Recept: boekweit-Muesli Appel-kaneel (glutenvrij & suikervrij)

Net zoals in de vorige post al aangekondigd, ik heb tarwe vandaag is mijn recept voor glutenvrije en suikervrije boek-Muesli Appel-kaneel voor u, die zijn ontwikkeld voor de Kneipp Geval een paar weken geleden en voorbereid.

Buchweizen Granola Apfel-Zimt1 Buchweizen Granola Apfel-Zimt2

 

%image_alt% Boekweit-Muesli Appel-kaneel (glutenvrij & suiker-stemmen-gratis): 2 waardering: 5 u: Neem het recept tarief! Print recept boekweit-Muesli Appel-kaneel (glutenvrij & suikervrij) stemmen: 2 waardering: 5 u: Neem het recept tarief! Recept afdrukken ingrediënten

  • 60 g Appel, gedroogde
  • 50 g amandelen
  • 150 g boekweit
  • 50 g geraspte kokos*
  • 1 THEELEPEL kaneel
  • 2 EETLEPELS kokosbloesem siroop*
  • 50 g kokos olie*

Porties: ongeveer 350 g ingrediënten

  • 60 g Appel, gedroogde
  • 50 g amandelen
  • 150 g boekweit
  • 50 g geraspte kokos*
  • 1 THEELEPEL kaneel
  • 2 EETLEPELS kokosbloesem siroop*
  • 50 g kokos olie*

Porties: ongeveer 350 g instructies

  • Verwarm de oven voor op 175°C boven-en onderkant warmte verwarm.
  • De gedroogde Appels in kleine stukjes gesneden. Amandelen fijn hakken. Met boekweit en kokos, meng in een kom. Kaneel en kokosbloesem siroop.
  • Kokos olie in een kleine pan een beetje warm, zodat het vloeibaar wordt. De vloeibare kokosolie om de rest van de ingrediënten toe en roer.
  • De Muesli op een met bakpapier bedekte bakplaat en verspreid. Bak in een voorverwarmde oven op de middelste rooster voor 15 minuten bakken. Na de helft van de tijd, draaien een keer. Vervolgens laten afkoelen.
  • Ik hou van tarwe, deze Granola vooral het boek. In combinatie met gedroogde Appel en kaneel, deze Muesli is gewoon een droom! Iedereen die heeft geproefd geen boekweit in de Vorm van Muesli, je moet een keer te doen, ik hou van dit Ontbijt zo veel!

    Die gebruik willen maken van een suiker alternatief, in plaats van de kokosbloesem siroop, twee extra eetlepels kokosolie.

    Kneipp Wochenende Stanglwirt7

    Er was, zoals je kunt zien in de foto hierboven, een snelle aardbei Smoothie-Schaal: was de aardbeien Voor 1 Portie van ongeveer 150 g en verwijder het steeltje. 1 pel de banaan en snijd in stukken. Met 80 ml amandel melk mengen, of puree en plaats het in een kom, dan de Muesli strooi – klaar!

    Goede Eetlust!

    Geef een reactie