De tweede yogische komst concurrentie op ETEN TREIN LIEFDE

Ik ben terug van mijn intensieve week van het Seminarie en ik ben er waanzinnig goed in deze tweede Komst. Ik moest leren in de afgelopen week, dus veel Goeds over mij en het leven, dat ik nog steeds. Nu ben ik erg blij om terug te zijn in de kring van mijn dierbaren thuis. Gisteren hielden we onze traditionele jaarlijkse groene kool eten, samen koken. Het was prachtig! Echter, ik ben blij vandaag te kunnen aankondigen van de 3 winnaars van de vorige wedstrijd en de nieuwe yoga-komst wedstrijd voor de tweede Komst.

Lady luck Random.org was weer voor mij en haalde van bijna 80 yoga enthousiaste deelnemers van de drie winnaars die nu ontvang van mij het fasciale Yoga-Set van Andrea Kubasch (boek en DVD) per Post. En de drie winnende opmerkingen zijn:

Gewinnerin Nadja Gewinner Noa Gewinnerin Svenja

Gefeliciteerd, u drie! Ik zal persoonlijk contact met u op per e-Mail naar uw afleveradres, maar je wel eens in een yoga-Kerst post kan me om naar uit te kijken.

Wat kunt u doen in de tweede yogische komst wedstrijd te winnen?

Mijn partner voor mijn tweede yogische komst concurrentie is Angelika van de Tee Kontor Kiel – de koffie-shop van mijn vertrouwen. Hun thee – vooral de groene – ik heb aanbevolen vaak, en voor mij een goede dag. Omdat mijn dagelijkse yoga-ritueel ochtend drink een lekker Kopje groene thee, die stimuleert prachtig! Vooral grote is geschikt voor deze Matcha en dit is precies wat de huidige inkomsten draait.

Omdat Angelica is een gepassioneerd Yogini en weet precies hoe we het kunnen combineren van thee, Yoga en perfect op elkaar afgestemd. Als ze zegt zo mooi: “Yoga zonder de Matcha voor mij werkt het maar half zo goed!” Daarom kunnen uitkijken naar een, of een van u met een hoge kwaliteit Matcha Complete Set voor de persoonlijke Yoga-thee-ceremonie. De prachtige Set bestaat uit een zeer goede biologische Matcha, een mooi Kopje thee (in zwart of wit, afhankelijk van uw smaak), een matcha lepel, evenals een traditionele matcha garde Roeren. Op de top van dat, krijg je het vooral van de Tee Kontor Kiel ontwikkelde een Matcha Shaker voor uw yoga-lessen buiten het huis. Ik heb beide en ik ben er erg enthousiast over!

Gewinn Matcha-Komplett-Set

Wat u moet doen om de concurrentie?

Zoals ik al zei bij de eerste komst van concurrentie is: ik wil graag meer weten over uw Yoga. Daarom, om mij vertellen, alsjeblieft, in ronde 2, waar je het zo ver, de mooiste en meest intense Yoga-ervaring te hebben, en waarom! De eerste wedstrijd die ik heb gelezen, super mooie en ontroerende verhalen, en ik ben benieuwd, wat ga je vertellen deze Keer. 🙂

Gebruik voor je antwoord in het vak opmerkingen onder dit Bericht en vertel me te 12.12.2015 voor 12 UUR uw verhaal. Je moet springen in het tekenen en hebben de Kans om yoga Matcha-Complete Set van de Tee Kontor Kiel. Of de winnaar zou ik graag publiceren op de derde zondag van de advent op ETEN TREIN LIEFDE en dan begint de derde ronde. Natuurlijk kunt u mee voor uw dierbaren in de competitie, als je wilt om de Matcha een Complete Set. De Tee Kontor Kiel heel snel geleverd.

Voor de wedstrijd zijn de volgende regels van toepassing:

  • Deelname staat open voor alle lezers uit Duitsland, Oostenrijk of Zwitserland.
  • Elke persoon kan slechts één keer invoeren via een reactie.
  • In de levering van eures reactie je naam en geldig e-mailadres dient het adres zodat ik u kan contact opnemen met de winnaar direct.
  • De wedstrijd loopt vanaf nu tot en met 12.12.2015 om 12: 00. Alle ontvangen opmerkingen, deel te nemen aan de loting. De winnaar worden bekend gemaakt op mijn Blog, of je/hem op te schrijven natuurlijk.
  • De winst is verzonden, ditmaal direct vanaf de Tee Kontor Kiel. Dat gezegd hebbende, ik vraag de winnaar van de cursus volgens uw afleveradres in.

En nu heeft de tweede Komst en St. Nicholas dag in de kring van uw Liefde! Happy Sunday!

Geef een reactie