Vandaag heb ik bereid een ander pompoen recept voor je: tagliatelle met pompoen Parmezaanse Saus. Hoewel de Saus is niet zo dun, als een normale Saus, het smaakt erg lekker en perfect past bij de herfst. Om te kook het gerecht is in minder dan een half uur, wat voor mij altijd heel belangrijk. Is Veganisiert het recept is ook heel eenvoudig: de Parmezaanse kaas kan worden weggelaten.
Lint pasta met pompoen-Parmezaanse kaas-Saus stemmen: 1 waardering: 5 u: Neem het recept tarief! Print recept lint pasta met pompoen-Parmezaanse kaas-Saus stemmen: 1 waardering: 5 u: Neem het recept tarief! Print recept porties voorbereiding kooktijd 2 10 minuten 15 minuten porties voorbereiding 2 10 minuten, bereidingstijd 15 minuten
Ingrediënten
- 250 g spelt noedels
- 250-300 g van Hokkaido pompoen
- 50 g Parmezaanse kaas
- 1 ui
- 1 EETLEPEL olijfolie*
- Zout En Peper
- 4 Stengels Van Tijm
Porties: Ingrediënten
- 250 g spelt noedels
- 250-300 g van Hokkaido pompoen
- 50 g Parmezaanse kaas
- 1 ui
- 1 EETLEPEL olijfolie*
- Zout En Peper
- 4 Stengels Van Tijm
Porties:
Instructies
Goede eetlust en een prettig weekend wens ik u! 🙂