Goede Vibes! De conclusie van de Vijf voor de Zomer te HIIT YOGA workout plan!

Mijn vijf geselecteerde HIIT YOGA meisjes hebben het gedaan! In de laatste paar weken hebben het getest op mijn gratis HIIT YOGA workout plan zo goed als alle van de Trainingen op het hart en de nieren. Voor mij heeft geschreven, dat ieder van jullie een prachtige Feedback. Voor mij is het opleidingsplan-het creëren van een compleet nieuw gebied. Als yoga-docent, ik had te doen, tot nu toe niets, maar ik wilde het heel graag, en zie hoe je mijn Plan en doet het goed. Hoe meer ik was blij te zien zo veel positieve feedback – niet alleen van de vijf Dames! DANK U! 🙂

HIIT-YOGA-Trainingsplan

Anita is blij met de HIIT YOGA workout plan:

De twee weken zijn gedaan aaand ik ben gewoon enthousiast! De Trainingen hebben mij uitgedaagd in minder dan een half uur en aangemoedigd. 😉 Mijn spieren, ik voelde me in de Plaatsen die ik nog niet uitgeoefend, voor eeuwig. Maar het is niet alleen het resultaat (een super lichaam gevoel, een Kilo minder) is een vreugde, maar het pad naar deze klasse en, boven alles, was zeer gevarieerd. De Trainingen kunnen worden door de kortheid van de tijd in de dag. Vooral de Trainingen met een focus op “armen” zijn super voor de zomer en de Een-Schouder jurk. Ik heb deze meestal in de ochtend voor het Ontbijt en vervolgens na de verfrissende douche, en is klaar in een goede stemming voor de dag.

In het kort: klasse een combinatie van Training en yoga oefening maakt je wilt meer. Tot dan, ik zal de inhoud zelf, maar met tien Trainingen en meng dit goed in mijn week te Lopen, en de gewone yoga lessen.

Five for Summe Anita

 

Stefanie kreeg door de HIIT YOGA Workouts een reguliere verhoging van de motivatie voor uw Training!

Toen ik begon met de Opleiding waar ik 59 kilo ‘ s op een formaat van 1.65 en was niet tevreden met mijn figuur. De eerste trainingsdagen, het was moeilijk voor mij ook zeer. Daarnaast ben ik – net als u – ook twee keer per week gaan joggen en veranderde mijn dieet. Mijn favoriete workout is nummer 3, omdat ik vind dat de Oefening is met de Raad van bestuur is zeer effectief, en ik heb het gevoel dat ik trainen veel spieren. Ik kon ook zien met deze Oefening als mijn kracht is toegenomen. Ik ben gewend aan het nu, de Trainingen die ik doe, u nog steeds minstens drie keer per week. Ik heb verwijderd, twee pond – dat klinkt een stuk. Ik heb echter het gevoel dat mijn lichaam ziet er globaal meer gedefinieerd. Dus de zomer kan komen!!!! Veel dank voor dat de motivatie boost! Five-for-Summer-Stefanie

Ella zal blijven in de toekomst, om de HIIT Yoga Workouts!

Mijn HIIT Yoga-Ervaring begon op een vrijdag. Comfortabele, ik at natuurlijk zo gezond mogelijk tot de avond, en zag de Youtube Video voor de eerste Training en gaan. Na 1,5 ronden was ik GEVLOERD! Echt gebroken is – iedereen die denkt dat alleen de Opleiding fitnessruimte blijkt uitdagende en bezweet, moet u zeker ook thuis te blijven en deze Trainingen proberen! Ik ben er echter vast te zitten in het spel, hebben geïntegreerd in de dagelijkse Oefeningen in mijn dagelijkse leven en ik realiseerde me hoe ik ben elke dag beter. Ik voel me na de twee weken geweldig! Het is leuk om te doen elke dag met weinig inspanning, iets Effectief te zijn voor zijn welzijn, kunt u zich de gekräftigten en gedefinieerd spieren, en is gemakkelijk aan te passen en in harmonie met jezelf. Ik heb geprobeerd het overal, thuis, in een Hotel, bij vrienden. De tijd speelt geen rol – de meeste van de tijd dat ik al rond 5:30 of laat in de avond rond 23:00 mijn Trainingen. Het is een krankzinnig lage kosten, in een stressvolle dagelijkse leven optimaal te integreren en niet in tegenstelling tot andere sport activiteiten. Ik ben enthousiast en zal blijven uitvoeren, met name als de tijd niet voor thuis op mijn Mat, de HIIT-YOGA Workouts.

