Update van mijn HIIT-Hawaii-Uitdaging Met Schoon Eten afslanken

De tijd gaat zo snel: Bijna twee weken van mijn HIIT-Hawaii-Uitdaging. Om mij te maken voor onze grote reis naar Hawaii Bikinifit, stel ik mezelf een Uitdaging en besloot het 4 HIIT Trainingen, alsook de dagelijkse Yoga-en op dezelfde tijd eten zo schoon als mogelijk.

kristinsportgeschafft

Hoe is het om zo ver te gaan?

Op een sportieve schaal van 0 tot 10 zou ik geef mezelf een 6. Het begin was geweldig! Zelfs mijn vriend was ik in staat om te motiveren tot een gemeenschappelijke HIIT Training. Zo, hebben we ons op een Ochtend in onze woonkamer, 6 oefening stations en een 12 minuten durende Workout. Tschacka! Maar op een gegeven moment had ik, helaas, een kleine sport door een trailer in de Trainingen. Ik weet niet precies wat er aan de hand was, maar voor mij is de Motivatie ontbrak in de avond. In de eerste week kwam ik tot 3 Yoga Sessies en 3 body rock Trainingen.

Deze week is het helaas veel beter. Deze Tijd, om redenen van tijd. Ik doe gewoon heel veel andere dingen, dus dat was ik bijna elke dag na het Werk on-the-go. Ik moet zeggen dat bouwprojecten! 😉 En ‘ s avonds om half tien/ tien ik heb niet de tijd genomen voor een Training. Ik denk dat onze buren onder ons waren dankbaar voor mij! Maar dat betekent deze week heb ik opgenomen tot nu toe slechts 1 Training en 2 Yoga sessies. Potentieel voor een stijging in beschikbaar!

Nu komt de grote Maar!! 🙂

Positief te melden ik heb het Schoon Eten Revival! Ik heb gegeten de laatste 2 weken, echt super goed. Er werden slechts een zeer beperkt aantal slip-UPS. Zelfs een klein stukje van de taart en zelfs een ijsje was de schuld van. Maar ik heb niet de binnenkant klaar. Ik heb beide genoten en toen was het ok! Anders, ik heb er heel veel van rauw voedsel aan me! In de zomer, echt mijn Hoogtepunt. Ik hou van perziken, nectarines, abrikozen, meloen, citrus en co.! Op sommige dagen, niet veel ontbrak en ik zou gevoed hebben alleen een raw food-dieet: Groene Smoothie voor het Ontbijt, fruit Snack op het werk, voor de Lunch een salade en ‘ s avonds groenten met een Dip! Heel onbewust, heb ik verdubbelde mijn raw food percentage van de tijd. De hitte van de zomer dank! Omdat, bij de temperaturen die ik aan ‘ t koken was precies Nul verlangen te groot. Veel te warm!

En van de hele raw food Schoon Eten, mijn schaal was zo blij. Deze ochtend – 1,8 kg in vergelijking met de periode voor bijna 2 weken! Ik geef om het resultaat van de schaal, niet zo veel, maar het beviel me, toch in staat zijn om, opnieuw, een ander nummer op het display van harte welkom. JA! En niet alleen op de weegschaal, merk ik iets op mijn heup en op de dijen, er is een positieve verandering. Hallo Spier Is In Aantocht! Ik ben op zoek naar de volgende maat van mijn BFP in een week (voor de helft van de tijd).

En wat is het volgende?

Nu, ik moet mij van een sportieve perspectief, slechts een kleine boost, en Schoon het Eten is gehandhaafd. Dan werkt het ook met de Hawaii-figuur! Ik ben vooral trots op het net om mijn innerlijke Rust met betrekking tot mijn doelen. Ik ben niet in paniek, omdat ik slechts drie in plaats van vier Trainingen. Soms zijn er andere belangrijke dingen, en dit is helemaal ok. Dit gevoel is nog steeds nieuw voor me. Iedereen die mij kent, weet dat ik altijd gewerkt hebben zeer veel van een perfectionist mijn doelstellingen. Deze Keer ga ik, zal u helpen kalm te blijven en Ja: Het is nog steeds. Het project “Hawaiian figuur” loopt. Overtollige kilo ‘ s je moet gewoon “ge(duivin)”.

Geschikt voor Post van vandaag, ik heb nog steeds een nieuwe “Clean-Eten-in-het-leven’ – Video. Want na de aankondiging van mijn HIIT-Hawaii-Uitdaging, ik heb een aantal opmerkingen en e-Mails met de vraag of u kunt gewicht verliezen met Clean Eten. Schoon Eten is geen dieet. Mijn antwoord is simpel: Natuurlijk moet je nemen met Schoon, het Eten ook, als je het goed doet. Meer hierover in de volgende Vlog. 🙂

Geef een reactie