Bekentenissen Van Een Food Expert – Welkom Verena!

Op de Post van vandaag ben ik heel erg blij mee! Het is preken een goed nieuws. ETEN TREIN LIEFDE en ik als het hoofd en het hart achter deze Blog kunt nu krijgen. Liefde Verena zal in de toekomst een bijdrage leveren met uw Kennis en uw charmante manier een waardevolle bijdrage op het gebied van Schoon Eten voor ETEN TREIN LIEFDE. Ik zou zeggen dat we hebben gezocht en gevonden….hoe, precies, ik zal u nu vertellen en laten u kennismaken met de liefde van Verena op hetzelfde moment.

Confessions-of-a-food-expert

In februari was ik uitgenodigd op de BioFach-beurs, en dat is precies waar we elkaar ontmoetten. Verena onder toezicht van een instantie van een staat, en we hebben de hele dag van de beurs. Vanaf de eerste Minuut waren we sympathiek en we hebben uitgewisseld veel over Schoon Eten, koken, recepten, keuken apparatuur, mineraal water, kleine ondeugden, enz. In het bijzonder, vond ik zijn ontspannen, niet-dogmatische benadering fantastisch om een gezond dieet! Precies mijn golf lengte! Natuurlijk hadden we een diner bij elkaar en vertelde Verena mij dat zou je echt graag een Blog schrijven, maar dit is op basis van hun Baan een uitdaging. Ze studeerde nutritional science-expert en nationaal erkende diëtist niet alleen praktisch, maar ook de technische Achtergrond. Al op de terugreis in de trein, op het idee kwam om mij…ik kan heel goed gebruik maken van een beetje steun, en ik hou ook van de diversiteit van onderwerpen en meningen. Dus een samenwerking zou een geweldige kans voor ons beiden….

Gedacht, gedaan! Een paar gedachten transfers en e-mails later, de steiger: “Bekentenissen Van Een Voedsel-Expert.” We beginnen eerst met een maandelijkse guest-post van Verena, de knipoog is altijd een enkel gebied van de Schone voeding met ogen en een weldadige licht te werpen op het uitzicht van het zelf. De Schone Ontbijt, Tofu, worst, het bedrijf met biologische producten, keuken experimenten,… wat denk je van OF wat je direct van Verena weten. Laten we gewoon zien hoe het zich ontwikkelt en ontvangen graag uw Feedback. Voordat Verena ‘ s lijkt te zijn de eerste om post op donderdag, kunt u krijgen om te weten dat u een beetje beter.

12 feiten over Verena en “Een Missie, een droom, een uitdaging en een verlangen dat slechts gaat in vervulling:

 • Thuis ben ik sinds 4 jaar in München, Duitsland. In mijn hart ben ik nog steeds een ruhrpott kind, en als ik enthousiast over iets is, hoor je dat (“keert u terug, hömma”)
 • Ik heb een “pudding Abitur”. Het was dus officieus aangeduid als mij op school, als je op de middelbare school huishoudkunde/voeding.
 • Vroeg in de ochtend is niet mijn tijd, en dus elke dag is eigenlijk: “geen koffie, geen Concurrentie”. Ik hou van Melk thee in de huiselijke geur, de consistentie van het melkschuim, de smaak van de gebrande noten mij blij maken.
 • Mijn constante metgezel: een minimum van drie tijdschriften en een boek. Lezen is voor mij als ademen, ik heb het nodig om te leven.
 • Maar het is niet alleen op papier maar ook in de netto – Food-Blogs “mijn dagelijks brood”. Ik ben erg zenuwachtig als ik ontdek een nieuwe post.
 • Voor mij is alle facetten van voedingsmiddelen en dranken van belang, of “gezond” of “ongezond”, indien de inhoud materiaal of marketing strategie, en ik heb een mening!
 • Paddenstoelen voor mij vermoeden dat ik eet. Frambozen zijn, echter, klasse. Waarom de hel zijn ze zo klein zijn?
 • Het is gemakkelijk om te ontkennen dat ik onhandig.
 • Gast is hier! Ik hou van om gastvrouw.
 • Een beetje Kitsch en pssst…”ik geloof in magie en dromen komen waar.”
 • Hebzucht is ungeil – en ik verwijs niet alleen besteden aan het geld op. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen Die het leuk vindt om een heleboel voor terug.
 • Ik heb het vorig jaar een duikbrevet. Het was een zeer grote uitdaging voor mij, maar ik ben blij om mij op dit avontuur.
 • Bild VerenaMijn Missie: voor Mij is het thema “eten en Drinken, het is voor het hart,” om op een evenwichtige manier in het Openbaar. Ik beschouw Extreme in deze zaak slechts voor ongezond. Eten is meer dan een som van voedingsstoffen, en het is niet alleen zwart en wit, geen voedsel, noch in de vennootschap, en zeker niet in de mens.

  Mijn jeugd droom: ik zou willen lopen met de tijd in een Disney Parade, in klederdracht, met Dans en Zang. Waarom? Er is niets meer magisch dan een grote, lichte kinderen de ogen en het gevoel om een keer juridisch helemaal gek en om anderen een plezier. Immers, ik was vroeger, in de tijd van Kerstmis Frosty de Sneeuwman in een shopping Mall en het geluk, tijdens een evenement – een begin is gemaakt. 🙂

   

  Mijn uitdaging: ik wil mezelf een echte fysieke uitdaging. De duik heeft mij laten zien wat ik kan maken in weerwil van veel Angsten. Op de Ski, vroeg ik mezelf weer. Nu wil ik meer! Ik weet nog niet wat het wordt, maar ik weet zeker dat ik iets vinden…

  Mijn wens: Goed, en een zeer, zeer groot verlangen om te worden vervuld. Op het Moment dat je het lezen van deze lijnen op ETEN TREIN LIEFDE, ik heb geblogd en ik heb wilde doen voor een zeer lange tijd. 🙂

  WELKOM, lieve Verena, en ik dank u bij voorbaat voor uw steun! Ik denk dat uw bijdragen zijn een prachtige aanwinst voor ETEN TREIN LIEFDE. Op donderdag lezen we voor de eerste Keer uit.

  Geef een reactie