Het Reinigen van het Eten van Havermout – why I love it!

Iedereen begint met Schoon, het Eten, de ontmoeting eerder of later: de Havermout. Het is in het bijzonder bevorderd door Tosca Reno opnieuw en opnieuw, en voor de gezondheid-bewuste bloggers in de Verenigde Staten, het behoort toe aan de maaltijden een lange tijd geleden de liefste Schoon Eten.

Toen ik een jaar geleden begonnen met Clean Eten, hoorde ik de term “Havermout” voor de eerste Keer. Ik ben van de engelse taal, kon zich niet voorstellen, maar veel van begrepen. Haver?! Pap van?! Hm, ik was sceptisch. Of het smaakt?! Maar er moest iets worden uit….Ik was nieuwsgierig en moet zeggen: Helemaal gelijk! Ik hou van mijn Havermout nu en ik ben echt blij dat deze schoon is de maaltijd in aanvulling op de hele “onzin” zoals Bubble Tea en co. rap uit de VS over de grens. Dus ik zou graag om u te introduceren aan vandaag de Havermout als een prima, het Eten van een maaltijd.

Oatmeal

Wat is nu precies een Havermout en hoe het wordt bereid?

Het is een compleet Ontbijt, maaltijd, havermout, klassieke-gemaakt van onbehandeld full-grain, warm water, rijpe banaan en eventueel een gezonde Süßungsquelle zoals honing, ahornsiroop, enz. voorbereid.

Iedereen doet het een beetje anders. Ik heb mijn methode van voorbereiding op deze Video, en het is heel eenvoudig:

 • Havermout in een bedrag in een kom
 • Banaan in kleine stukjes gesneden en ook in de kom
 • van warm water giet, zodat de havermout een beetje bedekt
 • 10 minuten dekking en bronnen
 • iedere natuurlijke ongezoete yoghurt of amandel yoghurt en/ of 1 THEELEPEL honing en voeg een leuke “mash up”.

Een Havermout is zeker een schone, zeer voedzaam Ontbijt, dat is super snel te bereiden en zelfs on-the-go kan worden genomen.

Waarom is de Havermout is zo gezond?

De Havermout is vooral als Ontbijt super maaltijd, levert de essentiële voedingsstoffen voor de dag, die ons lichaam nodig heeft. Veel koolhydraten en oplosbare vezels, maar ook eiwitten en vetten. Door de koolhydraten in de havermout en de banaan in ons lichaam wordt geleverd met genoeg energie, daarom is het ook een maaltijd voor professionele sporters om populair te zijn.

De vezel zal niet worden ontbonden door de aard van de voorbereiding in het water. Als een resultaat, het verbruikt Havermout in de maag uitzet aanzienlijk en verzadigde vetzuren voor een zeer lange tijd. Naast een grote hoeveelheid koolhydraten en voedingsvezels, vooral de volkoren levering van havermout en natuurlijke yoghurt, maar ook veel waardevolle aminozuren die belangrijk zijn voor de bouw van de spier van ons lichaam. Daarnaast vond ik de ijzer-en magnesium gehalte in Havermout is zeer verbazingwekkend. Door de havermout, de Havermout bevat ongeveer even veel ijzer als vlees, terwijl de banaan al beslaat een zesde van de dagelijkse behoefte aan Magnesium. Beide zijn ook voedingsstoffen die voor de sportieve onder ons is het uiterst belangrijk. (met inbegrip van de bron), Dus in het kort: een Lange verzadiging + veel vermogen + een verscheidenheid van voedingsstoffen = dat is waarom ik hou van de Havermout!

Wat is de Havermout-varianten zijn er?

Hier, je creativiteit geen grenzen. Uw Havermout u kunt spice it up met vele andere ingrediënten en variëren. Persoonlijk eet ik het meestal in de klassieke Vorm, maar vooral in de zomer, wanneer de vruchten hebben in Duitsland ook, boom, het gaat veel meer tijd in aanvulling op mijn Havermout.

 • Frambozen
 • Bosbessen (mijn favoriet!!)
 • Bramen
 • Aardbeien
 • Bessen
 • rijpe Mango
 • rijpe, licht wazig peer (mijn tweede favoriet!!)
 • Kokos
 • Tigernut crème (mijn derde favoriet!!)
 • Donkere chocolade hagelslag in raw-food kwaliteit
 • Pindakaas (mijn vierde favoriet!!)
 • (Grond)Amandelen
 • Walnoten

Probeer uit wat goed smaakt persoonlijk aan u voor op het beste! Als een kleine suggestie, die ik heb verzameld heerlijke Havermout recepten voor je, en ook 30 van mijn favoriete ingrediënten voor Oatmeals vermeld.

Als je niet een Havermout-Fan, dan moet je een auto, nu een keer te proberen. Ook de mannen onder u! In de men ‘ s Health was onlangs te lezen dat havermout zelfs boost testosteron. Nou, als dat niet een reden… 😉

Veel plezier met het Proberen! Ik ben benieuwd naar uw tips en uw persoonlijke verklaringen van de liefde tot de Havermout!

Geef een reactie