Five-for-Summer-Ella

 

Friederike kruiden-up van uw fitness training met HIIT YOGA Workouts!

Boy Oh Boy…Uw Workouts! Je herkent onmiddellijk wat het orgaan of de spier groepen hebben tot nu toe verwaarloosd zijn (of dat de toestand is nog steeds op zoek zijn naar verbetering…), en wat is dus gemakkelijker en wat niet. Echter, ik heb gemerkt dat na de twee weken van de successen en ik had het niet verwacht! Geweldig! Super is, dat je kunt doen met de Oefeningen overal, en dat Uw compilatie is opgeleid echt alles. Alleen de Yoga-Oefeningen werden soms, voor beginners een beetje zwaar (omdat de Overgangen zijn altijd snel). Dus voor mij was het soms een beetje moeilijk te krijgen in de juiste Positie. Mijn absolute favoriet is de Boeddha Squats! Kwam ik zeker op de smaak en zal van mijn in de toekomst (soms eenzijdige) sportschool de workout, de spice up en meer variatie, strooien. Five-for-Summer-Friederike

 

En Sandra het volgende HIIT YOGA Uitdaging ziet uit naar…

De twee weken van de training te gaan tot het einde en ik ben echt versteld van mezelf dat ik het gehaald. Van 29.06.-12.07. Ik heb nu getraind op basis van uw opleiding plan. Zonder u, uw prachtige Video ‘ s en je enorm motiverende persoonlijkheid, zou ik hebben geplaatst ervoor dat een of andere luie dag – MAAR dat was het dan, ik wilde om mezelf te bewijzen iets, en ik heb er echt van. JA, ik heb het!!! En ik voel me geweldig, alleen omdat het om eiste dus veel discipline en de Oefeningen hebben het allemaal – puuuuh, wat heb ik gezweet, mijn spieren beefde, en de een of andere Oefening leek mij bijna onmogelijk.

Maar alleen bijna! Beloond werd ik met veel spierpijn (vooral voor mij, tot nu toe, onbekende…) en met heel veel energie, evenals regelmatig in een goed humeur. Waarom? Het is gewoon zo leuk om te trainen met je te krijgen en om het doel van elke dag. Het leukste van de Oefeningen voor de armen en benen hebben mij gemaakt, het meest te lijden, ik heb oefeningen voor de buik het meest, maar ook echt Nodig! Ik voel me nu wat steviger en een beetje sterker. Ook mijn carrière verdwenen-gerelateerde pijn in de rug en regelmatige lichaamsbeweging maakt ook mij beter kunnen slapen. Ik denk dat ik verslaafd te raken. Ik wil u graag bedanken van het hart en je vraagt: Waar is de volgende Uitdaging? Gelieve niet te luisteren, om ons te motiveren en te inspireren.

Five-for-Summer-Sandra

 

Wat een geweldige Reacties!!! Dank je wel Lieverds! Echter, niet alleen de vijf meisjes hebben de HIIT Yoga in de laatste paar weken. Andere power-vrouwen hebben gemaakt aan het opleidingsplan, en kwam met veel plezier in het zweet. Charlotte, het was een kwestie van het hart, om mij te schrijven aan het einde van uw Plan, een lange Feedback van uw Opleiding. En Steffi heeft zelfs gerapporteerd op uw Blog over uw HIIT YOGA Training “live”. WOW!

Ik ben eerlijk gezegd een beetje sprakeloos over zoveel positieve vibe! Ja, ik leef en ik hou van HIIT en Yoga, maar het is nog steeds leuk om te verspreiden deze fantastische energie van het hier en krijg tot uiting! Ik voel me alsof ik kan je motiveren om meer te doen sporten, meer activiteit in het dagelijks leven en meer plezier fitness training! Dit is zo geweldig!

Daarom, de HIIT YOGA workout plan en 10 Training maakt gebruik van Video ‘ s, schaamteloos – ongeacht of er een 14-dagen-uitdaging, of als afwisseling op je normale workout. Het zal zeker een positief verschil te maken. En niet dat je een lieve en Vrienden delen de gratis Plan met uw of laat ze gewoon naar de volgende Training! Laten we eens zien wat ze zeggen en hoeveel je zweet… 🙂

U weet niet waar u uw Limiet is! Je weet alleen niet waar het is….Kom op!

Geef een reactie