De 3 belangrijkste stappen om een actief en gezond leven – deel 1

Velen van jullie het nieuwe jaar gestart met een fantastisch bedoelingen. Gezonder eten, meer bewegen, afvallen, een nieuwe Hobby te beginnen, tijd om te Ontspannen….en zo heb je ze vers of opnieuw ETEN TREIN LIEFDE. In de laatste paar weken, sommige meer of minder gefrustreerd e-mails en reacties van u, dat betekende voor mij in principe een bericht bereikte me: “Hoe is het je gelukt om te leven met zo veel energie en een goed humeur een gezond en actief leven te kunnen blijven?! Ik kan dit niet!” Op deze vraag heb ik te denken in de laatste paar dagen en ik heb een antwoord voor u. In een driedelige Post, ik zou graag om te kijken met je mee achter de Schermen en wordt u vanuit mijn oogpunt, de 3 belangrijkste stappen om een actief en gezond leven verraden.

3-Schritte-zu-einem-aktiven-und-gesunden-leben-Teil-1

2011 – na het indienen van mijn master ‘ s thesis – zag mijn leven heel anders dan het nu is. Ik was het eten van meer of minder ongezond of onbewust. Ik heb geen oefening. En ik niet weten wie ik eigenlijk was, en hoe ik dat kon veroorloven mij maatregel is mijn bijdrage aan deze grote wereld. Ik stond aan het begin van mijn reis. Soort van verlies, overweldigd en zelfs gefrustreerd! Maar ik had een absolute nieuwsgierigheid in mij! Ik wilde gewoon weten wat het te bieden heeft, mijn leven! Dus ik maakte mij nieuwsgierig naar de manier waarop ik en mijn huidige bewust, actief en gezond leven opgebouwd in de tijd. Achteraf heb ik vastgesteld 3 eenvoudige stappen, die u moet dit advies gehoor. We beginnen met stap 1!

Stap 1: open en Nieuwe dingen te proberen!

Het leven is een grote Speeltuin! Daarom vraagt u om te beginnen uw eigen reis: Wat zou je het proberen? Over welk onderwerp u meer wilt weten? Wie zijn jouw rolmodellen irriteren en waarom?… De natuurlijke nieuwsgierigheid is iets heel Speciaal, omdat het leidt ons op onze weg! Aan het begin van mijn reis ben ik niet bewust, maar nu weet ik dat een van mijn ideeën, en elke Milt mij en mij slechts enkele van de geweldige mogelijkheden onthuld. Mijn dorst naar kennis over Yoga leidde me naar mijn Yoga opleiding, en dus ik weet niet raken in de herfst van 2013, een opleiding die ik gebruikte om te weten waar het leidt mij. Vandaag heb ik niet alleen meer weten over Yoga, maar leer mijn eigen Yoga Lessen in Brunswick en laat mijn vaardigheden in mijn unieke HIIT YOGA Trainingen, die u kunt vinden op mijn Youtube-Kanaal. Het is vergelijkbaar met mijn droom van een Marathon. Een goede vriend heeft me geïnspireerd om te Draaien en dus de Visie dat zou ik ook graag een keer in mijn leven een Marathon in mij was. Ik heb dit jaar, in feite, de 42.195 kilometer van de 42. De Berlijn Marathon zal lopen van mij mijn vriend 2 jaar geleden zo enthousiast gemeld, kon ik niet dromen.

Dit zijn slechts twee voorbeelden van het type van Openheid en trial and error, ik zou iedereen willen aanmoedigen om het hart, maar er zijn er talloze meer. Nieuwe gerechten, nieuwe recepten, nieuwe vormen van Voorbereiding, nieuwe rituelen, nieuwe bronnen, nieuwe sporten, nieuwe opleidingsplannen,… bekijk wat irriteert je en wat een glimlach op je! Als kind deden we niet aarzelen om voor een tweede te springen in het koude water van het woord (zelfs letterlijk) en Nieuwe dingen te proberen. We laten ons natuurlijk instinct zonder na te denken vooruit, en de wereld met open armen ontvangen! Alleen we als volwassenen niet-don ‘ t get high vaak onze kont, omdat we “voelen ons in No-time-stress-Job-drie keer de moeder-en-ik-weet-hoe-struikgewas” gevangen.

Echter, voor kleine incrementele veranderingen in uw leven altijd. Hoe zit het met de dagelijkse Groene Smoothie voor het Ontbijt in plaats van een labbrigen Nutella-Toast? Geen Tijd? In een stressvolle? Met kinderen niet haalbaar is?….Nauwelijks! Als u dat denkt, dan op zoek naar excuses en geen oplossingen. Je hoeft niet uit te rukken je hele leven in een dag en een Honderdtal nieuwe dingen beginnen. Dus je overweldigd, bent u verzekerd van dus ik ben niet genomen. Probeer om, ten eerste, de dingen die irriteren je het meest. Maar: word actief!

En als je al in dit proces gevorderd, en een heleboel Nieuwe en Goede dingen in je leven je gebracht, dan worden andere dingen open, de oproep van een zekere mate van scepsis in je. Ik wilde bijvoorbeeld 5 jaar, nooit met mijn vriend in de vakantie van de winter om te skiën. Ik heb altijd gedacht, als het gaat om skiën, ik zou bevriezen 100%, en absoluut geen vreugde in. Maar op een gegeven moment vroeg ik aan mijn vriend: “Waarom denk je dat ik het skiën leuk?” En hij zei: “Want Sport is, in de buitenlucht plaatsvindt en u gaat naar de après-ski Ski je laatste energie eruit dansen.” Dit heeft me overtuigd. Dus dit jaar, we waren eigenlijk in de Alpen, en wat kan ik zeggen: ik HOU van SKIËN!!! Maar zonder mijn openheid had ik ervaren dat genot nooit!

Open en Nieuwe dingen te proberen is de eerste stap naar een actief en gezond leven. En u kunt kijken als je natuurlijke Kind en je eigen nieuwsgierigheid te onthouden. Voor mij is dit de eerste stap is altijd zeer belangrijk, maar het is niet alles. Stap 2 en 3 zijn net zo belangrijk in het ontwikkelingsproces.

Bent u op zoek uit naar de verdere stappen om een actief en gezond leven?! De voortzetting volgt morgen.

Ga verder met stap 2…

Geef een reactie