Het begin van de studie: de reden Waarom veel studenten nemen in het eerste Semester

Voor velen, een nieuw leven begint in deze dagen deel één: de studie. Ik begon 2009 met mijn studie, een hele 7 jaar geleden, waanzin! Deze dagen mijn zus “eerstejaars” – een goede gelegenheid om het schrijven van twee artikelen over het onderwerp van “het begin van de studie en voeding”. In deze bijdrage is – zoals de titel suggereert – dat veel studenten in het eerste Semester. En dit is, in feite, alleen in het geval van studenten van het geval, maar voor veel jonge volwassenen uit te gaan van huis en plotseling op hun eigen. In de volgende post dat verschijnt morgen, ik zal je dan vertellen hoe u kunt u zelfs met een kleine (studenten -) Begroting voor een gezonde voeding.

pancakes

Ik heb ook toegenomen in de loop van de studie

Die ik heb opgedaan tijdens mijn studie een paar kilo, ik heb al meerdere malen hier op het Blog en in de Interviews, dit is een terugkerend thema als het gaat om hoe ik moet Schoon het Eten komen. Dat was zo: Mijn ouders hebben altijd aandacht besteed aan het feit dat we onszelf voeden gezond. Snoep was er ook, maar had in ieder geval de een die at een Appel per dag en om ook de Balans naar mijn ouders is belangrijk. We hebben een heleboel van sport, en ons, veel groenten en fruit gegeten.

Ik ben toen uit het huis en was ineens op mijn eigen. Mijn ouders, die waren tot dan toe op mijn dieet, waren verdwenen in een keer, ik was zelfs boodschappen doen en koken verantwoordelijk. De gewone Fiets tochten, die we altijd gebruikt, vallen ook weg. In plaats daarvan, Kantine maaltijden, Fast Food en kant en klaar maaltijden werden op mijn maaltijd plan – en dus de “delicious” en comfortabele dingen, daar was het huis nooit (of slechts zelden). Toegevoegd aan dit is het langdurig Zitten in de Uni en in de Douche, als ik wist dat het van de school (d.w.z. nauwelijks beweging). Het einde van de song: ik had ongeveer 5-6 kilo meer op de Ribben, als tijdens het baccalaureaat. En het is dus niet alleen mij, maar veel van de andere eerstejaars, ook (meer over het onderwerp “gewichtstoename in de studie” vindt u in de WERELD-artikel “het eerste semester zal zeer snel dikker”).

Dan was het “klik”…

Ik was uiteindelijk bewust dat als een aspirant-publieke gezondheid wetenschapper, misschien niet slecht zou zijn om een bepaalde rol model, voelde ik me ook, natuurlijk, vanwege de extra Kilo ‘ s ongemakkelijk voelt, veroorzaakt door de slechte voeding ik voelde me vaak moe en traag.

Dus maakte ik mijn eerste online zoeken naar informatie over een gezonde voeding. Aangezien ik op dit moment erg veel Beauty en fashion blogs te lezen, en het Medium van de “Blog” zelfs dan, heel graag, ik keek, natuurlijk, als er goed eten blogs. Op het moment, maar er waren nauwelijks duits-taal Blogs over het thema voeding en gezondheid in het Algemeen. Op engelstalige Blogs, ik was toen in staat om te vinden en kwam over de Clean Eating concept. In 2011 begon ik mijn dieet veranderen en het bloggen zelf over Clean Eating en andere gezondheids-onderwerpen.

De Balans moet goed zijn

U weet dat ik een zeer ontspannen houding aan het thema “voeding” (lees ook mijn artikel over “Cheat Dagen, en de 80:20 regel” en “gedwongen om gezond te eten: Orthorexia nervosa”). Hij moet dus, naar mijn mening, in de loop van de studie – net als in alle andere fasen van het leven ook. Gewoon aandacht besteden aan het feit dat de Balans goed is. Actief in de kantine, zodat soms de salade en zelfs beter gekookt veel van zichzelf natuurlijk, vers en niet met afgewerkte producten. Dit hoeft niet duur te zijn – dat is, zoals eerder vermeld, in de morgen bericht.

Geef een reactie