Blijf actief! Met de vivofit Fitness armband de GARMIN

Op Facebook konden jullie lezen het al. Ik heb nu het dragen van een armband! Uuiiih…vandaag gaat het naar-Eten Trein Hou van sieraden??! Nee, niet echt! Want ik zou graag om u te introduceren aan vandaag de nieuwe vivofit Fitness armband de GARMIN, die ik test sinds vorige week. Al enige tijd geleden, werd ik te Surfen naar een hartslagmeter op de GARMIN-website, en was meteen nieuwsgierig. Hoe meer ik was blij toen ik werd gevraagd als ik in de stemming voor een hart-en-nieren-Test. Oh Ja! 🙂

Vivofit Fitness-Armband

De vivofit riem past gewoon perfect in mijn sport-strategie. Door middel van de Fit-in-februari-Uitdaging samen met u, ik kwam weer in volle gang, en dat moet zo blijven! Ik wil graag blijven dagelijks, indien mogelijk, in beweging: of het uitvoeren van Power Yoga, HIIT Trainingen, of op zijn minst de fiets naar het werk. Het is vaak de kleine dingen die het onderscheiden van een actief leven van een Couch-Potato bestaan. Om deze reden ben ik super nieuwsgierig hoe nuttig dergelijke Fitness armband voor mijn doel….en net als de GARMIN schrijft zo mooi, Met elke stap dichter bij ons doel.

Wat is de vivofit Fitness armband kan? Hoe helpt het mij?

De Fitness armband de GARMIN ziet er niet alleen sportief-chique, maar heeft heel verschillende functies. Na de eerste activering en de Associatie met de gratis Online Portal, GARMIN Connect, het meet hoeveel stappen loop ik elke dag, hoeveel kilometer ik heb terug gezet en hoe hoog mijn rekenmachine van het calorieverbruik. Daarnaast is de vivofit werkt ook vrij als een klassiek polshorloge.

In de instellingen op GARMIN Connect, was ik in staat om de start niveau van Activiteit is mijn: klein, gemiddeld en veel. De gradaties, ik was een beetje te ruw, want ik ben in het kantoor erg veel, maar door mijn dagelijkse sport-eenheden en in het bijzonder mijn lange runs op dezelfde tijd veel aan sport doen. Ik heb geregeld, daarom, in het geval van een “medium”. Een fijnere indeling vond ik pas later in het profiel, en weer gecorrigeerd. Nu het moet passen! Maar ik denk dat het meer nauwkeurige input moet worden geselecteerd, omdat op basis van deze gegevens de vivofit vertelt me elke dag, mijn persoonlijke doel voor de dag (“hoeveel stappen die ik moet gaan op de dag?”) en berekend mijn calorieverbruik. De vivofit, maar is ook slim en leert van mijn vorige activiteiten, is het veranderen van de dagen worden steeds iets (verhoogd). Elke dag dus een stuk actiever!

Ik denk dat de vivofit slaat mijn dagelijkse stappen, kilometers, etc. en ik kan communiceren als ik denk over het – met een druk op de knop op GARMIN Connect. Dit is zeer comfortabel! Het is ook een klasse die ik kan dragen van de armband is 24 uur per dag – zelfs in de douche. Dat was mij in eerste instantie niet bewust van. Nu kan ik het niet vergeet thuis, als ik het bewust. In de nacht, ik ontsluit het dan alleen in de “SLAAPSTAND” of maak het uit, als het me echt stoort. Maar de armband is de moeite waard te dragen in de nacht, omdat het niet zal toestaan dat zelfs evaluaties over de bewegingen in je slaap via GARMIN Connect…

Erg spannend, alleen de Rapportage-opties op GARMIN Connect, maar ook de activiteiten van de Gemeenschap geeft geen geluid. In de Online Portal, GARMIN is niet alleen van uw eigen vorderingen, maar ook de vergelijking met andere sporten leren. En we zijn terug aan de Challenge-gedachten! Er zijn bijvoorbeeld virtuele trofeeën voor mijn niveau van Activiteit en spannende Online Uitdagingen met andere, kijk ik in de komende tijd. De Motivatie is absoluut geweldig!

Zolang ik de vivofit-Test?

Ik heb besloten om te dragen de vivofit Fitness armband in 8 weken zo lang mogelijk te kunnen later op GARMIN Connect mijn evaluaties volledig. Dus ik ben benieuwd nu, hoeveel stappen die ik zet op de middellange of lange termijn dagen terug, mijn computer gedraagt zich van het calorieverbruik en wat er wordt gezegd in de armband op mijn slaap. U zal in mijn conclusie Bericht om te lezen. Na de 8 weken, zie ik als geslaagd voor de Test en op de Arm blijft of niet… 😉

Wie van u nu nieuwsgierig: in de Tussentijd is er de vivofit Fitness armband bijvoorbeeld bij Amazon, of kopen in een verscheidenheid van sport winkels. Ik heb gekozen voor de neutrale zwarte armband. De vivofit is ook verkrijgbaar in 4 leuke kleuren.

Geef een reactie