Pil is afgeschaft en nu hormonale chaos!

Zoals ik al heb gemeld, enige tijd geleden heb ik last van aanvallen regelmatig eenmaal per maand, migraine, hoofdpijn. Soms meer, soms minder. Maar de hoofdpijn zijn er. Gedeeltelijk Misselijkheid worden toegevoegd, etc. Afhankelijk van de intensiteit duurt 1-3 dagen.

Na een aantal doktersbezoeken mijn arts kwam uiteindelijk tot het idee dat het zou kunnen nemen van een hormoon – gerelateerde migraine veroorzaakt door de Pil. Ik nam de Valette. Dus veranderde ik de pil verscheidenheid….zelfs meerdere keren…helaas, geen duidelijke verbetering! De andere rassen ik heb getolereerd nog erger, dus ik ben uiteindelijk landde terug op mijn eerste pil verscheidenheid – de Valette–. Dan was het nog steeds aan het experimenteren met de lengte van de cyclus, maar dat heeft niet geholpen. Het was zo dat mijn lichaam merkte, als het hormoon inname werd onderbroken door de pauze van de Pil. Bijna op dezelfde dag en de migraine hoofd pijn begon.

In het einde, heb ik besloten samen met mijn vrouw de arts dat ik moet stoppen met het innemen van de pil. Omdat: pil en migraine het risico op een beroerte aanzienlijk is verhoogd. Bovendien kon ik kijken om te zien of mijn migraine verbeterd. Het is nu minder dan 5 maanden.

pille

Na deze afspraak met de dokter heb ik onderzocht een beetje op het Internet. Mijn pil had me geholpen aan de andere kant, namelijk, dat ik had een zuivere huid. Uit eerdere ervaringen wist ik dat mijn huid anders zou het veel erger. In sommige forums die ik heb gevonden van vrouwen die zijn gestopt met het innemen van de pil gedurende een lange periode van tijd peu à peu. Dus ik gehalveerd over 2 maanden dagelijkse inname. In deze tijd ging het echt heel goed. Het migraine was zelfs draaglijk en ik voelde me erg comfortabel. Na, ik nam geen pil. Voor de laatste 3 maanden. Daarna ging het snel bergafwaarts, en nu sinds het midden van augustus, ik had mijn absolute Laag.

Mijn huid is een ramp! Zo slecht was dat ik in mijn tiener tijd. Eerst is het begonnen dat mijn huid geproduceerd heeft zo ongelooflijk veel talg. Vervolgens worden de onzuiverheden van de huid was niet lang te wachten: in de Tussentijd, heb ik het gezicht, de nek, de rug, op de schouders en op de kop klein puistje huid en mijn huid is voortdurend in vette vis. Ook mijn hoofd produceert de huid zo vet dat ik het kan was het deel twee keer per dag haar, omdat mijn aanpak nachfettet zo snel.

Maar dat is nog niet alles:

  • Ik ben zweten nog meer.
  • Mijn lichaamsgeur is toegenomen. Ik moet veel meer deodorant dan in het verleden en nog steeds het gevoel dat ik “ruik”.
  • Mijn haar viel uit meer dan normaal.
  • Mijn regel is nog niet teruggevallen (6 weken cyclus)
  • En ik heb op onverklaarbare wijze is gestegen met 3 kilo (wat ik persoonlijk vind de minst slechte, maar het moet worden toegevoegd net nog)

Dit alles leidt tot het feit dat het, voor mij, rampzalige. Ik heb niet het gevoel in mijn huid. Vergelijkbaar met in de tienerjaren. Andere positieve veranderingen in mijn humeur, ik denk dat, helaas, niet waar. Dit gevoel van onbehagen overstemt alles.

Goed, en wat kan ik zeggen om migraine is er nog steeds. 🙁 Hoewel aanzienlijk minder dan voorheen, maar niet als gehoopt. Op mijn verjaardag, heb ik gemerkt hoe het begint. ‘S middags lag ik een uur met een hoofdpijn tablet en Nachmittgas na een stuk van de cake van de chocolade slecht was voor mij (chocolade een migraine Trigger). Na dat, het was draaglijk. Wat ik heb gedaan deze Ochtend? Ik belde mijn gynaecoloog in de dag der benauwdheid, en met mij een recept voor mijn pil probleem. Mij gaat nu door het hoofd, dat het aan de migraine, veel van de voordelen van de pil. Ik voelde me zo anders dan andere vrouwen echt goed. Ook heb ik het gevoel dat het voedsel invloed op de migraine dagen. Ik heb op deze dagen, helemaal hot honger op chocolade, realiseren zich niet, echter, dat ik niet kan staan. Helaas, ik had dagen dat ik heb genomen met de pil, niet opletten en ik ben niet zeker wat geeft mij de migraine.

Ik ben er nog steeds niet of ik het opnieuw zou moeten beginnen. Maar ik weet dat het ook niet wenselijk levensomstandigheden voor mij. Vandaag, zal ik praten met mijn natuurgeneeskundige over. Laten we eens kijken wat ze zegt.

————————————–

Addendum van 05.03.2013:

Sinds schreef ik dit hier Post, is zo veel in mij en in mijn lichaam gebeurt. Ik heb nog niet begonnen met de pil, al mijn side-effecten van het Staken zijn verdwenen, en het beste van alles, Mijn migraine is weg! Ik zou willen maken van alle van de vrouwen de moed die worstelen met dezelfde problemen, of dezelfde Overwegingen als ik was. Op mijn weg naar herstel lees je het beste in deze Berichten hier: Post 1 Post 2, en een aanbeveling dat hielp me eindelijk ontdoen van de migraine.

Mijn volledige geschiedenis met de pil heb ik ook geschreven hier. Je moet dit lezen! Het is een eind-goed-Al-goed-verhaal

Al het beste voor u!

Kristin Unterschrift-003

Geef een reactie