Magic Ochtend! 5 goede redenen om, vanaf morgen krijgen tot eerdere

Goede Morgen! 🙂 De andere dag vroeg ik op Facebook een zeer eenvoudige vraag om al het ETEN, TREIN LIEFHEBBER: Bent u een vroege vogel? En als dat zo is, wat zijn je mooiste redenen om vroeg in de ochtend en actief te worden? Uw antwoorden waren geweldig en hebben mij betoverd. Want, hoewel het komt mij voor deze zomer, zo eenvoudig, ik ben aan herinnerd door uw woorden over hoe rustgevend en magisch het is vroeg in de ochtend op te staan. Motivatie genoeg! Van uw en mijn ervaring met deze Verklaring van de liefde is geworden in de magie van de Ochtend, want er zijn (minstens) 5 goede redenen, om vanaf morgen krijgen tot eerder!

Degenen die voorheen een waarschuwingstoon is ingesteld, eerder succes!

Loopbaanadviseurs betogen regelmatig naar het onderwerp: Wat voor soort persoon die succesvol is – de leeuwerik of de uil? De vroege vogels of de Late Night-Werknemer? Het meest waarschijnlijk is, zal nooit een eenduidig besluit, omdat het afhangt van het perspectief van de kijker. Er is echter één aspect van Vroeg opstaan, niemand kan ontkennen: Als je eerder, en actief te worden, dan heb je al het begin van de dag iets positiefs gedaan. En daarmee bedoel ik, de gevreesde Wasserij berg weggebügelt of het schoonmaken van het huis. Ik ben nogal een Fan van hem, om zelf te gaan doen in de Ochtend iets Goed: Yoga, Hardlopen of Meditatie, maar ook voor mijn Dromen, bestanden en plannen. Ik weet hoeveel macht geef mij deze activiteiten en hoe zij bijdragen aan het succes in mijn leven. In de ochtend is de beste tijd om dit te doen – slaap, vers en vrij in je hoofd!

De Training voor een zeer speciale “spier”

Vroeg opstaan en voor alle andere mensen die een goed Deel vereist zelfdiscipline. Studies hebben aangetoond dat de zelf-discipline is een spier die droops over de dag. Veel kleine activiteiten, die we hebben te gaan op de dag, om te beweren dat onze “spieren” van zelf-discipline. Aan het einde van de dag, hij lijdt meer of minder hard Trainen eenvoudig platform uitvoeren, waaronder vele mooie bedoelingen, zoals, bijvoorbeeld, in de avond een ronde. In de ochtend, we zijn aan het ontwaken om zo gedisciplineerd als nooit weer naar deze dag. Deze motiverende schok, moeten we gebruik maken van: hardloopschoenen, lace-up, zwemmen stuff pack, yoga Mat uit te rollen of zelfs de eerste blog-artikel te schrijven. Het maakt niet uit. De force maakt gebruik van eures spieren voor wat jullie doen!

De cursus in de ochtend en de dag is gegaan – in positieve zin!

Hoe u uw dag beginnen, gaat hij verder. Dit beginsel acht nemen, en ik neem aan hart een zeer lange tijd. Ja, het is prachtig om te komen tot de eerder in de ochtend, om actief te worden en om te beginnen met deze frisse, speelse energie om de dag. Als ik voor het werk 10 kilometer, dan geeft mij dat een formele vleugel. Met deze krankzinnig gevoel dat ik lang niet de Enige! Velen van jullie hebben geschreven naar mij, dat uw dag is eenvoudig beter – dus het Goede is voorgeprogrammeerd , als ze zijn begonnen met de positieve energie-heel vroeg in werkelijkheid. Actief in de Ochtend, de flexibiliteit van ons denken gedurende de dag.

Zuurstof douche: Heldere lucht, een heldere geest

Vooral in de zomer, we hebben er allemaal voordeel van dit prachtige fenomeen. Geeft u de tijd in de ochtend, vroeg in de ochtend tot vier of vijf aan het open venster en haal diep adem in je longen. De lucht is zo helder, zo fris, zo rustgevend! Ik heb op dat soort momenten altijd het gevoel, ik adem de energie van de nieuwe dag in al mijn cellen….en het gaat direct om mijn Denken center. Zuurstof douche! Wanneer ze worden Uitgevoerd in de Ochtend, deze energie is de Brandstof nog intenser. Als ik kom later weer terug naar mijn Bureau, dan zal ik beloond worden met duidelijkheid en een goed humeur, het is de hele tijd waarde is om de wekker een uur eerder!

De wereld allemaal voor mij alleen!

En nu is mijn hart reden: Als ik vroeg Wakker in de ochtend en met mijn spullen in de koelte van de Ochtend op de weg te schoppen, dan geniet ik elke Keer dat eerste Moment van absolute stilte. Hij is magisch! Aan de horizon, zal het langzaam helder, de vogels zingen, de nieuwe dag is net om de hoek. Terwijl de meeste mensen nog steeds slapen, is de liefde van de wereld is er al. Uw energie is zo tastbaar als op elk ander moment van de dag. Dit fenomeen is volledig onafhankelijk van de locatie. Zelfs in een grote stad, ik voel dit ontwaken van de dag, op elk Moment. Het is het gevoel van de wereld deze Ochtend voor mij. Alles is rustig en ik ben een deel van deze prachtige wereld! Jongens zijn op deze energie en ik beloof je, de laatste vermoeidheid is als spirited away…

Dus, je Liefde, het moment van de waarheid! Wie van jullie morgen meer van het alarm? 🙂

Geef een reactie