Ik hou van Yoga! Deel 2 van de Vinyasa Power Yoga opleiding

Je kunt het niet beschrijven de waarde van Yoga, je moet het ervaren.

– B. K. S. Iyengar

Gisteravond ben ik blij en uitgeput komen van mijn tweede module van de Vinyasa Power Yoga opleiding. Blij en uitgeput, het raakt heel, heel goed, want dat is precies wat ik was.

Vinyasa Power Yoga

Op zaterdag kwamen we om 10 uur bij de Vital Spa in Göttingen. Ik was super enthousiast om te zien hoe deze Veranderingen de groep en onze trainer zou worden. De Locatie sprak mij meteen aan. We hadden een eigen yoga-ruimte voor de uren van de opleiding….prachtige Boeddha kaarsen en indirecte verlichting, beelden,….een droom! Kort voor tien kwamen de andere deelnemers. Voor een Keer, we waren met zes personen in een kleine groep, maar dat was voor de praktische Oefeningen is absoluut een voordeel. Hoe meer we in staat waren om te oefenen! De groep deelnemers was zeer gemengd: van de gymleraar, een fysiotherapeut, een yoga leraar en andere Yoga-in de richting van een volledig uit het “niet-deskundigen”, zoals ik, het uitbreiden van uw eigen grenzen te verleggen en een tweede steunpilaar. We hebben begrepen dat de groep heel goed vanaf het begin, en heel veel lachen!

Ook sympathie voor onze trainer was Anna. Absolute Yoga Pro! Natuurlijk, we hebben geleerd in het weekend van de voorgeschreven lessen met haar, maar ook een heleboel tips voor onze eigen Yoga-en leerprocessen de Hand te krijgen: Asana ‘ s voor de Gevorderde, de beste yoga-Mat, goede muziek voor in de klas…. Anna had het antwoord op alles! 🙂

Op de eerste dag hebben we geleerd dat we naast een Yoga les eenmaal een hoop theorie. Hoe bouw ik een Vinyasa Power Yoga les? Wat is het verschil tussen Niveau 1 en Niveau 2? Hoe is een Yoga Flow? En hoe de zon draait, een groet in alle details, toch? De tijd ging zo snel dat in no-time de middag moest komen met onze eerste stage. Wow, was ik enthousiast! Voor de eerste Keer, de deelnemers zelfstandig leiden….hhmmmm… Maar op dit punt werden we begeleid door Anna super. Een van de meest cruciale dingen die we geleerd hebben is om te leren van de lezing op de. Waarschijnlijk nooit een van ons heeft gesproken, zoals in de Yoga. Yoga wordt gebruikt voor ontspanning van lichaam, geest en ziel…dit mag natuurlijk ook de belichaming van de stem. Op hetzelfde moment, zullen wij als yoga-docent, maar, natuurlijk, de Asana ‘ s, in Power Yoga, een zeer dynamische en stress….De Training en controle van de eigen stem is heel belangrijk in Yoga!

De eerste stage was het feit dat we leiden onze kleine groep in de zonnegroet. Zelfs met alle belangrijke instructies en eenmaal in de Flow (ademhaling tempo). Dit is een onderdeel van het praktijkexamen! Dus ik was blij toen Praktijk was, hoe beter het werkte in een proef. Anna was echt verbaasd over hoe rustig en veilig is, heb ik doorgestuurd naar mijn deelnemers bij de eerste passage. Ik dacht gewoon alleen van mijn eigen yoga lessen en mij, om de woorden en de stem van mijn yoga leraar herinnert….dit werkte perfect! En ik was heel blij met de goede Feedback van onze trainer na, natuurlijk enorm.

De tweede dag was meer vermoeiend was duidelijk. We begonnen met een Vinyasa Power Yoga les op Niveau 2. De yoga les is zeer dynamisch en na niemand werd gegarandeerd koud. Dan weer een stukje theorie en kwam naar ons Stroomt. Omdat een ander deel van het praktische examen bij de volgende training weekend zal worden voor de Vinyasa Flow. Een Flow is een Asanaabfolge, die wordt uitgevoerd in de ademhaling en het tempo en de verschillende Asana ‘ s in combinatie met elkaar. De Flow, ik dacht, bestaat in een deel van de zonnegroet, sluit dan in het midden van de krijger 1, warrior 2, en de aan de zijkant verlengd hoek met een a en eindigt met de zonnegroet. De middag van onze zondag bestond uit het oefenen van deze Stromen, en aan het einde van de groep. In deze tweede passage heb ik niet gevoeld, zo goed als de zonnegroet, maar deze Mini-les goed gewerkt. Een Deelnemer zei hier, zelfs voor mij, dat ik de perfecte stem voor een Yoga-DVD…. Dus als het niet, het moet dan werken met Yoga, dan heb ik pas als stem-acteur, wat?! 😉

Op deze tweede dag hebben we nog 6 uur les met de veiligheid van 3,5 uur Yoga…Uff! In het geval van de laatste krijgers, mijn been spieren van de bladeren beefden als een aspen! 🙂 Op het einde van ons weekend, we hebben gesproken in detail over het onderzoek inhoud, omdat de 60 minuten examen van alsook een ongeveer 25 minuten onderwijs monster voor ons de volgende Keer. Maar Anna heeft genomen van ons en veel van onze problemen reeds dit weekend en we zijn zeer goed voorbereid. Voor de tussentijd, ze heeft ons aanbevolen om te oefenen met mama, papa, oma, opa, vrienden en collega. En dat is precies wat ik ga doen nu….Ik teache u ALLEN! 🙂 Misschien zal ik een Video maken om mezelf te zien en zo nodig corrigeren. Ik denk dat dat helpt ook een hoop.

Mijn gevoel na het weekend is absoluut geweldig! Ik ben nog steeds in de liefde, meer in Yoga dan ik al was en ik verheug me op mijn volgende yoga-uur en het andere weekend in het begin van December! Ik hou van Yoga! 🙂

Als uw experiment met de Vinyasa Power Yoga docent opleiding nog vragen hebben, dan antwoord ik u met plezier! Schrijf mij een reactie of een Email.

Geef een reactie