Mijn favoriete Gereedschap is: Hoe dankbaarheid mijn leven veranderd

Dit ETEN TREIN liefdesverhaal mij voor weken en vandaag wil ik u vertellen: Het is een kwestie van wat is er veranderd dankbaarheid in mij. Als ik bezig was met het voor de eerste Keer over 1,5 jaar geleden met het thema van dankbaarheid, kon ik alleen maar bewonderen. Ik was gefascineerd door die houding van dankbaarheid mogen uit voor mij, en dat is allemaal in mijn leven, dus een groot verschil. Uit Osho Robert Betz – overal het praten was van meer Overvloed, rijkdom, liefde en geluk! Uiterlijk op het moment van deze “belofte” voelt comfortabel aan elk van ons direct, want wie wil er niet wonen in een vervullend leven vol liefde en geluk! Dus ik dacht van een methode hoe ik het kan integreren van dankbaarheid als een nieuwe gewoonte in mijn leven en geopend tijdens de grote ETEN TREIN LIEFDE Challenge in Maart 2015 in de viering van mijn geliefde Dankbaarheid dagboek.

Dankbaarheid oefenen, oefenen, oefenen

Vanaf dan, ik schreef elke avond een pagina met zes, zeven zinnen in mijn notebook, waarom ik op dit late dag om dankbaar te zijn. “Ik ben dankbaar voor de prachtige zonsopkomst vanochtend. Ik ben dankbaar voor de inspirerende gesprek met mijn collega. Ik ben dankbaar voor mijn goede fysieke conditie….” Eerste van alles, het voelde gewoon als een mooie dag in review zonder veel effect. Echter, met de tijd, het nieuwe Ritueel groeide meer en meer in mijn hart en ik was opgewonden, in de avond terug naar de goede gedachten van de dag terug te komen, voordat ik ging slapen. Ik voelde me al op dat moment, net als mij, en mijn aandacht vestigde op het Goede in mijn leven. Dus bleef ik vandaag voor deze super eenvoudige Oefening. Hoewel ik niet meer schrijf elke dag consequent in mijn boek. Maar het is altijd op mijn nachtkastje en is voor mij een mentaal anker. Ik herinner me elke avond naar de dankbare momenten van de dag en slapen met dit magische, aan het gevoel.

3.500 investeringen in dankbaarheid

Sinds mijn Start in de dankbaarheid naar schatting hebben doorgegeven over 500 dagen. Ik heb een wiskundige te zijn om te zien wat dat betekent: 500 x 7 dankbaar gedachten per dag zijn ongeveer 3.500 kleine investering in de valuta van dankbaarheid.

  • De 3.500 Keer, ik getrokken heb mijn opvattingen over het Goede in mijn leven.
  • De 3.500 Keer, ik bevestigde de schoonheid in mijn leven.
  • De 3.500 Keer dat ik heb gekeken bij mijn rijkdom en mijn rijkdom in het leven.

Het is heel simpel, wat er gebeurt met deze investeringen: Wat je aandacht te besteden aan de test, dit is wat je krijgt! En ik zou willen toevoegen: Wat zijn je stuur uw aandacht op, GROEIT! Oh Ja! Ik ben niet over mijn stevige dankbaarheid ritueel alleen tevreden met wat ik ben en wat ik heb in mijn leven, maar ik heb bevestigd dat de liefde het universum permanent, wat ik denk is fantastisch en wat mij liefde kan sturen. Net zoals gebeurd is!

Met dankbaarheid, uw leven en belastingen

Om deze reden heb ik het feit dat ik geen controle over mijn gedachten bewust, maar zelfs mijn dankbaarheid. Tot slot, ik besluit, op welke momenten, mensen of projecten die ik heb om te sturen in de avond, mijn dierbare, dankzij de streams van wilt, is het niet?! Zo kunt u bewust investeren in. Dus ik heb geregisseerd, bijvoorbeeld, is mijn focus voor een lange tijd op mijn zelf-de werkgelegenheid in de bouw en hebben stralende kunnen kijken als het groeit. Toen mijn eerste boek, ETEN, TREIN LOVE werd uitgebracht in midden mei heb ik bevestigd iedere avond de wonderlijke gebeurtenissen rond mijn eerste boek. Ik ben dankbaar voor alle positieve feedback via e-Mail. Ik ben dankbaar voor alle positieve recensies op Amazon. Ik ben dankbaar voor de vele Interviews die zijn gehouden met mij. Ik ben dankbaar voor de eerste 3.000 boeken verkocht, bezocht, zelfs in andere landen. Ik ben dankbaar voor de vele vermeldingen in gerenommeerde Kranten en tijdschriften. Ik ben dankbaar voor de geweldige steun van mijn uitgever, en nog veel meer.

Met de hulp van mijn dankbaarheid, dat ik in beweging ben meer van wat ik belijden voor mijn boek en dat is precies wat terug geeft aan mijn leven. Het Beste deel is: Dit heb ik nog meer redenen om dankbaar te zijn. Het is een positieve spiraal.

EAT-TRAIN-LOVE-Buch-Erfolg

Het werkt voor elk gebied!

Wie nu denkt, dat dit magische mechanismen werken alleen voor professioneel succes, ik kan overtuigen van het tegendeel. Mijn favoriete oefening is: schrijven voor 3 maanden elke dag een Gratitude journal voor uw Partner, of uw partner, met dit alles, wat u voor hem/ haar met liefde, aardig vinden en wat je bent gewoon diep in je hart, dankbaar. Ik beloof u, uw mening van deze man of deze vrouw zal volledig veranderen in zo ‘ n korte tijd. Je kunt niet zien dat alle fouten of wat beter zou kunnen worden in je relatie, maar je bent opeens vol liefde en geluk voor deze prachtige mensen!

Er is nog steeds Dankbaar EN wensen

Alles klinkt nu te mooi om waar te zijn? Probeer het en overtuig uzelf door uw praktijk van dankbaarheid! En als je dat de eerste vooruitgang, dan kan ik u vertellen dat er nog meer lucht naar de top van je ontwikkeling. Want ik ben niet alleen een Fan van dankbaarheid, maar ook in de kunst van Die een lange tijd geleden heb ik viel in liefde, sluit ik deze methodes nu. Ik bevestigen wat al in mijn leven, en ik hoop dat het, wat ik zou willen groeien. Dus dank en de juiste Wensen zijn mijn absolute Power-Tools, trek het in mijn leven wat ik echt wil van het hart. En het werkt gewoon…voor mij, voor wie het ook voor een lange tijd en ook de mensen aan wie ik moet leren, stuk voor stuk.

Geef een reactie