Mijn favoriete links vanaf oktober 2014

In oktober was ik al over het uitvoeren: het uitvoeren van de training, running kleding, hardloopschoenen, running tips, running motivatie, te eten voor het Lopen, herstel Uitvoeren, en nog veel meer. Op de laatste zondag was het eindelijk voorbij! Ik liep mijn eerste halve marathon in Braunschweig en heb hem een keer in het beste weer met veel plezier! Sinds ik bezig ben deze maand zo intens en ook veel vragen over dit prachtige onderwerp kwam van u, wil ik graag wijden aan de linkerkant van oktober, mijn LIEFDEVOLLE en Uitvoeren. Hier zijn ze…

1. Mijn loopschoenen aan voor de halve marathon

Na in de laatste paar weken, Ja maanden, in feite altijd mijn Nike Flyknit Lunar 2.0 de race op mijn lijst met favorieten op de laatste meters. nog een andere loopschoen naar de finish gegooid: het Nieuwe Evenwicht 890V4%image_alt%. Ik heb voordat nooit met New Balance schoenen, maar ik kreeg het advies van een goede vriend en die ging ook met je 2 Keer de Marathon gemakkelijk. Dit heeft me nieuwsgierig gemaakt en ik heb zo het geteste model. En ik was direct onder de indruk op de eerste run, geweldig! Een zeer goed dempende loopschoen, het veer is gelegen, maar tegelijkertijd eenvoudig op de voeten. Nadat ik had hem getest, vooral op mijn lange runs, ongeveer 14 tot 18 kilometer, wilde ik zijn zonder hem, heel eenvoudig, de halve marathon op mijn voeten. De beslissing was erg goed! Ik liep met hem als een uurwerk, en mijn voeten voelde me erg comfortabel! Uitsluitend de wit Materiaal op deze loopschoen niet meer ziet na een paar runs, niet zo wit als in het begin, maar geen Hoge Hakken zijn loopschoenen. 😉

Mein Laufschuh Halbmarathon

2. Mijn Running Coach Heiko

Een persoon die heeft bij mij heel intensief, op weg naar mijn eerste officiële halve marathon, mijn running coach Heiko bewaker van het Lopende Totaal. Ik volg zijn blog draait voor een lange tijd en was nog meer enthousiast toen ik won zijn wedstrijd in de zomer, een 12-weekse Online Training met hem! Op precies het juiste moment! Hoewel wij in staat om ideeën uit te wisselen en, natuurlijk, alleen via de telefoon en Mail, ik voelde me de hele tijd op mijn pad, super. Een verscheidenheid van opleidingsplannen, maar het juiste voedsel voor gedachte en goede tips over het Uitvoeren en slechts een zeer sympathieke coach. Ik heb genoten van de tijd dat was niet altijd makkelijk, en mijn succes in deze halve marathon te zijn opleiding concept is absoluut juist. 🙂 Een zeer lieve bedankt, Heiko!

Als u geïnteresseerd bent in, zelfs voor een hardlooptraining met Heiko voor uw grote lopende droom, dan kijk je rond op de beste tijden direct naar Heiko ‘ s kant.

Mein Laufcoach

3. Motivatie kick voor, tijdens, en na de grote run

Misschien is het een beetje gek, maar ik heb me kort voor mijn halve marathon van de audio-track overgedragen mijn 3 favoriete motiverende video ‘ s op mijn iPod en in mijn muziek af te spelen lijst geïntegreerd. Zo had ik tijdens het lopen niet alleen Nummers, maar ook een extra motivatie dat gaf me kippenvel elke Keer als je er naar Luistert. Slechts de halve marathon van deze motivatie kwam in vlagen, altijd op precies het juiste moment. Vanaf Kilometer 18, ik moest bijvoorbeeld een energie-boost en heb hem!

“Wat heb je uitgevoerd?”

“Wat is sterk? Is het uw beste tijd of je ergste dag?”

of

“U bent klaar! Je bent voorbereid. Het is aan jullie nu! Dus rise and shine!”

Hier bent u ook voor jou. Mijn drie favoriete motivatie video ‘ s rond de Draaien en sportieve doelen.

4. Mijn hartslagmeter – de GARMIN Forerunner 220

Sinds het begin van 2014, ik ben de trotse eigenaar van deze hartslagmeter incl. een bijpassende borstband. Trots op? Nou, ze heeft een trots op de prijs, maar, naar mijn mening, dit is absoluut gerechtvaardigd. Ik hou op met de GARMIN Forerunner 220. Nu heeft ze in haar geheugen het geheel van de Fundus van mijn ingevulde loopt en door analyse van GARMIN Connect zie ik heerlijk met mijn opleiding vooruitgang. Ook de borstband zit heel goed en heeft de moeite genomen mij nooit tijdens het Hardlopen. Integendeel,….er waren dagen dat ik bijna vergeten om het uit te trekken. Alleen in de douche viel me op!

Garmin Forerunner 220

Wat is de GARMIN Forerunner 220 kan, om te kijken je Best online. Voor mij, het is een perfecte training metgezel, en er zijn slechts een paar runs, ik ben weg zonder jou.

5. Mijn Dromen 2015

Wat zou ik voor een loper, als ik zou nu, na de halve marathon is niet mijn mening in de toekomst. Dat ik mij voor de 42. BMW Berlijn hebben zich ingeschreven voor de Marathon, was een grote stap. Of het werkt of niet – laat ‘ s zien! Echter, voor mij is er ook een andere grote rassen die mij interesseren branden.

Bijvoorbeeld, de Palma Stad halve marathon op mijn geliefde eiland in de Middellandse zee van Mallorca in Maart, of de halve marathon in Wenen in April, of de boven-Elbe halve marathon in Dresden. Maar ook “exotische” rassen zijn op mijn mentale Wishlist: De Spartan Race, Reebok of de halve marathon in San Francisco, in de herfst en niet te vergeten, de Big Sur Internationale Marathon langs de Highway Nr 1! Kan de mens kan dromen… 🙂

Laufträume

Geef een reactie