Hoe vind je de juiste yoga teacher training voor u

Door mijn opleiding als Yoga-docent, heb ik al gemeld in detail hier. In deze post wil ik je tips geven over hoe u kunt vinden van de juiste yoga teacher training voor u. Ik kan maar anticiperen op hetzelfde: een opleiding die past bij elkaar. Elke persoon is op een ander punt in zijn leven, als hij kiest voor de opleiding en dus ook de behoeften. Ik heb lang en hard nagedacht voordat ik besloot te gaan voor een opleiding en wil deze ervaringen delen en beslissingen te nemen met u.

Meditation Entspannung

De passende yoga stijl

Ik denk dat de meeste van de mensen die geïnteresseerd zijn in een yoga-opleiding, heb je gevonden “uw” yoga stijl al. Ik was in het begin, toen ik begon met Yoga uit te oefenen, door de vele verschillende yoga gymnastiek stijlen. Van Bikram Yoga Kundalini yoga, Ashtanga en Forrest Yoga tot Power Yoga en alles was mogelijk. De meeste van de Asana-georiënteerde Yoga heeft gezegd: voor mij persoonlijk, dus ik keek specifiek voor een opleiding op het gebied van Power Yoga.

Hoeveel uur?

Als ik was bijna drie jaar geleden, begon mij op de hoogte over de opleiding, was er al een grote selectie van Aangeboden (die is nog groter). Ik vond het erg moeilijk om de oriëntatie van mezelf in de jungle van yoga teacher training. Van het weekend crash course in de intensieve maand in India tot een multi-jarige opleiding in Duitsland. Het was me duidelijk dat er een crash is niet voldoende natuurlijk geen geval, en ook een intensieve maand, ik dacht dat was erg nuttig voor mij. Voor mij was het belangrijk om voldoende tijd te worden in staat om mezelf in deze periode van tijd om te ontwikkelen en de training met mijn beroep. Dus besloot ik in eerste instantie voor een 200-uur basis-opleiding, met inbegrip van de fundamentele kennis van de yoga filosofie, anatomie, Asana ‘ s, Pranayama, Meditatie, en onderwijsmethoden. Dit volgt uit November, een 300-uur bouw opleiding. Terwijl de 200 h lerarenopleiding, ik had een keer in de maand een weekend training in de 300h-training zal elke tweede maand voor een trainingsweekend. In principe blijft het als een yoga leraar, natuurlijk ook steeds meer studenten en de opleiding zal worden na de initiële opleiding is afgerond – geen kwestie voor wat het aantal uren dat u beslist.

Erkenning van de opleiding

“Yoga leraar” wordt niet herkend of zelfs beschermde beroepstitel – dat is, iedereen kan noemen zichzelf zo. Voor mij was het vooral belangrijk om te voltooien van een opleiding is gecertificeerd door Yoga Vereniging. Dit zal op zijn minst te zorgen voor een minimaal niveau van kwaliteit. Bovendien, de verenigingen kunt bepalen welke inhoud moet worden geleerd. Ik heb besloten voor mezelf dat de training die ik aan het doen ben, gecertificeerd door de American Yoga Alliance (AYA). Internationale erkenning kan uiteindelijk schade nooit. Ik ben nu RYT 200, AYA (van de Amerikaanse Yoga Alliance gecertificeerd yoga docent met 200 uur training). Na mijn eerste training, ik zal RYT 500, AYA. Met deze opleidingen heb ik de mogelijkheid gekregen om te vertrekken mij bij het Centraal laboratorium van de preventie-register en dan krijgen mijn ziektekostenverzekering erkenning. Dit is ook een basis training is een aanvulling op 500 uren van de opleiding die vereist is, of als alternatief, het bewijs van 200 uur van de instructeur ervaring.

De chemie moet recht

De selectie van de opleiding in kwestie, is waarschijnlijk drastisch gereduceerd. Ik vat nogmaals: ik ben al op zoek naar een Power Yoga training, die bestaat uit 200 uur, en de AYA is gecertificeerd. In het beste geval moeten plaatsvinden in Hamburg-harburg, om te voorkomen dat onnodige reistijd en-kosten. Zodat het alleen met de hand, de linker, zo vol van mogelijkheden. Dus het was belangrijk voor mij, het persoonlijk contact, want tot nu toe, die ik had gezien in de scholen die deze opleiding, nog nooit van binnen, en ook de leerkrachten yoga docent. Of men kiest voor de traditionele Yoga lessen, Workshops of informatie-avonden training, om te zien of de chemie tussen u en de leraar is overeengekomen, is links, natuurlijk. Echter, ik kan alleen maar aanraden aan iedereen, ten minste in de Studio, en het onderwijs om te leren leraar inloggen zelfs weten in persoon!

Ik hoop dat ik u kan helpen een beetje aan het vinden van de juiste yoga teacher training, als u een dergelijke!

Geef een reactie