Mijn Yoga Routine

Als ik je vroeg een paar weken geleden, het onderwerp waarin u geïnteresseerd bent, hebt geschreven ik vele van u dat u meer wilt lezen over Yoga. In het bijzonder, mijn Yoga in het dagelijks leven hebben verwezen naar een bepaald punt dat u zou graag meer informatie hebben. Hoe heeft mijn Yoga Routine door mijn opleiding tot Yoga docent?

Yoga Baum Hannah

Een beetje Yoga in Ibiza-stad 🙂

Ik begin met de tijd voor mijn opleiding. Omdat op het moment, ik betaalde veel geld voor de fitness-Studio, ik was in staat om bij te wonen alleen cursussen (waarom niet ergens anders in aanvulling op het uitgeven van geld?!). In de Holmes Place, waar ik lid van was, zal worden aangeboden in een verscheidenheid van verschillende Yoga-richtingen, ik heb gymnastiek. Op een gegeven moment had ik “mijn” cursussen, waarin ik was een regelmatige 2-3 Keer per week. Het voordeel was voor mij zeker de korte weg – hoe korter de weg, hoe meer het gaat automatisch naar Yoga of naar de sportschool.

Sinds het begin van de training, neem ik de lessen in EENHEID Yoga in Eppendorf. Zelfs hier, in de eerste plaats, omdat zij in het kader van de opleiding opgenomen (waarom in het jaar extra voor de sportschool te betalen?!). En de leerkrachten zijn natuurlijk ook klasse! Het nadeel voor mij, maar, helaas, dat de Studio is ver weg. En hoewel de hele 6 km. Stom, vooral omdat er hier in het midden van Hamburg Yoga Studio ’s in de drukte en ik heb ook veel Studio’ s in mijn directe omgeving. Door Bikram op Forrest en Aerial Yoga wordt gegeven in mijn wijk alles. Deze luxe er is, natuurlijk, in veel andere gebieden. Op het Land, de dichtstbijzijnde Yoga Studio is, waarschijnlijk, vaak 10km+ weg… 😉 ‘m al Voor deze 6 km van de EENHEID van het ik, maar helaas, 45 Min. pro travel op de weg. 1,5 uur Yoga, dus ik ben 3 uur – bijtend! Lang verhaal kort: ik probeer in te gaan 1 Keer per week naar Yoga, maar de manier waarop is zover. In een dichterbij gelegen Studio, zou ik proberen up-to-date, dan twee Keer, dat zou zijn momenteel ideaal voor mij, maar ik heb geen zin om te betalen twee keer ;-). Na de opleiding ben ik waarschijnlijk weer terug in de fitnessruimte, die voor mij persoonlijk is handiger en makkelijker.

Naast de lessen probeer ik elke dag oefenen voor 10 minuten thuis. Een paar zonnegroet in de Ochtend of een paar stromingen in de avond en ik voel me beter. Ook in de vakantie, ik probeerde mijn Yoga Routine. Ik oefen mijn eigen Stroomt, of kijk Online Yoga Video ‘ s. Mijn reis-yoga-Mat* ik moet altijd als ik een lange tijd weg van huis. Yoga met uitzicht op de oceaan – van onschatbare waarde, zeg ik u! 🙂 Eenmaal per week een ontmoeting met mijn leerproces van de groep te versterken en het onderwijs. Natuurlijk is er ook de theorie dat moet worden geleerd. We moeten ook een te schrijven boek rapporten, dat kost natuurlijk tijd. In enkele weken kan ik omgaan met de werklast beter in wat erger is. Voor mij is dit ook in orde, ik ben een verwijzing naar de training met geen druk, maar ik doe mijn Best alles anders gebeurt er niets.

Door de training ben ik momenteel, helaas, zelden in de lessen dan voorheen, omdat de weg te verre. Het cruciale verschil is echter dat ik nu ben niet veel thuis, wat was het geval was.

Nu je Yoga Routine interesseerde mij, natuurlijk: hoe integreer je Yoga in je leven?

Geef een reactie