Mijn 10 Hoogtepunten, waarvoor ik onze huwelijksreis dankbaar

Gewoon zo mijn liefde voor ETEN TREIN MINNAAR in de Facebook groep hebben geopend een dankbaarheid Uitdaging. Ik weer zo enthousiast over de vele positieve berichten en ervaringen, als ik gejetlagt op zaterdag, na goed uit de VS en mijn Tijdlijn te scrollen. En omdat dankbaarheid is absoluut aanstekelijk, ik werd meegesleept door de beweging zelf en is perfect op mijn review. Met de vraag, “Wat ben ik aan onze huwelijksreis dankbaar voor?”, Ik wandelde over de plaats van de afgelopen weken, en mijn 10 Hoogtepunten van onze reis kwam.

In het geval van Facebook en Instagram kon je al de stations van onze huwelijksreis track, maar hier nogmaals het nummer: 4 dagen in New York, 4 dagen San Francisco, 8 dagen in Maui en 3 dagen in Las Vegas. Het was prachtig! Sinds dankbaar zijn helemaal niet moeilijk, maar de selectie van mijn Hoogtepunten. 😉

De echt goede voeding op onze gehele reis

Over de mogelijkheden van Schone Eatings om te reizen heb ik al geschreven dat onlangs. Maar schoon is niet alles, ook de smaak die telt, en in het algemeen, hebben we echt, echt geweldig op onze 4-station Reis gegeten. Op een of andere manier we hadden altijd een goede hand bij de selectie van onze Restaurants, van de kleinste Sushi Restaurant in de Maui ‘ s tot de meest beroemde New York Pizza. Bovendien, onze geliefde Whole Foods Market deed de rest! Als ik een wens voor huis, dit is het: alsjeblieft, Alsjeblieft universum, ik zou graag een duitse Whole Foods market in onze buurt!

De droom in Central Park

Je kent het gevoel wanneer je lange tijd een speciaal verzoek in gedachten, en dan is de dag van het uitkomen laat komt? Dit is zo een heerlijk gevoel! En voor mij was het dus, zoals ik geregen op een zeer vroeg in de Ochtend in New York samen met mijn man, de loopschoenen en mij in Central Park. De rust en de vredige sfeer die er was gewoon geweldig! De luide, drukke New York was nog steeds in slaap, en alleen wij (en een paar andere Vroege Vogels) draaide een rondje door het uitgestrekte Park van de stad.

Het gevoel van het golf van de 9/11 Memorial in New York

15 jaar geleden, en nog steeds unforgotten! 11. September 2001 was jarig tijdens onze reis en nog bereidt een plaats van de vroegere gebeurtenissen, absoluut kippenvel. We hebben gekeken naar de 9/11 Memorial, die rechtstreeks leidt tot de Stichting van het World Trade center, en werden daarna gewoon sprakeloos! Dus een paar tranen liepen over mijn wangen naar beneden, toen zag ik de foto ‘ s, video-opnamen, en de originele stemmen van deze verschrikkelijke gebeurtenis. Iedereen die een bezoek brengt aan New York moeten gaan naar deze plek. Voor mij was hij erg geraakt, en een diepe dankbaarheid in mij vertrekken, opdat ik leve.

img_2118 img_2143 img_2286img_2164

De Kabel Auto ‘ s in San Francisco

Als er iets is dat wordt beschreven in de levensstijl van San Francisco is het beste, dan is het rijden met een kabelbaan. Met de MUNI-Ticket voor één of meerdere dagen rijden haar zo vaak als je wilt, met deze unieke spoorweg. Voor ons was het de moeite waard het helemaal, want ik hou van de kabelbaan! 🙂 Erg inspirerend en ik voelde me dit Keer met de bestuurder, want er waren echte originals, waar u het gevoel dat u hou van dit Werk is ‘easy’. Ik weet niet wat het is, maar het open dak van de auto, het oude hout, de geur van de rem, de wind in uw haren en het geweldige uitzicht over de heuvels van de stad zijn gewoon magisch…If you ‘ re going to San Francisco….

De zingende buschauffeur

Op onze laatste dag in San Francisco hebben we besloten om een wijn tour naar de Napa Valley. Niet dat we waren zo enthousiast over de wijnen, integendeel, we wilden de ervaring van de wijnstreek. Het ging zonder een auto alleen met de bus tour. Wat klinkt op het eerste, zoals een koffie reis in het blauw, was de Hamer, want we hadden een buschauffeur die, in feite, het is een echte Entertainer. Hij heeft zo vertelde veel grappige en gekke verhalen over San Francisco en geven ons een beetje de smaak van zijn muzikale Talent gepresenteerd. Ik werd weggeblazen! Een beetje Sinatra! Als ik stond in de avond van zijn Bus, ik moest lachen in mijzelf. Wat een geweldige, willekeurige ontmoetingen, het universum geeft ons altijd…!

