De smaak van de zomer…

Vandaag had ik een zeer slechte dag. Lang slapen, maar op een of andere manier nog steeds moe. In Een Slecht Humeur. Niets echt fancy. Ik heb bijna luieren de hele ochtend in pyjama ‘ s, maar ook hier was niet goed voor mij. Ik had het gevoel dat ik niets heb gedaan en de dag voorbij.

Eigenlijk is mijn vriend en ik wilde er vanavond een mooie avond. Wij noemen het (nog steeds) is “gegevens”. 🙂 Maar sindsdien hebben we een soort van smerig alle dag, we hadden afgesproken om een paar nuttige dingen in het huishouden. Wat er gedaan moet worden! Ik vertelde hem ook dat ik ben gewoon in een slecht humeur en ten slotte terug naar de zomer. De sfeer was het dieptepunt. Als in spotternij, de lucht buiten was, ook meer en meer bewolkt…

Als ik liep van het Bureau opstand, waar ik was toch heel “belangrijke” documenten, en in de woonkamer, zag ik zitten, mijn vriend bedachtzaam. Ik sprak met hem, wat hij denkt en hij zeide tot mij helaas: “ik denk dat onze Date.” Vervolgens duwde hij me naar mijn iPhone in de Hand en zei dat ik terug moet gaan naar de werk kamer. Ik was nieuwsgierig om te zien wat er gebeurt.

Na een korte tijd kreeg ik van hem een bericht dat hij zou me ophalen bij 19 van ons huis””. Ik zou verrast zijn. Het is dus een Date… ik heb gedacht en geschreven dat ik in. Ik vertelde hem dat hij zijn boodschap is voor mij vandaag, dus een sprankje hoop op deze saaie dag, en ik hoop dat op een of andere manier, dat de nacht brengt me uit mijn winter diep. Maar ik weet niet of dit überhaupt mogelijk is. Toen ging ik naar een douche te nemen…ik was immers nog steeds in pyjama.

Plotseling was er een klop op de deur van de badkamer. Ik sluit mijn ogen. Mijn vriend kwam binnen, zet iets voor mij en ging terug. Toen ik mijn ogen opende, ontdekte ik dit:

Sommer

Dus in de zomer…Groene Appel-Kiwi Smoothie smaak met handgemaakte Paraplu. Ik moest lachen. Vanaf mijn telefoon, Clueso in “de ogen en de geluiden tegelijk,” sommige van de kleine momenten. Dit was één van hen. Een klein Moment van mijn bewolkt stemming alle van een plotselinge verdwijnen. Het heeft me hongerig voor de avond. Het bracht me mijn vreugde terug.En een beetje van de zomer. Ik stond in mijn Badjas turquoise met natte haren voor de spiegel en lachte….

Ja, ik verheug me op onze avond!! Ik ben net klaar en het wachten op mijn vriend. Hij vertelde me dat we drinken in de Bolero diner en Cocktails. Hij geboekt amerikaanse cinema tickets voor “forever love”.

De dag ineens goed….soms zijn het de kleine momenten die brengen de zomer en de vreugde van het leven terug.

Geef een reactie