Beauty tip: DermaSel SPA gezichtsmaskers

Meisjes, ik heb een grote schoonheid tip voor u!

Vandaag wil ik jullie voorstellen aan een masker. Maar niet slechts één, maar een hele serie: de DermaSel SPA care maskers. Ik ben hier per toeval, aangezien ik moest wachten in onze apotheek keer langer. Sinds ik nam me eerst en was erg enthousiast. Sindsdien ga ik er van tijd tot tijd een andere en probeer ze uit.

Het gezichtsmasker serie bestaat uit ongeveer 12 verschillende maskers en heeft iets voor elke huidtype iets Geschikt. Het idee van de maskers, het gebruik van de voedende stoffen uit de dode zee, die zich in elk masker. Deze zorg stoffen kunnen gecombineerd worden met andere werkstoffen uit vruchten, enz. (bijvoorbeeld, granaatappel, of komkommer extract). Het is niet zo modderig, modderige maskers…maak je geen zorgen. De maskers zijn, in hun samenhang zeer verschillend: sommige zijn transparant Gelmasken, sommige zijn een Peel-Off maskers en anderen zijn van een crème masker.

Elk masker is verpakt in een handig pakket en, afhankelijk van het masker 2-3 toepassingen. Ik denk ook dat de vrij hoge prijs van€ 1,60 per masker om.

Bijzonder aantrekkelijk, ook vind ik de vormgeving van het pakket, alsmede de naamgeving: Er is bijvoorbeeld een Ontbijt masker met alles wat de huid nodig heeft in de ochtend na het opstaan, of een Vakantie-Gevoel masker voor de zon gestresste huid voorwaarden.

Vandaag toen ik in de apotheek, ik heb berry me van de nieuwe Acai-masker genomen, en je gewoon geprobeerd. Ik denk dat ik gevonden heb van mijn absolute favoriete masker van de serie!

Het masker is een gel masker en is licht roze van kleur, maar transparant. Het is zeer gemakkelijk aan te brengen en ruikt net hemelse. Net iets voor de lente! Het masker absorbeert heel snel. De radicalen, spoelt u na met water. Na dat, wordt de huid fluweelzacht en fris! Er is geen vette Film blijft op de huid. Een geweldig gevoel!

En dat is de beschrijvende Tekst:

De Braziliaanse Açaí een powerhouse van de natuur voor de bescherming en versterking van de jongeren is berry de status van de huid. Hun rijkdom aan antioxidanten, vitaminen en antioxidanten beschermt het de huid tegen vrije Radicalen en helpt bij het vertragen van het verouderingsproces van de huid. Gecombineerd met het effect van de waardevolle mineraal zout complex van de dode zee, verbetert deze verfrissende gel masker voor de huid vocht en geeft een stralende teint.

Ik beveel u alleen het masker serie om het te proberen! Als u niet kunt vinden in de apotheek, u kunt bestellen op het Internet. Veel plezier! 🙂

Geef een reactie