De kwelling van de keuze Van een lachend en een huilend oog eindigt

Zo had ik voor het eerst het idee voor het eerste ETEN TREIN LIEFDE, een weekend Retraite, tintelden mij met vreugde in uw vingers. Ik kreeg meteen beelden in mijn hoofd van hoe het zou worden, wat gelukkig, open gezichten naar me kijken, en wat een positieve, inspirerende energie naar de kamer overspoeld.

Een lange tijd dat idee vol liefde en vreugde gezwenkt door mijn hoofd, totdat het leven besloten om mij de juiste gelegenheid om dit te doen, en dat is zelfs nog beter dan ik voor mogelijk had gehouden. Meestal zijn de organisatoren van dergelijke seminars, Retraites en Workshops moeten worden lang van tevoren van de Locatie, de voorwaarden van de Hotels, Workshop, kosten, etc., streven naar het leveren van op het einde van iets op de benen, dit is een prachtige toegevoegde waarde voor de deelnemers een redelijk betaalbare prijs, terwijl op hetzelfde moment, zijn eigen kosten te dekken. Dit alles is voor mij op mijn eerste ETEN TREIN LIEFDE weekend Retraite, zijn geëlimineerd. Dankzij het enthousiasme van Plose voor mijn idee! Ik moest dus “alleen” op de toepassing en op het einde de deelnemers selecteren, die Verena en ik op deze geweldige reis…dacht ik!

Wanneer magie gebeurt…

Een paar minuten later, als ik had de aankondiging post online, kwamen de eerste e-mail van u in mijn mailbox. De eerste voorzichtige toepassingen, vragen naar de motivatie van de post, en gewoon heel veel van “Eindelijk-is-het-waar-hoe awesome-is-dit-omdat-overzichten”. De Feedback van u nam van dag tot dag. Mails met een vol gevoel, eerlijke beschrijvingen, lief, sympathiek foto ‘ s, enthousiast video-berichten werden gefilmd te kloppen met het hart en op het einde zelfs krankzinnig, vele persoonlijke brieven, pakketten en zelfs cadeaus bij mij thuis arriveerde. Dag-tot-dag, ik was sprakeloos! “Wat had ik gedaan om dat te verdienen zo veel liefde?” zelfs de pakketten en de brief pakketten al boekdelen! Ik was overdonderd door de reactie!

De eerste, echter, ik stond te wachten voor de deadline en zet u alle e-Mails zorgvuldig in mijn keuze van de mailbox. Afgelopen weekend, ik draaide me op mijn taak. Verena, die in de honeymoon, ben ik overgestapt op via Whats App berichten en foto ‘ s om ondersteuning te krijgen en ook mijn man heeft mij geholpen met de moeilijkste taak die ik had naar de meester voor een Lange tijd.

Ik heb het lezen van ieder afzonderlijk bericht van de Aanvragers, elke lijn van genoten, en in mijn hart. Ik moet toegeven, ik had zelfs tranen in mijn ogen op mijn weekend, want ik was zo geraakt. Bijna 100 toepassingen, hebben we gekeken naar de drie van ons, en mijn hart is altijd zwaar. “Waarom kan ik niet op slechts 5 vrouwen op de reis?” Dus veel vrouwen hebben extra voor ons geschreven, geschreven, geschilderd, gemaakt, opgenomen, bewerkt, gefotografeerd, en nog veel, veel meer, te overtuigen van Verena en ik. Zo blij en dankbaar ben ik voor alle inzendingen, zo hard dat je het gemaakt voor mij, natuurlijk.

De beslissing was niet makkelijk!

Maar op het einde moest ik besluit mezelf en 5 prachtige Dames te kiezen, de hoop te trekken van een zeer groot Voordeel van deze Retraite, dat zou echt heel leuk zijn, het kan bijdragen en wilt, en als een groep (waarschijnlijk) prima samen in harmonie. Het besluit is genomen, en ik doe het nu snel en pijnloos is.

