Recept: Zwitserse snijbiet-Quinotto voor de spiegel TV

De één of de ander van u heeft gemerkt, misschien: In de laatste paar weken was het erg rustig. Ik heb gedaan de twee weken van de vakantie en de zon en de kracht in de sport hotel op het eiland Fuerteventura resp. Ik was er vorig jaar en raden u meer! Nadat ik geland op woensdag avond en weer in Hamburg ben, ik heb de hele dag donderdag en mentaal terug in het koude Duitsland te komen, wat ik leuk vond is ongelooflijk moeilijk. Ik eerder niet wist zelfs van mij! Niettemin, het werk heeft onderhouden directe, op donderdag, weer op mij. En op vrijdag, toen ging het weer uit. Omdat ik gisteren de hele dag met een spiegel-TV en een bijdrage aan het onderwerp van Schoon Eten gedraaid.

Mangold bunt 1 Daarom wil ik laten zien dat u een recept dat een aantal van jullie al bekend zijn met: Het Mangold-Quinotto kan worden gevonden in een soortgelijke Vorm in mijn boek “de Schone Eten Natuurlijk* koken”. Een Quinotto is als een Risotto, alleen met Quinoa in de plaats van rijst. Het recept is in het boek als een Mangold-de dinkel, Otto, een Risotto gemaakt met spelt in plaats van rijst. Het recept heb ik naast de Risotto ballen met spinazie en Feta (ook van mijn boek* en een van mijn favoriete recepten!!) voor de spiegel TV ‘ s bijdrage is gekookt, en zou je graag kennis maken vandaag.

Mangold Quinotto

Ingrediënten voor 2 porties: 150 g Quinoa 2 sjalotten 1 l groentebouillon 1 Vaste plant snijbiet 4 EETLEPELS olijfolie 1/2 THEELEPEL nootmuskaat zout en peper 2 EETLEPELS Parmezaanse kaas

Voorbereiding: Quinoa onder stromend water af in een vergiet en spoel af. Schil de sjalotjes en fijn dobbelstenen. In een grote pot verhit 2 EETLEPELS olijfolie en de ui, en bak 2-3 minuten. Blussen met de bouillon. Quinoa en voeg de groenten ongeveer 10 minuten de bouillon aan de kook. Ondertussen de snijbiet, wassen van de onderkant verwijderd en de Rest in reepjes gesneden. De Quinoa roer opnieuw. De snijbiet en voeg nog eens 5 Min. sudderen. Vervolgens breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat naar smaak en de resterende olijfolie en de Parmezaanse kaas toe en roer.

Ik hou van Swiss chard, door de manier! Ik ben vooral erg blij met het feit dat Mangold is momenteel in zo veel kleurrijke kleuren beschikbaar:

Mangold bunt 2

Mangold bunt 4

Mangold bunt 3

Ik zeg u, natuurlijk weten wanneer het bericht is verzonden! 🙂 Veel plezier koken en een goede eetlust!

(P.s.: Helaas, de recepten zijn niet correct wordt weergegeven, dat is de reden waarom ik typte gewoon zo.)

Geef een reactie