De spiegel datum: De mooiste pad naar zelf-liefde

In principe streven we ernaar om in leven zijn al na een gevoel van: We willen in de vs aankomt en gewoon blij te zijn met ons. Op die manier wordt door de liefde voor onszelf. Alleen met de nodige zelf-liefde en zelf-acceptatie van onze persoonlijkheid en ons lichaam kunnen we niet een toestand waarin we zijn voortdurend in conflict met onszelf, maar met ons permanent zo kan accepteren en willen weten hoe we zijn. Onszelf leren houden. Een van de beste manieren om zelf-liefde en hoe ik over, ik zou graag om u te introduceren aan bij Post van vandaag, met mijn laatste ETEN TREIN LOVE Story.

Heb je ooit gehoord van Louise L. Hay? Ze is in mijn ogen één van de eerste vrouwen bevorderd het thema van self-liefde, met de hulp van hun spiegelbeeld aan het publiek, en zo heerlijk eenvoudig. “Spiegel werken,” noemt ze het in haar boeken. Ik heb meer vrienden met het woord “spiegel date” vrienden, want voor mij is deze term precies verwoordt wat gebeurt er emotioneel in het proces. Als we kijken naar de eerste Keer serieus in de spiegel in de ogen, om woorden van liefde fluisteren naar ons, misschien zelfs in voor onze ogen in de Arm en neem ons zelfs een flirterig kus op de Hand met een Glimlach gegooid, dan is het echt voelt als een eerste DATE. Eindelijk, het is net zo antsy verhuurd, we zijn enthousiast over ons, neemt de adem, ons hart klopt als een wilde en we zijn verlegen op het eerste. Misschien moeten we loskichern, als dan, als Tiener, voordat vinden we de eerste woorden. Dan maken we ons één van hart en zeggen: “ik hou van mij”. Stilte. Nogmaals: “ik hou van mij”. Een schuchtere Glimlach. “Wat ben ik aan het doen?” Een andere Keer: “ik hou van mij”. Het oog dwaalt mijn lichaam in de spiegel. “Ik hou van mij…?!”

Met een intentie, heb ik gekozen voor de daily mirror datum als een gemeenschappelijke Uitdaging voor de meer dan 600 deelnemers in de LIEFDE-maand, omdat ik weet hoe veel we al het werk op onze eigenliefde en zelfacceptatie. Voor de meeste, het is nog een lange weg af, maar ook de gewone spiegel-date is één van de mooiste en meest handige manieren voor elkaar krijgen. In het volgende ETEN TREIN LIEFDE Verhaal dat ik wil vertellen in detail van mijn spiegel datum-Ritueel en hoe je het gebruikt in je dagelijks leven te implementeren.

Zoals in de Video aangekondigd, en ben beantwoorden graag al uw verdere vragen te stellen aan de spiegel-date, omdat het idee windt mij een lot dat meer en meer mensen samen met mij in de ochtend voor de spiegel, en met dit eenvoudige self-liefde Oefening positief begin van de dag. Ik kan niet denken van een 5 minuten tijd van de dag, die zou beter worden besteed dan voor deze inspirerende ervaring met u! En als je de Video en deel het met mensen die je graag iets Goed doen! Verspreid de liefde!

WACHT NIET TOT IEMAND ANDERS VAN JE TE HOUDEN! VALLEN IN LIEFDE MET JEZELF OP DE EERSTE PLAATS!

Spiegeldate-Selbstliebe

Geef een reactie