Coaching

img_2233

De wilde Maui

Maui is mijn favoriete eiland! Ik viel in liefde met 3 jaar geleden is mijn liefde voor dit kleine, opmerkelijke hoek van de aarde houdt nog steeds. Ik vind het niet erg, dat is er natuurlijk ook de toeristische sites met luxe Resorts, wat voelde als een 10.000 auto en een aantal toeristische attracties,… voor mij, Maui is eenvoudig. En deze magie lijkt te zijn tussen mij en tussen dit eiland en liggen niet direct aan de prachtige omgeving, of het mooie weer. Het eiland maakt het makkelijk voor mij!

Deze Keer was ik heel erg dankbaar om het wild van Maui om te weten, want de typische zomerse weer en het klimaat was iets anders dan normaal! Toen we aankwamen, begon het stromende regen, we ervaren een hevig Onweer op de tweede avond, zagen we verschillende regenbogen, blies op een dag en ontdekt een van de meest prachtige volle maan die ik ooit had gezien. Maui was dit Keer wilde en misschien ook wel een beetje uit balans, maar dat deed het voor mij, alleen nog spannender!

De eigen snorkelen SUP Tour in Kapalua Bay

Eigenlijk wilden we met de boot tour naar Molokini en snorkelen. Omdat mijn man had een wond op de rug, die niet mogen worden in het water de hele dag, hebben we gekozen voor een ander programma. We huurden eerst een SUP Board en beoefend Stand-Up Peddelen op de zee. Sinds de brekende golven in de Baai, nauwelijks was het vrij gemakkelijk en het is een hel van een veel plezier!

Vervolgens, sommige zwemmers gemeld dat ze had gezien schildpadden in de Bay, en kregen we snel een snorkeluitrusting. Uit de SUP, we snorkelen ging en eigenlijk zag enorme schildpadden in de zee, zwom zoals de oude reuzen met een perfecte Rust. Vooral dankbaar was ik voor de Moment als een schildpad heeft mij benaderd om binnen een paar centimeter van en direct in de voorkant van mijn GoPro spons. Ze aangetrokken mij en spons en dan heel rustig, prachtige dieren! De Boeddha van de zee! img_2415 img_2453 img_2466

Las Vegas bij Nacht

Er zijn dingen die zijn vooral leuk als cadeau! Met dank aan Christoph ‘ s familie, we zijn gekomen om te genieten van een adembenemend nacht vlucht over de Las Vegas. Het was verdomd kort, maar echt spectaculair! Voor mij is de Piloot van de helikopter zou zijn geweest in de uren tussen de Noord-en zuidkant van de strip en op de brink. Overal fonkelden, flitste en scheen de levendige stad in het midden van de woestijn. Een prachtige Huwelijksreis cadeau!

De perfecte yoga ruimte in de 34. Verdieping

Er zijn plaatsen we gewoon doen Yoga. De Woonkamer is onze Honeymoon Suite in Las Vegas in de 34. Vloer zou zijn, zou ik niet gedacht hebben. Het uitzicht was zo geweldig en het licht van de opkomende zon op de Ochtend van de gevels tot uitdrukking in de elegante Hotel is perfect. Het was cheesy mooi en prachtig!!! Deze plaats zou ik graag mee naar huis nemen, omdat de bird ‘ s-eye view van daar heeft me veel geholpen met mijn interne controle en mijn gedachten tijdens de Meditatie gesorteerd.

img_2566img_2592

De geest knippert tijdens de huwelijksreis

In het Algemeen is verhuisd innerlijk veel in me op onze huwelijksreis. Mijn man en ik hebben allebei gerealiseerd op de weg, zodat we zijn nu getrouwd. We spraken veel over onze bruiloft en van ons van dromen. Evenzo, mijn gedachten waren bij elke dag en laat mijn Intuïtie – de stem van mijn hart meer ruimte. Maar ook Angsten en onverwerkte problemen kwam terug naar mij, veeleisend zijn als kleine kinderen onder uw aandacht. Ik heb geprobeerd alles te accepteren en ik ben heel dankbaar, heel, hoe goed het is me gelukt deze Keer! En uit mijn persoonlijke ervaring kan ik je vertellen, maar toch in een aparte Post/ Video. 😉

Dus, de mooiste huwelijksreis tot een einde komt één keer komen we terug naar huis. Er is niets mis mee! Integendeel! Ik was zo blij toen ik hoorde dat het spinnen van een kat, Emil u weer met mijn schat, de laatste stralen van de zon van een mooie Late zomer en Vroege herfst-weekend genoten. Er zijn zo veel redenen om dankbaar te zijn. Toen we de juiste glazen en de mooie, liefdevolle en magische momenten van elke dag op zoek zijn, dan zullen we je te vinden. En voor dat, het niet eens uitzonderlijk huwelijksreis…

 

Geef een reactie