Recept: Amarant-Joghurt-Pop

Zo hoorde ik enige tijd geleden voor de eerste Keer door Attila Hildmanns Amarant-Joghurt-Pop uit zijn boek “Vegetarisch fit”*, was het duidelijk: ik moet koken! Waarin het “koken” is misschien een beetje overdreven. De Amarant-Joghurt-Pop is zeer snel te bereiden, lekker, gezond, en het ziet er geweldig uit. In eerste instantie was ik een beetje sceptisch, omdat in mijn mening gepopptes Amarant ziet er niet al te smakelijk. Nogal droog en saai. Maar ik werd afgebracht. Ik heb al vele malen maakt het recept – in al zijn varianten mogelijk. In de oorspronkelijke Versie van soja-yoghurt, gepopptes Amarant, frambozen en kokos zijn de belangrijkste ingrediënten. De eerste Keer dat ik draaide op de Amarant yoghurt Pop precies hetzelfde, maar dan geëxperimenteerd. Ik heb het geprobeerd, verschillende soorten yoghurt (soja yoghurt en yoghurt), verschillende soorten fruit en verschillende soorten Beleg.

Amaranth-Joghurt1

Vandaag heb ik getest met een nieuwe Versie. Yoghurt met pruimen en als Topping in honing gekarameliseerde walnoten. Het had geen smaak zeer goed voor mij, maar ook mijn vriend en mijn zus – de meest belangrijke voorbeeld is geslaagd voor het recept dus.

Amaranth-Joghurt2

Amaranth-Joghurt3

%image_alt% Amarant-Joghurt-Pop stemmen: 1 waardering: 5 u: Neem het recept tarief! Recept afdrukken Gezonder het recept is, natuurlijk, als je de walnoten karamellisi in de eerste plaats en geen agave siroop aan de yoghurt. Amarant-Joghurt-Pop stemmen: 1 waardering: 5 u: Neem het recept tarief! Recept afdrukken Gezonder het recept is, natuurlijk, als je de walnoten karamellisi in de eerste plaats en geen agave siroop aan de yoghurt. Porties voorbereiding kooktijd 2 5 min 5 min porties voorbereiding 2 5 minuten, bereidingstijd 5 minuten

  • Menu Ontbijt
  • Veganistische keuken

Ingrediënten

  • 400 g soja-yoghurt alternatief: de natuurlijke yoghurt of griekse yoghurt als een vegetarische optie
  • 4 EETLEPELS van Amarant schoot
  • 6 pruimen
  • 1 Handvol Noten Kernels
  • 1 EETLEPEL kokosbloesem siroop*

Porties: Ingrediënten

  • 400 g soja-yoghurt alternatief: de natuurlijke yoghurt of griekse yoghurt als een vegetarische optie
  • 4 EETLEPELS van Amarant schoot
  • 6 pruimen
  • 1 Handvol Noten Kernels
  • 1 EETLEPEL kokosbloesem siroop*

Porties:

  • Menu Ontbijt
  • Veganistische keuken

Instructies

  • Soja-yoghurt en Amarant mengen met 1 THEELEPEL agave siroop zoet.
  • De pruimen, verwijder de zaden en snijd in kleine stukjes.
  • Agave-sap in een steelpan en voeg de walnoten een paar minuten in de pan roeren.
  • Yoghurt en pruimen afwisselend in een glas lagen.
  • Gekarameliseerde walnoten op de top.
  •  

    IMG_1042

    IMG_1045

    IMG_1048

    Goede Eetlust!

    Geef een reactie