HIIT Yoga Workout #3

Ik heb in de laatste 8 weken in de opleiding, en sindsdien geen week voorbij dat ik niet geregen ten minste twee keer in mijn loopschoenen. Op paaszondag mijn eerste halve marathon in het programma dat ik ben is het voor mij een mooie tijd te lopen.

Naast mijn reguliere opleiding is het echter ook heel belangrijk, een sportieve balans en een gevarieerd “op de kant”Workout programma. In deze compensatie programma voor mijn HIIT, Yoga Workouts zijn een integraal onderdeel van. U hoeft niet meer dan een yoga Mat, 10 tot 20 minuten van uw tijd en een interval timer. Op hetzelfde moment, je gaat gewoon met de effectieve work-out in het interval, evenals de intense Stretching heel veel voor een prachtig gedefinieerd lichaam! Vandaag heb ik de Training een nieuwe, uitdagende HIIT Yoga voor u, die legt de focus op sterke schouders en armen.

HIIT-Yoga-Workout3

De derde HIIT Yoga Workout werkt op hetzelfde principe: Er zijn 8 verschillende Oefeningen, elke 45 seconden in het interval, een dynamisch of statisch. Het Enige wat je kan deze Tijd gebruiken, daarnaast is een korte halters. In de Video die ik gebruik een 3 kg halter. U kunt natuurlijk ook het gewicht dat goed voelt voor u en goed. Maar zelfs als u geen halters in de aanslag, kunt u de Training natuurlijk. Hier zijn de 8 Oefeningen van vandaag is HIIT Yoga Trainingen zijn:

Russische Twist met 3 kg halter Cobra of kijk in de hond (in)

Gebarsten Raad houdt u de kant van Commissarissen aan de linkerkant ()

Boeddha Squat kant van Commissarissen aan de rechterkant (hold)

De boom rechts met 3 kg halter boom aan de linkerkant met 3 kg dumbbell

In de Training Video laat ik u een volledige passage met alle Oefeningen en uitleg op dezelfde tijd, wat belangrijk is voor de individuele Oefeningen. Voor blessure-vrij en effectieve Training!

Veel plezier, en geef als altijd, alles! 😉

 

Geef een reactie