Ina van Wat Ina Houdt noemde de actie “Laten we samen koken”. Het thema voor februari is rijst pudding “als een soul food tegen de Winter.” Een paar weken geleden kreeg ik het boek “La Veganista”* Nicole Net van mijn vriend als een geschenk, en er is een recept voor een kokos-melk rijst ontdekt. Dit recept heb ik als basis genomen voor mijn vanille-kokos rijst pudding met frambozensaus. Ik kook in het Algemeen, niet een recept precies zoals het in het kookboek, maar aanpassen aan mijn behoeften en mijn smaak.
Vanille-kokos rijst pudding met frambozensaus stemmen: 0 rating: 0: het recept te beoordelen! Recept afdrukken in het Algemeen, de volgende melk-rijst-melk-ratio: 250 g melk rijst 1 liter melk, of 1 Kopje rijst 2 kopjes melk. Vanille-kokos rijst pudding met frambozensaus stemmen: 0 rating: 0: het recept te beoordelen! Recept afdrukken in het Algemeen, de volgende melk-rijst-melk-ratio: 250 g melk rijst 1 liter melk, of 1 Kopje rijst 2 kopjes melk. Porties voorbereiding kooktijd 2 10 minuten 20 minuten porties voorbereiding 2 10 minuten kooktijd 20 minuten
Ingrediënten
- 125 g van natuurlijke rijst
- 500 ml kokosmelk
- 20 g geraspte kokos*
- 1 vanillestokje
- 200 g frambozen
- 20 g geraspte kokos*
Porties: Ingrediënten
- 125 g van natuurlijke rijst
- 500 ml kokosmelk
- 20 g geraspte kokos*
- 1 vanillestokje
- 200 g frambozen
- 20 g geraspte kokos*
Porties:
Instructies
Goede Eetlust! 🙂