Mijn favoriete links vanaf juli 2014

Het is weer tijd, van een reeds bekende post-serie nieuw leven in te blazen. Een jaar geleden meldde ik eens per maand van mijn kleine, maar fijne Schatten, ontdekkingen en inspiratie. Op een bepaald punt, deze post is in slaap zacht serie, helaas. Maar, om eerlijk te zijn, mis je me echt! Hoe vaak denk ik bij mezelf : “Aaawww ik heb met jou te delen! Maar voor een complete Post een beetje…!” Daarom zal ik verder vanaf juli mijn maandelijkse favorieten aka liefde op de linker en wilt u met inbegrip van mijn kleine stormen van enthousiasme en suggesties. Discovery place/ mogelijke bron van voeding. Op dat de vonk springt naar u! 😉

1. Heldere kleurrijke moet het in de zomer!

Momenteel ben ik een atletisch eenheid die er is! Of Hardlopen, Yoga of HIIT Trainingen. En voor dat, ik heb ontdekt dat de kleuren van de zomer! Waar ik vroeger nogal zwart-wit sports kleding gedragen, ik hou het vandaag zeer kleurrijk en helder!

Een bijzonder mooie collectie er zijn op dit moment van GORE RUNNING. Het is super geschikt voor de zomer – “ZONLICHT”. Dingen niet kijken in de meest uiteenlopende kleuren alleen klasse, maar vooral in de zomer heerlijk om te dragen. Je zit makkelijk, luchtig, en het vervoer van de lassen is perfect!

GORE Running Sunlight

Ook over mijn nieuwe NIKE Flyknits oranje/ wit/ paars ik gek ben! U Schijnen zo ongelooflijk mooi in de zomer….en niet te vergeten, hoe groot u kunt uitvoeren!

De heldere kleuren maken het gemakkelijk om juist in een goede stemming, het licht gebruinde zomer huid is veel mooier en ook het aantrekken van de ogen! 🙂

2. Deichbrand 2014 – Mijn eerste Festival

Ik ben 28 jaar oud en nog nooit naar een Festival. Sommigen van u zullen glimlach, misschien wel, maar voor mij was het iets heel Speciaals om te rijden op 17.07.2014, in de richting van Cuxhaven, deichbrand Festival. Ik was blij als een klein kind! En de volgende 4 dagen kon niet mooier! Geweldig weer, geweldige mensen, geweldige Bands en een hel van een sfeer! Dat heb ik al van dat, wat ik altijd al wilde doen op een Festival: ik ben een reuzenrad gevaren, hebben alle plezier op het springkasteel, heb me verbonden aan een Circle Pit, gemaakt op het gazon voor het nemen van een NAP en voor mij om te onthouden een T-Shirt. Er waren echt geweldige dagen op het meer!

Deichbrand-2014

Ik vond, ondanks de meer dan 40.000 Fans en de extreme zomerse hitte, het was nooit drängelig op de site en er was geen geweld! Het was gewoon een rustige en gekoeld! Op hetzelfde moment, kon je ’s ochtends/’ s middags perfect met een bezoek aan het strand of een wandeling in Cuxhaven. Voor mij was het niet gegarandeerd dat de laatste Tijd de “dijk vuur”!

3. Een Terugkeer naar de Liefde, of De terugkeer naar liefde

Wanneer ik een boek lees om de tweede, derde, vierde Tijd, is dat te betekenen iets! Ik hou van dit boek van Marianne Williamson gemakkelijk! Het was een aanbeveling van een lieve vriendin en zij heeft mij geleid op een zachte manier om de cursus in wonderen, want het is een essentie van de/ een Interpretatie van de auteur. Zelfs vandaag de dag, ik luister nog steeds in liefde aan je gedachten en je probeert meer en meer te internaliseren in mijn Denken. “Return to love” is een spirituele gids, zoals het gezegde gaat, die ons helpt met het “wonder” in ons leven, door het veranderen stuk voor stuk onze manier van Denken, manier van Woede, angst, woede, etc. de liefde is.

%image_alt%%image_alt%

Het boek is zowel beschikbaar in het engels en in het duits als een paperback. Voor mij, een kleine, grote schat!

4. Heerlijk, lekker ijs!!

Het is een van mijn zomer klassiekers! Zelfgemaakte water ijs! Of op Basis van een mooie vruchten limonade of Groene Smoothies – zelfgemaakte water-ijs smaakt gewoon fantastisch! Viiiiiieeell beter dan een gekocht!

Wassereis

Mijn twee favoriete recepten al op mijn Blog. Hier zijn ze opnieuw gekoppeld: de Schone Eten, water ijs, evenals de Groene Smoothie, ijs. Het laat u zonder een slecht Geweten!

5. Coconut Lime Bries van Bath & Body Works

Wie van jullie is vliegen in de komende weken in de USA, moet je zeker een uitstapje maken naar een van Bath & Body Works Store. Er is een fantastisch care producten er in tal van opwindende geur creaties.

Coconut Lime Breeze

Mijn absolute favoriete plekken is de zogenaamde “Coconut Lime Wind”! Oh ja, ze ruikt zo lekker, zoals hun Naam al doet vermoeden….! Als een adem van verse, exotische zomerse dag bij de zee! Dank God dat ik mij gered Rest van Hawaii voor deze zomer! Ik hou van de body lotion!

Geef een reactie