Vinyasa Power Yoga Training Deel 4

Twee weken deel 4 van mijn opleiding als een Vinyasa Power Yoga docent nu en alleen vandaag kom ik om u te vertellen. In principe zouden we ook direct op een onderwerp dat doet me een beetje betreft: ik heb momenteel te weinig tijd om me te verzorgen, zo intens, de opleiding, zoals ik het zou willen doen. Naast mijn “normale werk” ik ben bezig met twee grote projecten, waarbij voor de avond en de week. Het komende weekend is onze Aanpassingen-het weekend, we hebben een enorme anatomie en een boekbespreking voor te bereiden. De anatomie had ik al tijdens mijn opleiding en in mijn studie, maar natuurlijk, de Kennis moet worden vernieuwd of opnieuw geleerd. Op het moment heb ik nog geen idee hoe dit te doen. Ik waarschijnlijk nodig om een beetje druk uit en als ik kan verplaatsen van de ene of de andere datum. Laten we nu eens kijken naar de laatste training van het weekend, het thema van de chakra ‘ s in het onderwijs.

Yoga_Ausbildung_Teil4_1

Het afgelopen weekend begon net als de tweede naar de laatste – weer, een beetje stressvol. Dit Keer kwam ik terug met donderdag van Ibiza, had deze Tijd, maar op zijn minst een beetje meer tijd en niet direct van de luchthaven naar de Yoga Studio. Op het huidige onderwerp, de chakra ’s (of Chakra’ s), ik bereidde me voorbeeldig 😉 het onderwerp van het (denk ik toch) huidige Yoga Momenteel manier is er gebeurd met de chakra ‘ s, dat is de reden waarom het tijdschrift kwam met in de vakantie.

Yoga_Ausbildung_Teil4_5

Voor mij persoonlijk, het thema is de chakra ‘ s een beetje te veel geestelijke, hoewel eigenlijk had ik een Aha-ervaring. Ik zou nooit gedacht hebben dat een kleur, die ik momenteel ben, wellicht iets te maken met de, wat heeft mijn leven sterk. Mogelijk is er een verband, ik dacht dat het werd geregeerd vrij en was zeer geïntrigeerd toen ik verder in het onderwerp van ben en hoe meer ik lees over “mijn huidige Chakra”. De chakra ‘s, onze energie centra, kan worden geactiveerd met Asana’ s en Pranayama, maar ook met helende stenen, kruiden of aromatische oliën. Als ik hoor “helende stenen”, ik ben er al uit! 😉 En ondanks de ‘eye-opening’ ervaring voor mij, eso is het onderwerp, en ik ben benieuwd naar de anatomie deel van de training 😉 Maar dat is perfect in orde, omdat ik wat voor mij is de pasvorm is voor mij en wat mij interesseert. Wat zijn chakra ‘ s precies kan u vinden op de Happy Mind Magazine. Er is een grote chakra ‘ s-een Overzicht. Een luidspreker was ook dit weekend weer Holger, samen met zijn vrouw Romana houders van de Eenheid van de Yoga.

Yoga_Ausbildung_Teil4_2

Ik denk dat ik heb geschreven voor: de ruimte van de EENHEID van de Yoga in Eppendorf, waar ik de opleiding, zijn een droom. Voor mij is het de perfecte ruimte om Yoga te doen. Ik heb het gevoel direct worden geaard als ik tot u komen 🙂 Als je woont in Hamburg of een bezoek aan de stad, kan ik raden u slechts eenmaal in de Ludolf street en de stoppen door. De mooie kamers hebben gemaakt in het afgelopen weekend een beetje uitdagende Yoga lessen. Spierpijn had ik er genoeg van, maar grappig, niet – hoewel ik vond de lessen makkelijk.

Yoga_Ausbildung_Teil4_3 Yoga_Ausbildung_Teil4_4

Al met al, het weekend was weer erg leuk en ik ben blij dat ik – ondanks het gebrek aan tijd op het volgende trainingsweekend.

Geef een reactie