Met ons op voor het eerste ETEN TREIN LOVE weekend Retraite:

  • Mima K.
  • Mirjam L.
  • Laura K.
  • Melanie K.
  • Silja K.

Alle 5 de winnaars, ik heb al op de hoogte en, natuurlijk, je hebt je enorm! Onze eerste groep en we zijn echt op zoek naar deze zeer speciale weekend in oktober rond Schoon Eten, een goed gevoel, Yoga, Meditatie, bewustzijn, en het zijn van een vrouw. Dit is de zalm oog. Op hetzelfde moment, ik had het niet verwacht dat ik zou krijgen, zo veel en zo ‘ n mooie, creatieve en persoonlijke motivatie post. Je bent gewoon geweldig en ik dank ieder van u! Ik hoop dat u kunt rustig bekijken en mijn gemotiveerde, loyale en oprechte lezer blijft nog steeds binnen, net zoals je bent! Uw liefdevolle inzet was zeker in mijn hart en, misschien, het gezegde van een kandidaat is voor u een grote troost: “het maakt niet Uit of ik win of niet, lieve Kristin, voor mij is het ontwerp van deze Post heeft zo veel vreugde dat het is om deze reden alleen al is de moeite waard om te solliciteren naar mij!”. Hoe geweldig is dat?!

De gesprekken voor een herhaling!

Op hetzelfde moment kreeg ik van veel lezers en geïnteresseerden, kon niet van toepassing op Vakantie, etc., de vraag: “Zal er weer zo’ n ETEN TREIN LOVE weekend Retraite?” Ik was natuurlijk erg dicht bij mijn hart heeft geïnspireerd. Je moet begrijpen, het was ongeveer 2 jaar, mijn diepste wens te realiseren zoals een weekend Retraite. Nu, dat is waar, en de vraag onmiddellijk na weer een weekend op komst is, zelfs van u! Dit toont me wat een mooie en juiste idee van dit concept!

Nu ga ik mezelf voor te bereiden op het eerste ETEN TREIN LOVE weekend Retraite met de 6 Dames aan mijn zijde om van te genieten. Na dat voel ik in mij, als en wanneer een ander Toevluchtsoord te komen. Ideeën heb ik al en ik houden je op de hoogte.

Ik pak mijn koffer en…

En last but not least, ik laat nu eenmaal meer de teugels in ETEN TREIN LIEFDE voor een tijdje en afscheid te nemen van de huwelijksreis. Mijn man en ik zijn benieuwd hoe de flitzebogen op New York, San Francisco, Maui en Las Vegas, terwijl wij hier zitten tussen de laatste en Strijken van de zomer kleren en onze vliegtickets.

In tegenstelling tot voor de laatste vakantie heb ik het gevoel dat dit Moment al vol van energie. Ik wilde niet uit te schakelen moet, maar ik wil gewoon genieten van het volledig in je leven en bewust…samen met mijn man. LIEFDE-Tijd. Maar natuurlijk, mijn Reizen yoga Mat, mijn dagboek, boek en nieuwe lectuur in de Bagage.

Maar ik kan je vertellen: Op mijn Blog, het is ook niet saai, omdat de liefde gast auteurs en de auteurs nemen het roer over en zijn bereid veel berichten voor u. Ik zeg alleen reizen is de wereld, de liefde, veganistische Superfoods Kom en natuurlijke preventie….een spannende Mix, dat is voor u klaar in de komende 3 weken.

Op hetzelfde moment, je kunt (en moet!) volg je me voor mooie indrukken door beeld en Video op Facebook, Instagram en Snapchat. Dat is waar ik je post regelmatig en je een beetje op reis.

Ik wens je een fantastische tijd, waar je ook bent! Geniet van de late zomer en werkt hard om de BESTE VERSIE VAN uzelf! Voelen knuffel!

Uw Kristin

 

Geef een reactie