Ga, Zoodles! Recept voor veganistische Zoodles all’ Arrabiata

Hoera! Mijn eerste Keer! Ik ben zo blij als een sneeuw Koningin over deze nieuwe heerlijke Schone Eten gerecht dat is veganistisch komt ook, dus Zoodles all’ Arrabiata. Vraag me niet waarom, ik ga niet nu, op de Zoodles-trein, want je zult lachen: Mijn spiral slicer ik heb uitgepakt sinds het begin van het jaar in mijn keuken! Oh, want vandaag was het de hoogste spoorlijn, en daarom heb ik opgeroepen voor mij vandaag, mijn eerste schone gerecht dat ik graag met u delen. Als je – heb ik nog niet geprobeerd deze Trend van alternatieve, meer noedels, dan is het de juiste tijd is.

Wat Zoodles zijn? En waarom ben je zo een gezonde Trend?

Zoodles zijn niets meer dan een veganistisch of zelfs rohköstliche noodle variant van de spiraal Courgette. Ze zijn gemaakt van 100% Courgette en fit is niet alleen ideaal voor het Reinigen van het Eten van het concept, maar ook gluten-vrij. Maar dat is niet alles! Noedels van Courgette zijn ook zeer laag in calorieën en bevatten weinig koolhydraten, dus een heerlijke Zoodles kan worden gegeten in de avond, zonder een slecht Geweten. Ik heb net gegeten, een groot bord en voelt aangenaam verzadigd is, maar niet gevuld zoals na een weelderige gerecht van een normaal volkoren pasta. Daarom vind ik dat Zoodles is super fit nu in de zomer. En het laatste grote voordeel van de alternatieven, de pasta, het gemak van vervaardiging is, in mijn ogen. Vul een grote pasta gerecht, ik had net een Courgette, twee minuten van de tijd en Nul Oefening. Mijn nieuwe spiral slicer is gemakkelijk te gebruiken en creëert een visueel geweldig Zoodles. Hij heeft mij kosten 10 Euro.

Zodat u gaat nu door om de smaak, laat ik u natuurlijk een heerlijk recept op mijn Blog. Vandaag heb ik besloten voor een scherpe Zoodles-hof, omdat voor de juiste smaak-neutraal noodles in een pittige Saus prima.

Vandaag de dag zijn er dus veganistisch Zoodles alle’arrabiata voor mij.

Zoodles-Bester-Spiralschneider

Ingrediënten voor 2 porties van Zoodles all’ Arrabiata:

 • 2 kleine Courgettes
 • 1 blikje gehakte tomaten (zonder suiker, conserveringsmiddelen, etc.)
 • 1 kleine gedroogde Chili
 • 1 kleine rode ui
 • 1 teentje knoflook
 • 1/2 THEELEPEL paprika roos
 • 2 EETLEPELS olijfolie
 • 2 EETLEPELS plantaardige bouillon
 • 5 blaadjes verse Basilicum
 • Zout en peper naar smaak

Voorbereiding:

 • Ten eerste, de twee Courgettes goed wassen en schoon te maken, dan met de hulp van de spiraalvormige snijkop, het is ongeveer 15 tot 20 cm lang Zoodles produceren en twee pastaschotels. De groene schil van de Courgette kan blijven, door de manier, omdat de alternatieven kijken pasta ook visueel nog beter.
 • Ui en knoflook pellen en fijn hakken. Met een beetje olijfolie en plantaardige bouillon in een sauspan op middelhoog vuur, leuk om te sudderen.
 • Ondertussen, zich te ontdoen van gedroogde Chili van uw cores, is de shell in kleine stukjes gesneden en in de pot.
 • Na een paar minuten de verstopte voeg de tomaten toe en blijven sudderen.
 • Dan, met roze peper, zout, en peper. De laatste van de verse Basilicum onder roeren. De afwerking van de Saus. Ze kunnen nu gedistribueerd worden direct op uw raw food Zoodles. Eet smakelijk!
 • Zoodles-all

  De fiery hot Zoodles all’ Arrabiata zijn, in mijn ogen, door de manier, echt een leuk fitness hof, omdat de alternatieve noedels zijn zeer licht van gewicht, terwijl de peper en de kruiden in de alle’Arrabiata Saus te stimuleren goed zijn in het verbranden van vet. Klinkt fantastisch, niet? Ik ben zeker de smaak te pakken gekregen en zal in de komende weken spiraal mijn cutter uitgebreid. Ga, Zoodles, go!

  Geef een reactie