 • Perziken
 • Avocado
 • Olijven (groen, zwart)
 • Bananen
 • Sinaasappels
 • Lampen
 • Clementines
 • Papaja ‘ s
 • verse dadels
 • Aardbeien
 • Pruimen
 • Grapefruits
 • Bosbessen
 • Frambozen
 • Honing meloen
 • Kruisbessen
 • Aalbessen (rood, wit, zwart)
 • Star fruit
 • Kersen (zuur, zoet)
 • Water meloenen
 • Kiwi ‘ s
 • Wijn van druiven (wit, rood)
 • Algen (Nori, Wakame, Hijiki, Chlorella, Spirulina)
 • Aubergine
 • Paprika ‘ s
 • Bloemkool
 • Bonen, groene
 • Cantharellen
 • Broccoli
 • Radijs
 • Champignons
 • Rode kool
 • Erwten, verse
 • Sjalotten
 • Venkel
 • Lente-uitjes
 • Shiitake
 • Groene kool
 • Komkommer
 • Wortelen
 • Steen paddestoel
 • Aardappelen
 • Zoete aardappelen
 • Koolrabi
 • Pompoen soorten
 • Prei Prei)
 • Courgette
 • Uien
 • Lenzen
 • Amarant
 • Mung bonen
 • Rucola
 • Millet
 • Koriander zaden
 • Zonnebloempitten
 • Tuinkers
 • Tarwekiemen
 • Lijnzaad
 • Gerst
 • Pompoen zaden
 • Sesam
 • Amandelen

Om een lang verhaal kort te maken: ik kwam tot de conclusie dat de base image eten heel goed met de Clean Eating. Daarom zal ik ook betalen voor mij in de toekomst. Ook leidde ik keer terug naar mijn basis, poeder en ik zal het nu is 1-2 keer per week naast me. Ik zal kijken naar de impact op mijn hoofdpijn.

Misschien helpt het mij om te leiden van een gezonder leven (zonder pijn).

Al Het Beste!

Kristin Unterschrift-003

Geef een reactie