Deel 3 van mijn +300h yoga teacher training – ontspanning technieken & Kaifu-Zool

In de laatste week, was het rustig hier. Professioneel veel te doen en de techniek achter de Blog, speelde een beetje gek. Dus de Blog was een aantal keer voor een korte periode van tijd, niet de afstand, en een paar minuten tot zelfs volledig worden verwijderd. Dat is heel vervelend, je kunt je waarschijnlijk wel.

De nieuwe Kaifu-Zool in Hamburg Eimsbüttel

De Stress van de laatste weken, een beetje te “neutraliseren” ik was in las op vrijdag met mijn zus in de nieuwe Kaifu Enige in Hamburg Eimsbüttel (nadat ik Janina). Helaas hadden we slechts 4 uur tijd, want ik moest in de middag blijven de Eppendorf – van vrijdag tot en met zondag van het volgende deel van mijn +300-uur yoga docent-gebouw training.

Kaifu Sole© Badkamers land

Volgende Keer zou ik van plan meer tijd voor de Kaifu Zool. U kunt niet betalen, zo weet ik uit andere spa ‘ s en thermale baden, op slechts een paar uur van de toelating. 26 € blz. blz. Ik vond (de hele dag), is dan vrij duur, maar de Zool is ook echt leuk en super modern. De speciale eigenschap van het zout-water-bad, een Drijvend bad met een zoutgehalte van 6% en 32°C temperatuur van het water. Mijn Hoogtepunt van de Himalaya-zout sauna en de open haard kamer.

Ik zou echter proberen de volgende Keer weer, tijdens de week, om te gaan – in het weekend is de bedoeling om nog steeds erg vol, omdat de Kaifu Zool is net geopend in het begin van het jaar.

Ik heb geprobeerd want ik woon in Hamburg-harburg, opnieuw en opnieuw, verschillende spa ‘ s in de stad en buiten, vaak, in het einde, was teleurgesteld en als laatste, maar altijd naar Bremen gevaren, wil ik je dit geven “ontspanning tip”. Meer tips zijn te vinden, bijvoorbeeld in het geval van Jenny uit “ik hou van Spa”.

Deel 3 van mijn +300-uur yoga docent opleiding bij Yoga EENHEID

Na de (korte) rust in de Kaifu Enige het ging toen om de EENHEID, Yoga te Eppendorf. Hoe ingang werd gepost hier van vrijdag tot en met zondag de 3e. Een deel van de +300h-opleiding. Het thema van dit weekend ontspanning technieken – precies wat ik nodig had na de laatste paar weken zijn. De module is het laatste deel van de “Persoonlijke Yoga Trainer”opleiding, die ik afgerond. (Alle bijdragen aan de opleiding vindt u verzameld hier.)

UNIT Yoga +300 Teil 3-1

Werd uitgevoerd in het weekend van Romana (die ik interviewde onlangs over de kwestie van het integreren van Yoga in het dagelijks leven). We maakten kennis met verschillende ontspanningstechnieken en besproken. Met Yoga Nidra, Trance, passieve Yoga-Helpt met Massage-grepen uit de Thaise Yoga werden Massage. Ik heb reeds voltooide een opleiding op het gebied van ontspanning technieken en zelf-gegeven, zoals autogene Training en Progressieve ontspanning van de spieren. Yoga Nidra is de autogene Training zeer dichtbij en toch heel anders. Een bericht over Yoga Nidra van mij in de komende dagen op de EENHEID van Yoga Blog. De Progressieve ontspanning van de spieren die we zullen bespreken bij de volgende afspraak met Romana, omdat we niet langer hebben dit gedaan in de tijd voor dit weekend.

Hoewel ik al verschillende bedrijfsonderdelen diverse cursussen gevolgd op ontspanning technieken en zelfs cursussen te geven, ik was in staat om veel te leren van Nieuwe.

Yoga Nidra

Yoga Nidra wordt ook wel aangeduid als “yoga van de slaap”. Deze Vorm van Yoga vindt alleen plaats op het mentale niveau. Terwijl de student is in Savasana, worden doorgestuurd naar de docent van de Yoga Nidra Oefeningen. Gerealiseerd moet worden, zoals autogene Training, een staat tussen waken en slapen, de zogenaamde “Alpha staat”.

Ik heb eerder geprobeerd maar eenmaal Yoga Nidra. Dat was vorig jaar met Eric Bennewitz. Eric komt uit Canada, maar woont nu in Hamburg. Hij leerde in zijn moedertaal – engels. Het was dus een beetje moeilijk, echt goed op de ontspanning.

Romana, echter, heeft natuurlijk neemt op het engels. We hebben twee keer geoefend Yoga Nidra, een keer op zaterdag en een keer op zondag. Op zaterdag, ik ben niet in de ontspanningsruimte of in de “Alpha-staat” kwam in. Sinds ik leer autogene Training, en er zijn een aantal verschillen tussen de twee technieken van de ontspanning, het was in eerste instantie moeilijk voor mij om dat te accepteren. Op zondag, echter, is het werkte prima en ik werd de meeste tijd in het midden in deze staat van bewustzijn, “vlak voor het in Slaap vallen”, te worden bereikt in Yoga Nidra (en ook in de autogene Training).

Thaise Yoga Massage en passieve Helpt

In aanvulling op de geestelijke ontspanning en de mogelijkheden voor fysieke ontspanning waren op het Plan. In het geval van de passieve Helpt de klant bij Persoonlijke Training zonder te bewegen. Voor het bouwen van een yoga leraar dit is ook in groepsverband, bijvoorbeeld, worden ingedrukt, als aan het eind van het uur in de Savasana, de schouders van de deelnemers naar beneden. In de 1:1 Training dit kan worden geïmplementeerd in een veel beter en meer uitgebreid.

  UNIT Yoga +300 Teil 3-2

UNIT Yoga +300 Teil 3-3

UNIT Yoga +300 Teil 3-4

Verzorgt ook de Thaise Yoga Massage die ik ontmoet heb in de “normale” yoga les, bijvoorbeeld in de Vorm van een nek massage, die werd gegeven in de Savasana. Ik wist ook dat sommige van de handgrepen van mijn Massage-therapeut, een Thaise Yoga Massage-opleiding en handgrepen ook verkrijgbaar in andere massages nemen.

Ik denk, na een kennismaking met de Thaise Yoga Massage, velen van ons hebben de wens om ofwel het boek de volgende Thai Yoga Massage of zelfs een opleiding op dit gebied. De Oefeningen waren zo nuttig en aangenaam.

Mijn man en ik konden gelukkig op zondag avond, want ik heb getest de geleerde massage slagen hem recht aan””.

Al met al, heb ik geleerd dit weekend opnieuw een hoop en ik kijk uit naar de volgende training weekend in juni, Holger. Het onderwerp zal zijn “Uitlijning en anatomie”.

Geef een reactie