1. Advent wedstrijd: Lekker, heerlijke muesli van mymuesli

Vandaag is de dag… de 1. Advent is op de kalender…December is begonnen… ik ben dus helemaal bekaf, maar helemaal blij van mijn Vinyasa Power Yoga opleiding weekend van Göttingen om terug te komen en heb al voor de eerste Keer “Last Christmas” van Wham! de auto behoort. 🙂 Als ik blij zou moeten zijn over het nu of niet, ik weet het niet zo precies. Maar in ieder geval, Kerstmis nadert met grote stappen en ook ik – als op dit moment weinig Kerst-Grinch – ‘m gonna tune in voor zorgen dat in de komende dagen, nog plechtig. Vandaag zou ik graag willen doen, maar zeker een stap in de goede richting en mijn grote opkomst wedstrijd beginnen. 🙂

Hou je van granen? Je wilt? Dan is deze wedstrijd is voor u. Met een beetje geluk deze week, namelijk een super heerlijk en, boven alles, Kerst-muesli-pakket met 3 nieuwe soorten van graan van mymuesli winnen! %image_alt%

Gewinnspiel-My-Muesli

mymuesli is al bepaald door u! Vooral als je een grote graan-fan, is het uitvoeren van dit relatief jonge bedrijf is zeker op de weg. mymuesli is aangepast voor de muesli in de biologische kwaliteit. Het idee is de graan-jongens – zoals ze zichzelf noemen – op een lange auto rit: “We waren op weg naar het meer en luisterde naar de radio spot is een bekende granen bedrijf van het Odenwald. Een paar uur later waren we in de overeenkomst, dan. Niet alleen moeten we het beter maken van radio reclame – waarom niet een beter granen? Biologisch moet worden, zonder toegevoegde smaak-of kleurstoffen toegevoegd en ook suiker. Maar bovenal individueel worden samengesteld.”

Dank God die u de stap hebben gemaakt, het idee na te streven, en het huidige succes na 6 jaar op de markt, je hebt gelijk. Ik had onlangs de gelegenheid om te proberen de nieuwe Matcha muesli en ik moet zeggen, ik ben echt dol op! De combinatie van Matcha, pistache, en stukjes Appel, dat vind ik erg origineel en de smaak is geschikt. Ik hou ook van de bitter-zure Opmerking van deze graansoort heel veel. Maar terug naar de wedstrijd…:-)

Wat u kunt doen in de graan-pakket van mymuesli winnen?

  • 1 van Matcha muesli, die ik heb geprobeerd.
  • 1 doos van de nieuwe komst muesli met Appel en kaneel ballen-Crunchies, winter amandelen, noten pitten, gedroogde vijgen, in stukjes Appel en chocolade Spelt.
  • 1 doos van nieuwe Kerst muesli met dadels, abrikozen, Appel-kaneel Crunchies, witte amandelen, stukjes Appel, sesamzaad, en Cranberry-Choc.

Wat u moet doen om de concurrentie?

Dit is heel eenvoudig. U moet mij een vraag in het commentaarvak onderaan dit Bericht te beantwoorden: Als je zelf je absolute favoriet-je moet samen granen, welke ingrediënten zou bevatten? Gebruik je verbeelding te laten uitvoeren wild! Ik stel me namelijk ook super dol op nieuwe granen creaties, en ik ben erg benieuwd, wat zijn jouw favorieten in de cereal bowl. 🙂

Voor de wedstrijd zijn de volgende regels van toepassing:

  • Deelname staat open voor alle lezers uit Duitsland, Oostenrijk of Zwitserland.
  • Elke persoon kan slechts één keer invoeren via een reactie.
  • In de levering van eures reactie je naam en geldig e-mailadres dient het adres zodat ik u kan contact opnemen met de winnaar direct.
  • De wedstrijd loopt vanaf nu tot en met 07.12.2013 om 18: 00. Alle ontvangen opmerkingen, deel te nemen aan de loting. De winnaar aangekondigd van een dag later op mijn Blog, of je/hem op te schrijven natuurlijk.
  • De graan-pakket zal het schip rechtstreeks van mymuesli aan u. Dit betekent dat ik zal doorgeven aan de adres gegevens van de gelukkigen, voor het doel van de scheepvaart.
  • Adviseren van de wedstrijd, ik denk dat natuurlijk super. 🙂

Nu niet nog veel voor mij te zeggen, behalve om de druk op je vingers gekruist! Ik ben een beetje jaloers op de winnaar, omdat ik wil proberen de nieuwe Kerst-thema granen zoals ooit….mmhhhh!

Hebben een geweldige eerste Advent! Van een Yoga-opleiding weekend, vertel ik in de loop van de week. Voor mij is het nu voor de eerste keer: De Bank is te bellen! 🙂

Geef een reactie