Kleuren – Nieuwe Anti-Stress Trend

Van nieuwe voedings-en fitness trends die we allemaal horen op een regelmatige basis. Maar Ontspanning Trends? Ik moet toegeven dat ik was een beetje verbaasd toen ik het las. Yoga en MBSR, DE “ontspannen klassiekers voor jaar” par excellence. Nu iets nieuws (of iets Oud): Kleurplaten voor volwassenen, zoals mijn collega blogger, Suzan schrijft. Of: “Mediteren met krijt”, dus Jenny en ik hou van de spa. Ook de Süddeutsche gemeld, de bijdrage van de “Doedelen voor Stress” ik heb slechts een paar dagen geleden op Facebook. Kleurboeken voor volwassenen, zoals “Mijn magic forest”*, Johanna Basford, in het verenigd koninkrijk op dit moment, de bestseller-lijsten.

Entspannung Mandalas malen 1

Als kind heb ik vaak geschilderd uren in een meditatieve wijze, en zo had ik ingediend de Online bestelling sneller dan ik kon bedenken. Ik koos voor het boek “Zen-Inspiratie”* en “ontspanning”* worden vermeld in de volgende mandala is ook mooi Mantra ‘ s en quotes. Twee dagen later, de DHL-man belde en gaf me kleurboeken, vilten tip en het Krijt.

Entspannung Mandalas malen 4

In het weekend schilderde ik mijn eerste Mandala, na meer dan 20 jaar. Meer dan een uur heb ik gebruikt voor mijn eerste Mandala – mooi en lang! De Oproep van mijn man heb ik genegeerd in de afgelopen tijd – als hij wil, kan hij eindelijk gekomen om me ;-)! Wat hij deed op een bepaald punt. Ik had verwacht dat het rendement. Hij lachte naar me en vraagt wat ik aan het doen ben, of dat hij denkt dat ik helemaal gek. Met echt alles wat ik zou hebben verwacht, maar niet dat hij mij mijn volwassen coloring boek van de Hand van de tranen en de volgende paar uur met de Kleuren van mijn Mandala ‘ s besteedt.

Entspannung Mandalas malen 2

Voor mij, de uren die ik besteed aan het weekend met het Inkleuren van de Mandala ‘ s waren, in feite, heel geruststellend. Ik vervaagd alles om mij heen en in mij is. Als de tijd in mijn Jeugd, heb ik bereikt ook dit meditatieve staat en ik aan de Verf en daarna super voelde. En ook van mijn man hoorde ik een paar uur niets als hij bezig was met het Inkleuren van mijn Mandala ‘ s. De Kleur is echt een geweldige Anti-Stress methode, denk ik. En leuk maakt, zelfs. Ik ga door met Sport en Yoga voor stress management, maar een Mandala, die kan worden gekleurd – ik doe het in ieder geval.

Entspannung Mandalas malen 3

Zoals altijd, jouw mening interesseert mij: Heb je de Ausmal-een Trend die al opgevallen, of zelfs de eerste mandala schilderen?

Boeken En Pennen*:

%image_alt% %image_alt% %image_alt% %image_alt%

Geef een reactie