Basis recept voor fruitige volkoren muffins

Enige tijd geleden was ik op zoek naar een recept voor rabarber Muffins. Beste met volkoren meel, zonder melk en eieren. Een beetje suiker is niet toegestaan om daar, na alles wat er is elke dag Muffins. “Schoon” zijn de Muffins. Of suiker is eigenlijk beter dan de witte industriële suiker – dat is de vraag. Dit type van suiker bevat een beetje meer mineralen en vitaminen, maar suiker is suiker. Daarom moet u omgaan (net zoals bij alle alternatieve zoetstoffen) zorgvuldig door. U kunt het toevoegen van de suiker, honing of andere zoetstof vervangen. Voor de voorbereiding die ik nodig heb voor een maximum van 15 minuten. Zoals u kunt zien, ik heb de bessen van deze Tijd, John in plaats van rabarber. De Muffins ik heb het geprobeerd met verschillende fruit soorten en kunt u elke smaak en elke Keer weer heerlijk!

Vollkornmuffin1

%image_alt% Basis recept voor fruitige volkoren muffins stemmen: 1 waardering: 5 u: Neem het recept tarief! Recept print recept voor fruitige volkoren muffins stemmen: 1 waardering: 5 u: Neem het recept tarief! Print recept porties voorbereiding kooktijd van 12 tot 15 minuten 20 minuten porties voorbereiding van 12 tot 15 minuten, bereidingstijd 20 minuten

  • Menu Taart
  • Keuken, Vegetarisch, veganistisch

Ingrediënten

  • 300 g fruit
  • 75 g walnoot kernels
  • 50 g kokosbloesem suiker*
  • 200 gram spelt volkoren meel
  • 2 TL bakpoeder
  • 1 EETLEPEL maïzena
  • 70 ml walnotenolie ook zonnebloem olie
  • 100 g yoghurt u kunt ook: witte amandelpasta
  • 2 EETLEPEL citroensap

Porties: Ingrediënten

  • 300 g fruit
  • 75 g walnoot kernels
  • 50 g kokosbloesem suiker*
  • 200 gram spelt volkoren meel
  • 2 TL bakpoeder
  • 1 EETLEPEL maïzena
  • 70 ml walnotenolie ook zonnebloem olie
  • 100 g yoghurt u kunt ook: witte amandelpasta
  • 2 EETLEPEL citroensap

Porties:

  • Menu Taart
  • Keuken, Vegetarisch, veganistisch

Instructies

  • Wassen en schil (indien nodig) de groenten en het snijden van het, indien nodig, in kleine blokjes. Hak de walnoten.
  • De bloem mengen met de suiker en het bakpoeder in een kom. Basis regel: Alle droge en alle natte ingrediënten zijn verrüht afzonderlijk en gezamenlijk in het einde.
  • In een andere kom, meng samen de kracht van het eten, de (soja) yoghurt of Amandel boter, de Olie en het citroensap en verquirle het allemaal samen.
  • De vloeibare ingrediënten met 75 ml water toe en laat de bloem mengsel en zet de groenten en de noten.
  • Het distribueren van de koppen van het beslag van de Muffin.
  • Bij 200°C, boven – / onderverwarming ongeveer 20 Min. bak.
  • Vollkornmuffin2Goede Eetlust!

    Geef een reactie