Wachten en groene thee drinken

“Wait and see” is altijd zo ‘ n ding. Heel moeilijk, als je het type persoon dat moet altijd alles. “Thee drinken”, echter, ik kan het veel beter doen dan wachten. Koffie is mijn absolute favoriete drankje is, ongeacht het Seizoen. Ik drink minstens twee liter thee, en ik heb al een enorme collectie van diverse soorten thee. Koffie drink ik in een tijdje, maar in mijn hart ben ik een Teetante. Er zijn eindeloos veel soorten thee, en ik ben ervan Overtuigd dat er voor elk van de bijpassende thee. De meeste van alle, drink ik groene thee, niet alleen vanwege de positieve effecten op de gezondheid, maar vooral omdat het smaakt het beste.

Abwarten und Grüntee trinken Groene thee is een ideale drank voor de gezondheid van bewust. In de voorkant van meer dan 4000 jaar geleden in China ontdekt is groene thee is vandaag nog steeds een integraal onderdeel van de Aziatische drinken van cultuur. En hier in Duitsland, groene thee is gemuteerd tot een Lifestyle-drank – en met goede reden. Diverse internationale studies hebben aangetoond dat regelmatige consumptie van groene thee heeft gezondheidsbevorderende en preventieve effecten. Groene thee is van invloed op ons geheugen prestaties is positief en heeft een kalmerend en ontspannend effect. Een recente studie van de Health Care Products Research Laboratorium in Tokio gebleken dat groene thee in het verliezen van gewicht is ondersteunend (en natuurlijk Nul calorieën). Het versterkt ook het immuunsysteem en elimineert vrije radicalen. Bovendien, groene thee bestrijdt als gevolg van de inhoud van cafeïne (of Theïne) vermoeidheid en verhoogt het concentratievermogen.

Groene thee, zijn er oneindig veel smaken, dus er is voor ieder wat wils. Hij is op andere wijze bereid als een traditionele thee: goot met een maximum van 70-80°C, de tekenen van de tijd is slechts 1,5 – 3 minuten.

Ik drink graag gearomatiseerde Groene thee, maar ook de zuivere rassen. Een goede groene thee (Sencha) voor Teeneulinge is “Sencha slapeloze” van koffie Gschwendner. Die drinkt veel koffie om zichzelf wakker of worden wakker, voor de “Sencha is sleepless” is de perfecte thee omdat deze thee is zeer bevatten veel cafeïne. Omdat ik niet reageren op cafeïne absoluut, ik kan drinken tot 2 blikjes “Sencha slapeloze” op de dag (zelfs voor het slapen gaan) en er gebeurt niets. Ik weet van vrienden dat je alleen drinken 1-2 kopjes “Sencha slapeloze” en in grote vorm (een of de ander is niet alleen vechten fit, maar zelfs Hyper-actief,…).

Een van mijn favoriete thee in de Winter is ook een Sencha thee Gschwendner, “Sencha Claus”. Deze thee smaakt Kerst, behalve dat ik drink, maar het hele jaar door omdat het zo lekker is. U kunt kopen, maar alleen van oktober tot januari. “Sencha Claus” bevat gehakte amandelen, Kaneel, stukjes hazelnoot broos en oranje bloesem.

Het is een genoegen voor mij, als ik het motiveren van de ene of de andere, mijn favoriete drankje uit te proberen. Beste niet alleen vanwege de effecten op de gezondheid, maar omdat het goed smaakt! 🙂

Geef een reactie