Van Eten Trein Liefde Nieuwsbrief hier!

Eat Train Love Newsletter

Op deze regenachtige weekend, ik heb eindelijk de tijd genomen en al langer gepland Nieuwsbrief voor mijn Blog.

Van Eten Trein Liefde Nieuwsbrief is een geweldige mogelijkheid om – naast de typische RSS-feed lezers van mijn Blog bij te houden van regelmatig en niet te missen van de laatste berichten. Ik ben van plan om de Nieuwsbrief te sturen over elke 2 weken aan u en de bijdragen van mijn 3 thema Food, Fitness, en het Leven is er om te presenteren, ik heb momenteel gepubliceerd is, of het past gemakkelijk in gewoon goed (zoals, bijvoorbeeld, een mooie asperges recept van vorig jaar overeenkomt met de huidige asperges van het seizoen). Dus je blijft altijd up-to-date is en ook oude berichten, u niet ontdekt, misschien vergeten. Als u nog meer suggesties voor de Nieuwsbrief, laat het me weten.

Als een kleine dank u voor uw abonnement, ik laat je na de bevestiging e-Mail een Link naar een niet eerder uitgebrachte recept van mij. Zo veel heb ik u vertellen: het is de perfecte Schoon het Eten van een Snack voor onderweg of zelfs als een geschenk om weg te Geven is absoluut geweldig!

Dan fleißg ingeschreven voor mijn Nieuwsbrief. Rechts in de zijbalk ik heb ook heel prominent op het aanmeldingsscherm. Natuurlijk ga ik gebruiken uw gegevens alleen voor de Nieuwsbrief. Maar voor mij is dit een vanzelfsprekendheid. 🙂

Heb een mooie zondag, en laat niet de regenachtige lente, niet bederven de stemming!

Al Het Beste!

Kristin Unterschrift-003

Geef een reactie